בואו לביקור

גולדי22

New member
בואו לביקור

גם השבת, הכל מוזמנים לביקור ברחוב סוקולוב בני-ברק.הכל מוזמנים לראות כיצד החרדים מנסים לכפות את אורח חייהם על הכל ולסגור רחוב בכל מיני אמצעים למול חילונים שמתנגדים לכך. תבואו, תצלמו, תתעדו, תתווכחו, תעלו נושאי אקטואליה, ותספרו לכולם את הדברים :המיקום= סוקולוב 60 (פינת זבוטינסקי) עד סוקולוב 40(פינת אבן-גבירול).

גולדי22

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

רישמי ביקור ראשונים רשם כאן tapr,ב-17.09,עת שהיית במסע.

../images/Emo41.gifיש לסגור את הכביש בשבת- לבקשתם.

יש לסגור את הכביש. כל העסק עם ההפגנות שם הוא רק כדי לעשות לחרדים דווקא- ותו לא. יש לסגור את הכביש בשבתות ובכך למנוע חילול שבת לעיני החרדים. חובה להתחשב בהם. אני יודע שחובה, כחלק מהאג'נדה-אידיאולוגיה היחידה של "שינוי", "לדפוק" חרדים, אבל אין צורך. אפשר לנסוע מסביב. זה 5 דקות יותר. לא יקרה כלום. זה לא קריטי. ארתור גיל-קרוב.

tapr

New member
ארתור, אתה מדבר מחוסר ידיעה.

הייתי שם בעצמי, והכותבת עצמה היא תושבת חילונית בשכונה הסובלת מהורדות החרדים. בנוסף, בני ברק היא לא אקס-טריטוריה. שינוי היא מפלגה שומרת חוק המטיפה לשמירת חוק (לעומת כמה ח"כים שלכם שתומכים במריחואנה, אולי מסיבות אישיות...) ונעמוד על זכויות התושבים שם לחיים נורמאליים.

סליחה? ממש לא!

אני לא רוצה להיכנס לקטע בין מפלגתי. ממש ממש לא. הקטע הזה של:"בואו לראות/לבקר", נראה לי מתלהם ומסית ולא קטע של מצוקה ל"חיים נורמליים" כמו שאתה קורא לזה. ארתור גיל-קרוב.

Fleddermaus

New member
לגבי מריחואנה...../images/Emo119.gif

אשמח לשמוע מדוע הנושא הוא טאבו מוחלט אצלך, ולמה אין אדם זכות לתמוך בליגליזציה של סמים קלים. אתם לא ליברלים כמו שאתם אומרים.

FuxPavel

New member
לא נכון, אני בעד לגליזציה של כל

הסמים. מי שרוצה להרוס את החיים שלו יהרוס, רק שעדיף למסד את הסמים ככה שהם יהיו באיכות יותר טובה ויעלו פחות. גם את רשף חן שמעתי מדבר על מריחואנה לא זוכר בדיוק מה...

גולדי22

New member
../images/Emo13.gifאין כמו מי שראה

ונוכח בעצמו, עד כמה קבוצת חרדים הרחיקה לכת פה באיזור.

גולדי22

New member
ומה עם הבקשה שלנו?

שימשיכו ב"סטטוס קוו" בשקט.מה ביקשנו? לחיות בשקט. הכול עד כה רק התחשבו בהם , בשל גידולם הדימוגרפי ובניית בנינים חדשים לחרדים בלבד( אקט דימוקרטי?) סגרו עבורם קטע ניכר מרחוב הרצל ואפילו קראו לו בשם חדש הרב שך שלא ייזכרו חלילה שזו מדינה לפי חזון הרצל. אז מהי התשובה? שהם רוצים לסגור גם את סוקולוב!

למעלה