בואו נדרג את הבנות היפות ביותר בכל העונות!
H HoNeY14 New member 11/6/02 #2 והבנים?../images/Emo118.gif טוב לי דעתי(אין סדר מסוים): אליזבת ג´רי קלי ג´סי לא ראיתי את הישרדות 1 אז זהו
והבנים?../images/Emo118.gif טוב לי דעתי(אין סדר מסוים): אליזבת ג´רי קלי ג´סי לא ראיתי את הישרדות 1 אז זהו
S shira245 New member 11/6/02 #3 אמממ...הבנים הבנים.(לא משהו האמתי) ככה בלי סדר מסויים בעונה הראשונה בלטו קולין וגרג גם ג´ואל לא נראה רע בכלל ואם אני יגיד דירק המנהלת שלנו תהייה מרוצה??? בעונה השנייה אליזבת...גם יפה וגם אופה.ג´רי....קולבי???לא אהבתי אבל יש כאלה שיטענו שהוא חתיך. בעונה ה-3- ס-י-י-ל-ס!!!!!!! קים P הייתה חמודה..גם איתן היה חמוד.....וזהו..... אהה וברנדון היפיוף. והיו גם מפחידים כמו סו או לינדה..
אמממ...הבנים הבנים.(לא משהו האמתי) ככה בלי סדר מסויים בעונה הראשונה בלטו קולין וגרג גם ג´ואל לא נראה רע בכלל ואם אני יגיד דירק המנהלת שלנו תהייה מרוצה??? בעונה השנייה אליזבת...גם יפה וגם אופה.ג´רי....קולבי???לא אהבתי אבל יש כאלה שיטענו שהוא חתיך. בעונה ה-3- ס-י-י-ל-ס!!!!!!! קים P הייתה חמודה..גם איתן היה חמוד.....וזהו..... אהה וברנדון היפיוף. והיו גם מפחידים כמו סו או לינדה..
O Outlast New member 12/6/02 #4 ../images/Emo99.gifדרק...../images/Emo99.gif 1. דרק 2. סיילס 3. גרג 4. אית´ן 5. ג´ואל עד כאן אלה שנראים טוב... נראים לא רע- קולבי, ג´רבס, ג´ף וקלרנס. אין לי כוח לחשוב על הבנות שהיו, פשוט יש מלא שנראות בדיוק אותו הדבר... אבל קולין הייתה הכי חמודה...
../images/Emo99.gifדרק...../images/Emo99.gif 1. דרק 2. סיילס 3. גרג 4. אית´ן 5. ג´ואל עד כאן אלה שנראים טוב... נראים לא רע- קולבי, ג´רבס, ג´ף וקלרנס. אין לי כוח לחשוב על הבנות שהיו, פשוט יש מלא שנראות בדיוק אותו הדבר... אבל קולין הייתה הכי חמודה...
O Optimus_Prime New member 12/6/02 #5 קולין../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif שתתגרש כבר
קולין../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif שתתגרש כבר
N norbert New member 12/6/02 #6 נכון היא ממש חמודה../images/Emo9.gif אבל.. העונה השלישית- קים פ, ולינדסי
H HoNeY14 New member 12/6/02 #7 בנים../images/Emo118.gif 1)סיילס-הוא היה תכמן אבל שווה בטירוף! 2)קולבי- 3)איתן חמוד