בואו לצאט

Roi inc

New member
חיכיתי..חיכיתי..בכיתי..בכיתי..../images/Emo163.gif

כולם ישנים בארץ? או שפשוט (בניגוד אלי) יש לכם חיי מין סוערים?
Roi inc

Yaniv-DC

New member
חיכה חיכה, בכה בכה...

אבל אז יניב הגיע אל הצ´ט, מצא שם את מאי, דניאל, רועי ועוד כל מיני עוברי אורח. אחרי שלום קצר למאי, שלום קצר לדניאל (תחזור אחרי אלי מקביל - אולי - לא חזר), ושיחה של שעתיים עם רועי, הוא כבר לא בכה בכה, ובא לציון גואל.
ספיינ - תזכורת - כתובת למסרים, מוכן לשליחה. יניב

MARMELAD

New member
אולי די כבר...?

תראו - אתם רוצים לפתוח כל הודעה רביעית שרשור צ´ט - סבבה. אין לי כוח לשרשר כל יום שתי הודעות כאלה. מצדי שהפורום יהפוך לפורום "בואו לצ´ט". כל כך קשה להבין?

MARMELAD

New member
2 הודעות מערכת קטנות

1 - כמו שראיתם בהודעתי בשורה למעלה - זה נורא מעצבן, וזה המון עבודה מיותרת לשרשר הודעות כל היום. אולי זה נראה לא סיפור גדול... אבל המערכת של ניהול הפורום ומערכת הפורום הם שתי מערכות שונות.. כל הודעה שאני צריך לשרשר זה אומר להיכנס למערכת ניהול, לעבור עוד שני מסכים בדרך, מה גם שרוב הזמן המחשב נופל עד אז. אז אנא! אנא! אנא! אני יכול להבין גולשים שכותבים פה פעם בשנה, אבל מי שקבוע בפורום.... טיפטיפת התחשבות. תודה. 2 - ולנימה הרבה יותר חיובית - במקרה ולא היית על כדור הארץ בחודש האחרון - ניוזפלאש - אני נוסע לארה"ב (כמו שכל פורום בתפוז כבר שמע
). אז מה זה אומר מבחינת הפורום? לא המון. אבל החל מיום רביעי אחה"צ ועד יום חמישי בערב - סביר להניח שאני לא אהיה אונליין. אז שוב אני חוזר למילת המפתח של ההודעה - אנא..... שימרו על הסדר (ואל תזרקו לכלוכים אחד על השני)

למעלה