בואו בהמוניכם!

InfraRed

New member
בואו בהמוניכם!

שלום לכולם, בחנוכה, 11.12.2001 יום שלישי, מתקיים פסטינקש! או במילים אחרות מסיבת רוק, פאנק, מטאל, אלטרנטיב!!! מסיבה ענקית! יש גם הופעות חיות של להקות צעירות! כניסה זולה ביותר המקום: קומפורט 13, ת"א! יהיה סבבה אז בואו! אפשר גם לארגן פגישת פורום או משהו אם בא למישהו...!

InfraRed

New member
שכחתי משהו,

זה מתחיל ב18:00 בערב ונגמר ב6:00 למחרת, 12 שעות!

Nomaed Dominus

New member
וואו!!! יופי!!!

אבל יהיו שם ממש הרבה ילדים בני 13 ?!?!?! כן?? כן?? כן?? והרבה SLIPKNOT, ו-LIMP BIZKIT והלאוי שיהיה שם את הלהקה שעשתה את ה-COVER המצויין הזה למייקל ג´קסון... וואו!!! MTV MTV MTV NAKASH MTV אין מה לחפש בפסטינקש לאנשים קצת יותר מבוגרים מגיל 14

theAMP

New member
וואו... אז אני לא הולך

כי תיכננתי ללכת כי חשבתי שאני ממש נהנה מהמוסיקה הזאת, אבל עכשיו ש=כשקראתי את ההודעה שלך, הבנתי שאני בעצם לא נהנה ממנה. אז אני לא הולך. תודה לך שהראית לי את האור, nomaed dominus. איזה יופי שהצלת אותי מלהיות ילד קטן ומתלהב... nomaed dominus (!!!!)

Nomaed Dominus

New member
that´s not what i meant

that wasn´t what i meant by my message, but i dont expect from you to understand, since you probably don´t have anything against that music, and the desecration of the word "metal" and the way it goes, here in israel, same as almost everywhere...

theAMP

New member
תקשיב לי טוב, ילד...

"חילול המילה מטאל"???????? נו באמת! העיקר שאתם שוללים כל סוג של דת... וואו, זה ממש טיפשי... ובנוסף לכך, אני מחשיב את הלהקות שאני שומע לרוק-פופ, וחלקם הקטן אני מחשיב גם למטאל... אני מחשיב את עצמי כאדם שאוהב את כל סוגי המוסיקה, ויודע להעריך נכונה את כולם, כן, גם פופ... מוסיקה זה מוסיקה... אם אתה חושב שזה אמור להכתיב לך גם דרך חיים, אתה סותר את עמצך בטירוף... פשוט תשמע מה שנשמע לך טוב, וזה יעשה את כל העיניין הרבה יותר יפה... אם זה רק מטאל, סבבה, תשמע רק מטאל... אבל אם אתה בכוונה מונע מעצמך לשמוע משהו רק בגלל שמי שעושה אותו לא גר בביוב ומרוויח קצת כסף מזה, (ואגב כל להקות המטאל שאתה מקשיב להן, הם חבורה של מליונרים, אני חותם לך) סתם חבל...

Nomaed Dominus

New member
מליונרים - ממש לא!!!

קודם כל, למה קשה להבין לאנשים שכאשר אני כותב על "חילול מטאל" זה לא בשיא הרצינות, אלא בקצט הומור, למרות שמאחורי זה עומד עקרון! וחוץ מזה, אתה לא יודע איזה להקות אני שומע. אז מיליונרים ביניהם יש רק אולי MEGADETH ו-METALLICA ששמעתי עד לפני כמה שנים, ואולי IRON MAIDEN שעדיין אני שמח לשמוע. רוב הלהקות שאני שומע הן BLACK וגם DEATH, ו-80% מהם עובדים בעבודות פשוטות בשביל להרויח כסף כמו בן-אדם. אז אל תדבר לפני שאתה יודע!!!

theAMP

New member
רוב הסיכויים...

שיותר מבוגר ממך, מסקנה זו היא כמובן בהתייחס לעובדה שהגבת כיאות לחלק מאד מאד קטן מההודעה שלי... וקראתי לך ילד כי אני חושב שצורת ההסתכלות שלך על העניין היא ילדותית...

Nomaed Dominus

New member
לא נראה לי

אז אם אין לי כוח לענות לך על ההודעה, אז אתה יותר מבוגר ממני? נראה לי אתה איזה תיכוניסט, לא?

InfraRed

New member
איזה בולשיט

דבר ראשון יש 10 דיי-ג´יים שונים יש רחבת מטאל נפרדת לכל אוהבי ההבי-מטאל... זה נכון שיש שיר או שתיים של לימפ ביזקיט אבל זה לא אומר שמאותו רגע כל השירים הטובים יורדים...אז דיי לזבל את השכל הטווח גילאים הממוצע שיש שם זה 14-18 רוב האנשים הם 16-15 ככה, ואין שם מתלהבים, זה הכל קהל איכותי ונחמד

ms-bungle

New member
שווה ללכת רק בשביל הנוסטלגיה

נקש מארגן את המסיבות האלה כבר כמה שנים טובות, מסופקני את הקהל יהיה יותר בוגר מ-14 - הוא אף פעם לא היה. אבל יהיה מאוד משעשע לראות את הדור החדש.. בכל מקרה יבורך נקש שממשיך בהתמדה לארגן מסיבות שכאלה. חבל שהוא כמעט היחיד והאופציה היחידה לבילוי, אין מה לעשות - סצינת הרוק/מטאל בארץ לא ממש רועשת וגועשת כמו סצינת ההאוס, למשל.

ms-bungle

New member
כמובן שלצערנו

בגלל זה הוספתי את המילה חבל. נראה לי קצת מגוחך שלאורך השנים האחרונות אופציית הבילוי היחידה לנוער היא נקש על כל מסיבותיו, ולמעט הדיסטורשן (זוכרים?) אף אחד לא קם לתת "פייט" הוגן.. אין בכוונתי להגיד משהו רע על המסיבות שלו, אני רק מתכוונת שכשאין תחרות יש הרבה מקום להתנוונות. תחרות זה דבר בריא ואין שום סיבה שלא יקומו פה אנשים וירימו מסיבות איכותיות יותר, למען תהיה אלטרנטיבה ראויה לבני הנוער!

Jesus Wept

New member
נכון...

ולכן אנחנו פותחים בערב שצוין באחת ההודעות פה (Metal-Till-Dawn) כדי לתת תשובה/אלטרנטיבה לקהל שהולך קצת יותר בכיוון מטאלי. זו לא מלחמה בנקש, אנחנו מאוד אוהבים אותו, אבל הערב הזה ייתן קצת חיזוק לצד אחד שהוא "קצת" מזניח. בכל אופן, אם הערב הזה יצליח כמו שאנחנו מקווים שהוא יצליח, יבואו אחריו עוד. אחד הדברים שהקפדנו עליו הוא מחיר כרטיס נמוך, כדי שאנשים ממקומות רחוקים גם יוכלו להגיע.

Jesus Wept

New member
אתה לא חושב שזה טיפשי?

להגביל אנשים מלהיכנס להנות?? אין שום הגבלה, זה ערב שמיועד בראש ובראשונה להנאה של אנשים ממוזיקה שבד"רכ לא סובלת מיחס עודף. אז מה הטעם בהלגביל אנשים? משני הכיוונים.... אני בטוח שיהיו שם אנשים מתחת לגיל 15, וגם מעל גיל 23 (שזה הגיל שלי..) בקיצור: שום הגבלה לא תהיה פה היום!!!

בןלי

New member
ממש ממש לא נכון ומדוייק

כל יום שישי באזימוט יש מסיבת רוק מעולה. ביום חמישי לפני שבועיים הייתי במסיבת רוק/מטאל בקאט בלו וזאת היתה מהמסיבות היותר טובות שהייתי בהם. אז נכון שהסצינה הזאת היא לא מפותחת כמו מסיבות ההאוס אבל מי שרוצה עדיין יכול למצוא אחלה מקומות לצאת אליהם. בחולון יש גם את השברולט שגם שם אני חושב יש מסיבות אבל לגילאים קצת יותר קטנים - 15 -16.

למעלה