בואו לצ´אט!

ל א ק י

New member
../images/Emo105.gif

אגב.... שמעו משהו שקרה לי הרגע......... הלכתי הביתה מפעולה...... ובדרך עברנו ליד קבוצה של ערבים....(בערך 8....) והם נראו כמו מחבלים..... היו להם מלא שקיות... והם היו שמנים באזור המותניים! כולם! וכשעברנו לידם אחד מהם שאל אותנו איזה רחוב זה... נראה לי הוא רוצה לדעת איפה הוא צריך להתפוצץ! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וחברה שלי כבר חייגה את הטלפון של המשטרה... אבל בסוף לא התקשרנו..... אני מפחדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ל א ק י

New member
עכשיו גם יש יריותתתתתתתתתתתתת

אמאאאאאאאא כבר רבע שעה בערך יש יריות... כל פעם יותר חזקות....אמאאאאאאאאא

keren007

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shahf

New member
אז מה?!?

אצלנו יריות זה דבר שבשגרה אנחנו גרים איזה 5 ק"מ ממחנה של צה"ל וכל הזמן שהם מאתמנים שומעים אותם יורים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז מה???

ואני גרה בגבול בת ים- יפו וממול הבית שלי יש כפר ערבי...... ולפני שנתיים באיניתיפאדה זה היה ממש מתחת לבית שלי אז מה.............?

EyalGoor

New member
ברצינות????????????????????????????

לא מעניין אבל ולא הזיז לי גם את האיברים הכי נידחים בגופי, אבל במקומך הייתי מתפדח להגיד איפה אני גר!

EyalGoor

New member
לאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

השם שלך זה מהסרט???

EyalGoor

New member
יאללה!!!!!!!!

מאז הריב עם שירלי לא רבתי! טוב בואי נגיד שאת מתוסכלת ומנסה לחשוב שהיא אנג´לינה ג´ולי אבל היא מממממממזזזזזזההה לא!

ובוא נגיד......

שאתה חושב שאתה איזה אדיר מילר, מיקי גבע, או שלום אסייג ואתה מנסה להצחיק מישהו...... ולא אני לא חושבת שאני אנג´לינה.... והשם בכלל לא בא ממנה..ואם היית רואנ את הסרט אז היית דיי חכם להבין שהנערה כביכול היא וינונה ריידר...... יש מבין?

למעלה