בוא´נה אנשים...

ohad elmer fud

New member
בוא´נה אנשים...

חשבתי שתהיו קצת יותר מעניינים... מה כל אחד מספר על סטטיסטיקות וחרא כזה? בואו נתחיל לארגן תחרויות אזוריות להצעות הגיבו

power play

New member
בואנה איש

תפסיק לתת ביקורת ותתחיל לשנות דברים שלא נראים לך תמשוך דיונים לזויות מעניינות יותר במקום לשבת בצד ולהגיד שכולם משעממים הפורום רק התחיל וכבר טענות? בעניין התחרות אפשר לארגן דרך הפורום הרבה דברים שקשורים להוקי וזה אחד מהם תגיד פה מה בראש שלך ונראה מה האחרים יגידו על זה.

ohad elmer fud

New member
זה לא שאני יושב בצד...

פשוט שאני נכנס לפה מידי יום לבדוק אם יש משהו מעניין- וכל הזמן : "go dallas, go devils" וזה בסדר, אבל די! כמה אפשר? אני מקרית ביאליק ופשוט מחפש עוד אנשים נטולי שחקנים כמוני ושני חבריי. אז אם בא לכם לאגרן משהו- רק תגיבו... ואני ממש לא מהאלה שאומרים "אנשים" פשוט התאים באותו רגע

Amalek

New member
בין עפולה לקרית ביאליק

מפרידה שעה של נסיעה... אנחנו (אם נרצה מאוד) יכולים להביא 10 שחקנים. עכשיו רק צריך לארגן מגרש והסעה...

Amalek

New member
חשבתי על הכל

כשאמרתי מגרש היתכוונתי אלינו, וכשאמרתי הסעה היתכוונתי שהקירית ביאליקים יארגנו להם הסעה... רצוי פתק ובו: שם ושם משפחה של כל השחקנים, וההפרש בו אתם רוצים להפסיד :)

power play

New member
נוסטלגיה-העתיד הלא רחוק

ביום שהופעתם במגרש עשינו קבוצות מעורבות וחילקנו אתכם בין השחקנים הותיקים.. יכלנו לעשות שלוש על שלוש ואתה יודע מי היה מנצח. אני מעדיף לשחק -עם- מישהו חדש ולראות את הסגנון שלו. כמובן שמי שלא רואה משחקים בטלויזיה מתקשה יותר ללמוד איך לשחק במציאות מאחד שכן ראה.

power play

New member
לא

כולנו חברים ככה שחוץ מאחד שמשתולל מדי פעם אין אלימות יותר מהדרוש לכל אחד יש את הימים שבהם הוא בוחר להוציא תסכול על אלה שהוא משחק איתם... כמו שפליקס אמר צריך לדעת מתי לעשות מה..

קיר קמט

New member
כשלי יוצא לשחק

ובאמת שלא יוצא לי לשחק הרבה , רק כשהמורה לספורט מחליט שמתחשק לו לתת לנו לשחק , אני משחק בטירוף לא ייאמן (וגם באגרסיביות שלא תיאמן , שיחקתי חמש דקות היום וכמות החבורות על גופי איננה ניתנת לספירה על שלוש ידיים , לדעתי) כי בכל זאת אם המשחק אגרסיבי צריך לשחק אותו כמו שהוא והוקי זה משחק אגרסיבי.

למעלה