בואו נארגן ערב SYSTEM !

LIOR Y

New member
בואו נארגן ערב SYSTEM !

למישהו יש רעיון איפה? מתי? איך? כמה? מוסיקה,שתייה,מנגל ונפנף. כולם מוזמנים חוץ מאלה שלא מעריצים את SYSTEM ,חשבתי לעשות את זה על החוף בלילה או בפארק לאומי. הערה קטנה: בלי בלאגנים! על כל המשתמע מכך! EVERYBODY'S GOING TO THE PARTY HAVE A REAL GOOD TIMEֱ

KaRnAf ReShAtOt

New member
גם אני רציתי להציע משהו דומה

חשבתי שיהיה ממש מגניב וכיף אם תהיה "מסיבת סיסטם", בה נשמע סיסטם בלי הפסקה ונשתולל ודווקא חשבתי לעשות את זה בבית של מישהו.

s u c a r i a

New member
אני חושבת שזה רעיון מעולה!

ועדיף באמת בבית של מישהו...ובאיזור המרכז, כדי שלכולם יהיה נוח להגיע! הייתי מציעה את הבית שלי אבל הוא קטן מדי :(

Broken system

New member
בקשר למפגש...

אני חושבת שזה רעיון מצוין... אבל אני לא יודעת מה איתכם.. אבל אני לא ממש מכירה אתכם.. :\ אז יהיה נחמד אם תספרו לי מי אתם.. אז.. יאללה.. :)

Beautiful Scar

New member
../images/Emo109.gifאני בתאל:)

זהו?

s u c a r i a

New member
באמת אנשים...יאללה שאלון! ../images/Emo105.gif

למה יבש פה?...
שם:
תחביבים (כלי נגינה חוגים וכו'):
ספר אהוב:
שיר\אלבום אהוב:
אלבום שקנית לאחרונה:
איך שמעת על סיסטם?
מה המוטו שלך בחיים?
משהו שאף פעם לא תלבש\י:
בגד שאת\ה חורש\ת עליו:
עוד להקות שאתם שומעים חוץ מסיסטם: קדימה לא להתעצל! לענות!

טוב.. השעמום..

שם:קתרין גיל:13 מאיפה: ר"ג תחביבים (כלי נגינה חוגים וכו'): גיטרה. ספר אהוב: אין. שיר\אלבום אהוב: יש המון. אלבום שקנית לאחרונה: ממ.. סיסטם- טוקסיסיטי, אוונסנס ואירוסמית' [לא יודעת, קניתי אותם ביחד..] איך שמעת על סיסטם? ממ.. הייתה חולצה לילד אחד [אהמ, ילנה ><] של סיסטם אז נראה לי התחלתי לשמוע אותם.. מה המוטו שלך בחיים? לא יודעת o: משהו שאף פעם לא תלבש\י: חצאית מיני ורודה. בגד שאת\ה חורש\ת עליו: ממ.. ג'ינס אחד שקניתי לפני חודש.. מכנס שחור מוזר שכזה. אבל יפה. עוד להקות שאתם שומעים חוץ מסיסטם: ואו. סליפנוט, נירוונה, פו פייטרס, מטאליקה, איירון, מרילין מנסון, דה וויט סטריפס, mcr, הים, אודיו סלייב, בלינק, לינקין, אוזי אוסבורן, פנטרה,
יש עוד הרבה.

הנה

שם:אוהד גיל:15 עוד חודשיים מאיפה:קיסריה(לא תחון) תחביבים (כלי נגינה חוגים וכו'):לגלוש ספר אהוב: i feel sick שיר\אלבום אהוב:question אלבום שקנית לאחרונה: החדש של סיסטם איך שמעת על סיסטם? גנבתי לחבר את הדיסק שלהם לא ידעתי מי אלה אז שמעתי ואהבתי מה המוטו שלך בחיים?החיים קצרים לשתמשו בהם משהו שאף פעם לא תלבש\י: חצאית מיני ורודה בגד שאת\ה חורש\ת עליו:סתם איזה ג'ינס שאני אוהב עוד להקות שאתם שומעים חוץ מסיסטם:המון גאנס מטליקה ועוד......

Azizi

New member
טוב נוו....

-אביב -[סופר ימים] ואו!!!! 101 יום!!! עוד 101 ימים אני בן 16 כן כן... -רעות (כן טחון[עם ט]) -אמממ...... גיטרה? - כל פעם שאומרים לי שמשהו זה ספר טוב אז אני נגיד קורא אותו כי אין מה לעשות ואני מתאכזב.... ספרים זה משעמם... אבל ספר אהוב - הסדרה של "המשחק של אנדר" - שיר - bounce (היחיד שחשבתי עליו בהתראה כזו קצרה
) - אלבבום חדש - System of a Down - איך שמעתי - כל המוזיקה שאני מכיר נבעה מהאחים שלי
- מוטו - בעע - לא אלבש - אמממ לא יודע, אני עלול ללבוש הכל אם זה ישתלם לי
- בגד שאני חורש עליו - אמממ אני גר במושבה נודיסטית... אממ לא יודע... תלבושת אחידה? חחח.. - עוד להקות - אני ממליצ בחום על אואזיז (לא שמעתי מהם הרבה זמן..) (oasis למתקשים) שאלונים זה טוב. העברתי מלא זמן

Beautiful Scar

New member
../images/Emo109.gif יאלה רק בגלל שזה באלכסון:)

שם:בתאל לוי גיל: 13 ו3 ימים:) מאיפה: עפולה תחביבים (כלי נגינה חוגים וכו'):לשמוע מוזיקה
ספר אהוב: הארי פוטר
שיר\אלבום אהוב: אהווווווו יש הרבה! אלבום שקנית לאחרונה: ליב אין טקסס!! לפני 3 ימים
איך שמעת על סיסטם? האמ טלויזיה? ס.O מה המוטו שלך בחיים? מזה מוטו?
משהו שאף פעם לא תלבש\י: בגדים של פאקצות בלעעע בגד שאת\ה חורש\ת עליו: אווווווו המכנס הרחב הזה של פוקס ח עוד להקות שאתם שומעים חוץ מסיסטם: המון לינקין מהגדת ועוד הרבה אין לי כוח להגיד

s u c a r i a

New member
וגמאני!

שם: סופי גיל: 15 ומשו מאיפה: פ"ת תחביבים: פסנתר, גיטרה ולשמוע מוזיקה.. ספר אהוב: שר הטבעות שיר\אלבום אהוב: באמת ניסחתי את השאלה לא נכון..חח יש מלאא... אלבום שקניתי לאחרונה: האלבום+DVD של אוונסנס - anywhere but home איך שמעתי על סיסטם: ראיתי את chop suey בטלויזיה... מה המוטו שלי בחיים: חייך והעולם יחייך אליך! משהו שאף פעם לא אלבש: כל דבר ורוד או מנצנץ... בגד שאני חורשת עליו: ג'ינס קרוע.... להקות שאני שומעת חוץ מסיסטם: אוונסנס בעיקר, ועוד מלא להקות רוק...

kurt cobain13

New member
גמאני...

שם: מאי גיל: 13 מאיפה: גני-תקווה תחביבים: לשמוע מוזיקה... ספר אהוב: אין... שיר\אלבום אהוב: יש הרבההה..! אלבום שקנית לאחרונה: לא זוכרת איך שמעת על סיסטם? חבר שלי הביא לי לשמוע דיסק מה המוטו שלך בחיים? חייה ותן לחיות משהו שאף פעם לא תלבש\י: כל דבר שהוא ורוד! בגד שאת\ה חורש\ת עליו: חולצה בצבע שחור (חלקה) עוד להקות שאתם שומעים חוץ מסיסטם: מטאליקה,סליפנוט,נירוונה,סלייר,פו פייטרס (קצת...),רד הוט צ'ילי פפרז,סאם 41

My Dark Dream

New member
סבבה של שאלון

שם:טל מלכה גיל:15 מאיפה:רעות תחביבים (כלי נגינה חוגים וכו'): גיטרה, סקווש ספר אהוב: אין שיר\אלבום אהוב:אין אלבום שקנית לאחרונה:לא זוכר איך שמעת על סיסטם? מחבר ועכשיו אני שומע יותר ממנו מה המוטו שלך בחיים?"אם תיתן למישהו דג יהייה לו דג" משהו שאף פעם לא תלבש\י:גופייה בגד שאת\ה חורש\ת עליו:חחח מה? אין עוד להקות שאתם שומעים חוץ מסיסטם: היהודים

My Dark Dream

New member
../images/Emo4.gif

אם את מתכוונת לאלכסון אז רק שתדעי שזה לא כל כך בשליטתי... אז ככה שאת יכולה!@#$% סתם סתם מה אני יעשה, צוחקים איתך, אני בנאדם נחמד(רוב הזמן)

למעלה