בואו לצ'אט
ה הילוש רוחאס 17 New member 30/9/04 #2 נ"ש!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףף יכול להיות שאני טסה ביום ראשון ואני לא יראה פלוריסיינטהההההה
ה הילוש רוחאס 17 New member 1/10/04 #5 הונגריה-בודפשט!!!!!! כן אבל אצלנו זה בעיה... כי רק בסלון יש לנו ויוה פלטינה.. עכשיו אני חוזרת ביום חמישי ויש שידורים חוזרים בשישי שבת אבל אנחנו גם מקליטים קשר דם יאגו דרך הלב וסוד של אהבה...חחחח אני לא יודעת מה לעשות?!
הונגריה-בודפשט!!!!!! כן אבל אצלנו זה בעיה... כי רק בסלון יש לנו ויוה פלטינה.. עכשיו אני חוזרת ביום חמישי ויש שידורים חוזרים בשישי שבת אבל אנחנו גם מקליטים קשר דם יאגו דרך הלב וסוד של אהבה...חחחח אני לא יודעת מה לעשות?!
מ מחורפנת על קמי New member 1/10/04 #6 ../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifזה בפוקס קידס../images/Emo12.gif אופה גמני לא אראה... כי ביום ראשון יש לדוד שלי מסיבת אירוסין... אצלנו בבית חחח.... ואני לא אוכל לראותתת
../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifזה בפוקס קידס../images/Emo12.gif אופה גמני לא אראה... כי ביום ראשון יש לדוד שלי מסיבת אירוסין... אצלנו בבית חחח.... ואני לא אוכל לראותתת
ג גלושש New member 1/10/04 #7 ../images/Emo39.gifנצל"ש לפי מה שהבנתי בסידרה גם יהיו שירים וכל זה אז תהיה בפסח הופעה!? כמו ההופעה של המורדים?! ואם כן אז מה עם ההופעה של המורדים?!
../images/Emo39.gifנצל"ש לפי מה שהבנתי בסידרה גם יהיו שירים וכל זה אז תהיה בפסח הופעה!? כמו ההופעה של המורדים?! ואם כן אז מה עם ההופעה של המורדים?!
B B R A Y E R New member מנהל 1/10/04 #8 נמממ לא ניראה לי שהולך להיות הופעה של המורדים בגלל שזה כבר ניגמר ונילעס מכל הכיוונים.. וכן יהייה הופעה של פלורסינטה בארץ לפי מה שהבנתי זה מחזא או משו לא סתם שירים... וזה יהייה או בפסח או בחנוכה...
נמממ לא ניראה לי שהולך להיות הופעה של המורדים בגלל שזה כבר ניגמר ונילעס מכל הכיוונים.. וכן יהייה הופעה של פלורסינטה בארץ לפי מה שהבנתי זה מחזא או משו לא סתם שירים... וזה יהייה או בפסח או בחנוכה...