בואו לאכול אתי

חביף

New member
בואו לאכול אתי

הפורמט נקנה מבריטניה על ידי הערוץ הראשון, ולדעתי הם עושים עבודה מבריקה אתו, בטח בעונת הזוגות הנוכחית.
אני רוצה להתייחס לשלושת הזוגות שהשתתפו בתוכנית השבוע. ברור לגמרי שהאוכל הוא רק סיבה ולא ממש מהות המשחק החברתי הזה. הליהוק של הזוגות גאוני, כיוון שהוא מחבר ניגודים, הפכים או תופעות חברתיות כאלה ואחרות.
הפעם היו - זוג שהתחתן בפעם השלישית, שעסוקים בהערצה עצמית והדדית, מזמוזים מול המצלמה, שיראו כולם, ומשוכנעים שהם הברכה לעולם. הם גם חושבים שהם ברבי וקן, לא פחות.
הזוג השני, שני מבוגרים נטולי עכבות מיניות, או לפחות הגבר שולח ידיים ומחפש זיונים כל הזמן.
הזוג השלישי, זוג הייטיקיסטים שמכירים עוד מהתיכון. תופסים עצמם כעידית בעידית, חסרי כישורים חברתיים, לחוצים וחרדתיים [ הגבר בזוג נתפס כהומו לטנטי וסובל מ- OCD, ככה ברבי החליטה ].
רמות חוסר המודעות של השלישייה היתה מדהימה.

RossieL

Active member
שלושה מתמודדים, זוכה 1

לפני הכל, אומר ש -שי אביבי עושה את התכנית.
קטעי הקישור שלו פשוט לא מפסיקים להצחיק ובהחלט גורמים להישאר ולהמשיך לצפות.
באשר לשלישיה של התכנית המוזכרת

הראשונים: "ברבי וקן"
לא, הם חיים בסרט. הם עיצבנו אותי מהמילה הראשונה ש[הצליחה] לצאת להם מהפה, בין נישוק לעוד נישוק ועוד נשיקה [יאללה, לכו לחדר]. והאוכל? בלי להיות שם, לא נראה שיש שם כישורי בישול מיוחדים, וגם לא פשוטים, האוכל לא נראה מבטיח ובטח שלא ההגשה בכלים חד פעמיים וה"איבחון" של ברבי את אחד מאורחיה כסובל מ OCD. [מי שמה?]
[וואלה, גם יותר יפה מבר רפאלי, גם יותר מוכשרת ממנה, גם מאבחנת ובכלל לא מתנשאת, כי הרי איך אפשר להתנשא מעליה? היא ה THE BEST]
ובן הזוג שלה? עציץ. יש יאמרו צנון. אז אסכם: צנון בעציץ

הבאים: זוג מבוגר יותר, 35 שנות נישואים ובעל 1 בעל התנהגות מוחצנת שכאילו מנסה לצייר אישיות פרועה ונשמה חופשית.
אז אפשר לאהוב ו/ או להתחבר אל הגבר הזה, או לא, שבסה"כ הוא לא מזיק ורעייתו היא חמד של אישה שיודעת להחזיק אותו ולמתן אותו.
כישורי הבישול בהחלט סבירים ויכולות הצילחות די הרשימו אותי.
נדמה לי שהארוחה היתה סבירה + והציון שהם קיבלו מוכיח שאכן.

והזוג השלישי, ה'צפונבונים', הם היו בהחלט ה 'שוס' של התכנית.
הגדירו את עצמם כסוג של חנונים אבל הם הכי אמיתיים.
קצת הסתבכתי עם שיטות הבישול החדשניות שלהם אבל אין ספק שניכר היה שהגבר הוא הבשלן בבית, יודע ושולט בעיניינים.
הם נעימים, מכניסי אורחים, וגם כשסף הסבלנות עומד לפקוע, הם נושמים נשימה ארוכה ו ... ממשיכים.

אז, כן, הם אלו שזכו בטיסה לאיטליה והפעם היתה זו זכיה בהחלט מוצדקת ונכונה.

ברבי וקן? אולי באמת עכשיו כדאי שתחזרו לבית הבובות שלכם ופשוט תעלמו לנו מהנוף.

חביף

New member
מצטרף לכל מילה

ו
תודה

למעלה