בואה עצבנית..

• פותח הנושא obb
  • פורסם בתאריך

obb

New member
בואה עצבנית..

הבואה שלי היא הנחש הכי רגוע שיש,אבל בד"כ שני הנחשים שלי אוכלים כל 7 ימים,דהיינו שבוע.בגלל שלא היה עכברים בחנויות ולא היה לי איך להביא מזון לנחשחם אמרתי שאם הם לא יוכלו 11 יום (מחר אני מביא) ואפילו שבועיים לא יקרה להם כלום.הקינג באמת ידידותי כמו תמיד.. אתמול באתי להוציא את הבואה ,והיא מראה סימנים שהיא מחפשת אוכל.. הקיצר היא התחילה להשתולל עליי והחזרתי אותה,אם היא לא רוצה אני לא יכריח אותה כי בד"כ היא ידידותית.הקיצר יש קשר בין זה שהיא לא אכלה 10 ימים לבין זה שפעם ראשונה היא תוקפנית כ"כ? וגם רציתי לשאול כל כמה זמן בואה צעירה (80 ס"מ) שאוכלת 3 עכברים פעם בשבוע צריכה לתת נשל?

כן יש קשר...

שנחש רעב הוא עצבני וכל הזמן מחפש אוכל, אני מאמין שאחרי שהיא תוכל היא תהיה שוב רגוע. בקשר לנשל אני לא יודע.

יתכן והיא נכנסת לנשל

נחשים בנשל בהרבה מקרים מתעצבנים מכל תנועה והסיבה לכך היא פחד, פחד מזה שהם לא רואים בבירור מה בא מולם ולכן מיד הם מתגוננים. אם הנחש נושך ולא מנסה לחנוק רוב הסיכויים שזה נשיכות מפחד ולא מתוך רעב. בואה בגודל הזה שאוכלת שלושה עכברים בשבוע תתנשל משהו כמו אחת לחודשיים שלושה. לפעמים נחש רעב ינסה לאכול את מה שמגיע מולו אבל בדרך כלל כשמוציאים אותם על היד הם מבינים שלא מדובר באוכל ונרגעים. לכן מה שהסברתי למעלה נראה לי הכי מתאים למצב.

למעלה