בואו נזכיר קטעים מצחיקים

L i o n a

New member
בואו נזכיר קטעים מצחיקים

לא יודעת למה, אבל מה שאני זוכרת במיוחד<ויש עוד כמובן> אפרופו "דיאלוגים שנונים"....פתאום נזכרתי במשו. זוכרים בעונה ה-1 או ה-2 כשטוני ומייקל צריכים ל"שכנע" איזה יהודי <דתי..כמה סמלי> שיישלם להם או משו כזה,. הקיצר היהודי הזה נאבק בהם ואומר להם "אתם לא תנצחו אותי, תראו אפילו הרומאים ניסו לנצח אותנו לפני 2000 שנה, והנה אני עדיין פה ואיפה הרומאים??" עונים לו טוני ומייקל<תוך כדי שהם נותנים לו מכות..> "הנה אנחנו כאן"... אפילו שהבדיחה על חשבוננו<היהודים> זה היה מצחיק ושנון..

deathstar

New member
יש קטעים יותר שנונים

יש קטע בעונה השישית אחרי שפולי מתקמצן על כרמלה רואים אותו גוזר קופונים כמו אישה זקנה. אותי אישית זה הרג, קטע פשוט גאוני.

L i o n a

New member
נכון זה באמת הורס..

ואו שטוני מרחם על הסוסה ורוצח אנשים בלי להניד עפעף..

deathstar

New member
כן.. בכלל האמביוולנטיות הזו

לפשע משעשעת אותי. רגע אחד הוא צועק אנשים על זה שהם מתנהגים לא יפה, רגע אחר רוצח אדם אחר. כמו שבכמה פרקים הוא וכרמלה צועקים על אייג'יי שלא יקלל, והוא אומר להם שהם לא יכולים לדבר אחרי שהוא היה צריך לסבול את הפה המלוכלך שלהם כל השנים...

shimonhc

New member
עוד ציטוט שקשור ליהודים

עוד בעונה הראשונה... ממש בפרקים הראשונים סילביו אומר משהו בסגנון I see them (Hasidim) but i don't believe 'em כשהוא מתכוון לחסידים היהודים שהם עושים איתם עסקים. זה משחק מילים מאוד משעשע שאני וחבר שלי מאוד אוהבים.

anakinskywalker

New member
אותי נורא הצחיק

באחת העונות הראשונות, כשמדו סופרנו יוצאת עם "נואה" הבחור היהודי/שחור .... זוכרים שטני קורא לו חציל באיטלקית? מש הו כמו "מוליניאן" זה היה הורג אותי כל פעם......

amitmis

New member
הכי קרע אותי, אני חושב...

שטוני קרא לאיזה חבר של כרמלה (שהוא חשב להומו) "מעשן נקניקים"... חחחחחחחחחחחח..........

deathstar

New member
בכלל מה שהרג אותי בפרק האחרון

זה כאשר טוני מדבר עם דוקטור מלפי והוא אומר לה שהוא "קתולי מחמיר" אחרי שהוא עבר על בערך 8 מתוך 10 הדיברות. זה פשוט קורע.

galubka

New member
אחד הקטעים היותר מצחיקים

אני לא זוכרת באיזה עונה, אבל כל הקטע של ג'וניור והחברה הזאת שלו, כשטוני גילה שג'וניור ירד לה , אז הוא הסתלבט עליו חבל על הזמן.. הוא אמר לו משהו כמו SOMETHING SMELLS FISHI... ולדעתי הקטעים של איג'י מצחיקים, הוא כזה ילד שמנת מפונק.. או פולי שמתעלל בכריסי...

DJDBPL

New member
הנה אחד מצחיק...

בעונה הראשונה כריסטופר וג'ורג'י ברמן מהבינג חופרים באדמה כדי להוציא גופה של מישהו, וג'ורג'י שואל בשיא הטימטום "זו הגופה ?", וכריסטופר עונה "זה היה חתיכת צירוף מקרים אם זו לא היתה". או בפרק עם הרוסי ביערות, טוני אומר לפולי בטלפון שהאיש שהם מחפשים הוא חייל קומנדו שהרג במו ידיו 16 מורדים צ'צ'ניים, ופולי אומר לכריסטופר "אתה לא תאמין : האיש הזה הרג 16 צ'כוסלובקים", ובאותו פרק כשטוני בא לבית של דוד ג'ניור כדי לפגוש את בובי, ואז האחרון נכנס לחדר בחליפת הסוואה וטוני מתפקע מצחוק, או בערך כל קטע שקשור לפולי ומדגיש את הטמטום שלו, או כשסילביו עשה את החיקויי אל פצ'ינו מהסנדק שלו. הסדרה מלאה בכאלה בדיחות מוסוות, זה אחד הדברים שהופכים אותה לכזו גדולה.

galubka

New member
../images/Emo45.gif

הפרק עם היער הוא הפרק הכי קורע שיש, לא מפסיקה לצחוק.. פולי הזה קורע

deathstar

New member
אני בכלל חושב

שפולי מההתחלה נועד להיות ההפוגה הקומית בסדרה.

amitmis

New member
גם אני חושב...

מצד שני, חשבו על זה - כל דמות שהיא בעצם "טיפשה" תוכל לצאת מעט ,קומית" באור הנכון...

למעלה