בואו נארגן ערב SYSTEM !

Azizi

New member
הבעיה איתך היא

שאתה לא אומר איזה כיתה אתה...... !!

noy13pour

New member
שלי................../images/Emo129.gif../images/Emo54.gif

שם:נוי
מאיפה:בת ים
תחביבים (כלי נגינה חוגים וכו'):אממ.. לומדת גיטרה..אוהבת לישון לראות טלוויזיה, סרטי אימה
ספר אהוב: אין
שיר\אלבום אהוב:אמ..זה משתנה כל יום...
אלבום שקנית לאחרונה:אני לא קונה
אני מבצעת עברות
איך שמעת על סיסטם?האמת..שמעתי ליפני שנתיים ככה..אולי פחות...את Toxicity אבל אז שמעתי מוזיקה..בעעע זה כבר לא מוזיקה בעיניי..והתחלתי לאהוב אותם מלפני חודשיים ככה......
מה המוטו שלך בחיים? חייה ותח לחיות
משהו שאף פעם לא תלבש\י: מרצוני האישי- וורוד
(אלא אם זה בתחפושת..)
בגד שאת\ה חורש\ת עליו: המכנס השחור (עד הברך-טיפה יותר ארוך) שלי......
עוד להקות שאתם שומעים חוץ מסיסטם:ממ.. קורן, מטאליקה(טיפה), עד לא מזמן גם אוונסנס..גרין דיי, POD היהודים...פו פייטרס וכל מיני שירים מכל מיני להקות...

מאשו

New member
Me

***מותר לי להרוס את האלכסון, הרסו לפני :p למה יבש פה?... שם: רובי גיל: 13.5 מאיפה: רעננה תחביבים (כלי נגינה חוגים וכו'):כדורגל, לשמוע מוזיקה.. בעיקר ספורט =] ספר אהוב: לא קוע ספרים בעעעעעעע שיר\אלבום אהוב: שיר, KIng Of The Bongo אלבום שקנית לאחרונה: לא זוכר איך שמעת על סיסטם? ידידה שלי מה המוטו שלך בחיים? לעשות מה שאני אוהב, ולהנות מזה. משהו שאף פעם לא תלבש\י: סנדלים. בגד שאת\ה חורש\ת עליו: לא משהו מיוחד. עוד להקות שאתם שומעים חוץ מסיסטם: אינפקציה, היהודים, ועוד...

ssdd12345

New member
שאלון

שם: טלי גיל: 16 מאיפה: מטולה תחביבים (כלי נגינה חוגים וכו'): מנגנת על גיטרה אבל ממש לפעמים ספר אהוב: אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות שיר\אלבום אהוב:lost in hollywood אלבום שקנית לאחרונה: led zeppelin איך שמעת על סיסטם? פשוט תמיד היכרתי אותם!!! מה המוטו שלך בחיים? ssdd משהו שאף פעם לא תלבש\י: את הבגדים של אחותי בגד שאת\ה חורש\ת עליו: חולצה של led zeppelin עוד להקות שאתם שומעים חוץ מסיסטם: ,Kiss,Marilyn Manson ,Nightwish Guns N' Roses, Black Sabbath, led zeppelin ועוד רבים.......

gcboy

New member
תשובות לשאלון

למה יבש פה?אין לי מושג כניראה לא הרבה מכירים את סיסטם שם:אייזיק גיל:13 מאיפה:ראשון לציון תחביבים (כלי נגינה חוגים וכו'):רולרואני רוצה להתחיל לילמוד תיפוף ספר אהוב:אממ.... נגיד 13 שיר\אלבום אהוב:steal this albom אלבום שקנית לאחרונה:בחיים שלי לא קניתי אלבום איך שמעת על סיסטם?ראיתי באתר של אמ טי וי את הקליפ b.y.o.b מה המוטו שלך בחיים? ליסחות מהחיים את המקסימום משהו שאף פעם לא תלבש\י: שורט קצר קצר בגד שאת\ה חורש\ת עליו:מנסה לילבוש שחור עוד להקות שאתם שומעים חוץ מסיסטם:גוד שארלוט סאם 41 ד ראסמוס סליפנוט yellowcard

למעלה