בואו מהר ה מ-נ-ה-ל-ת מחלקת לחם בכיכר. ודגים בים. לי-אור בעל הבית השתגע
ל לי-אור. New member 23/1/02 #1 בואו מהר ה מ-נ-ה-ל-ת מחלקת לחם בכיכר. ודגים בים. לי-אור בעל הבית השתגע
ה השחקנית הראשית New member 23/1/02 #2 איכס באמת הרגשתי שמסריח פה. ידוע. הדג מסריח מהראש. שחקנית תמיד ידעתי בעל-הבית משוגע(ת)
ה השחקנית הראשית New member 23/1/02 #4 גמני אוהבת כשאת מתרפסת. שחקנית יוצאת למרפסת אולי תפגוש עוד מתרפסת
ל לי-אור. New member 23/1/02 #5 יש לך מרפסת? זה DD לא? דווקא נורא נחמד לך. כי ככה את יכולה לגדל גרניום. בחזייה. לי-אור סוף עונת התפוזים
יש לך מרפסת? זה DD לא? דווקא נורא נחמד לך. כי ככה את יכולה לגדל גרניום. בחזייה. לי-אור סוף עונת התפוזים
ה השחקנית הראשית New member 23/1/02 #6 יש לך תפוזים? פחות מפמלות אל ד´ברי איתי בכלל. שחקנית DD? הצחקת אותי אני Z
ל לי-אור. New member 23/1/02 #7 פמלות? כאילו אנדרסניות כאלה? ואם יש לך Z אז בעצם יש לך זיזי? זי-וי? לכל מקום את לובשת אותה? לי-אור זזה. גאבור.
פמלות? כאילו אנדרסניות כאלה? ואם יש לך Z אז בעצם יש לך זיזי? זי-וי? לכל מקום את לובשת אותה? לי-אור זזה. גאבור.
ה השחקנית הראשית New member 23/1/02 #8 פמ פה.פעם שם. למה לדקדק בקטנות? ואל תדחפי לי את זיוי לכל מקום היא לא בכושר היום. שחקנית זה לא זה בלי זיזי הההאאאאא זיוי
פמ פה.פעם שם. למה לדקדק בקטנות? ואל תדחפי לי את זיוי לכל מקום היא לא בכושר היום. שחקנית זה לא זה בלי זיזי הההאאאאא זיוי