בוּ

בוּ

-שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? 3.שתייה קרה או חמה? 4.עוף או נקניקיות? 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? 6.סבתא או סבא? 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? 8.סוודר או מעיל? 9.שקט או רעש? 10.מרק או דייסה? 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? -שאלות אסוציאציות: 1.אביב גפן: 2.יין: 3.שמחה: 4.ריקודים: 5.ציפור: 6:מוזיקה: 7.בעלי חיים: 8.ג'ינס: 9.חיים: 10.מוות: 11.אהבה: 12.שינאה: 13.ילדים: 14.הורים: 15.חברים: -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? 2.שתייה אהובה? 3.אומניי מוזיקה אהובים חוץ מאביב? 4.עונה אהובה? 5.צבע אהוב? 6.רגש אהוב? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? 8.חיה אהובה? 9.חמש האנשים האהובים ביותר? 10.סרט אהוב?

לאאא. רגע-

1.שם: 2.שם משפחה: 3.גיל+כיתה: 4.מקצוע אהוב: 5.מקצוע שנוא: 6.תחביב: 7.שיר אהוב של הבויז: 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: 10.זמרת אהובה: 11.סלב שנוא בדם: 12.שחקן אהוב: 13.שחקנית אהובה: 14.שיר באנגלית אהוב: 15.הבויז שלי: 16.מה הכי מרגיז אותך: 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: 21.מה את אוהבת לאכול: 22.שונאת לאכול: 23.משפט שאת אוהבת: 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: 29.האם תהרגי מישהו: 30.האם את עושה ש.ב.? 31.מה הממוצע שלך: 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: כן או לא: 34.היה לך חבר? 35.רוצה חבר: 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? 37.וזה יכול להסתדר: 38.אוהבת את אחים שלך: 39.רוצה מכות: בעד או נגד: 40.ערסים: 41.פרחות: 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: 43.עישון: 44.מסיבות: 45.אלכוהול: 46.מוסיקת רוק: 47.דיכאון: 48.להרביץ למורות: 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: 50.ללעוס מסטיק בשיעור: 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): 52.לשיר סרנדה: זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? 54.אשמור את ליבי או שמחה? 55.הזדמנות שניה או גליה? 56.בא בכאב או האור שבעיניים? 57.אורנית או אורן(חח)? 58.פורום או צ'אט? 59.שאלון או חידון? 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?

יוהו ../images/Emo110.gif

1.שם: מתן! 2.שם משפחה: ב 3.גיל+כיתה: 17.5, י"ב 4.מקצוע אהוב: מתמטיקה
5.מקצוע שנוא: תנ"ך 6.תחביב: המוןןןןןןןןןן 7.שיר אהוב של הבויז: אני אקח את הבקסטריט בויז, ולא את הגיי בויז, כי הם מאעפנים. אממ, Incomplete, All I Have To Give, I Want It That Way, יש להם עוד יפים
[אני בעצם סוגדת להם, אבל אל תגלו] 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: אמממ יש יותר מדי 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: עבריייייייייי 10.זמרת אהובה: קלי קלארקסון בזמן האחרון 11.סלב שנוא בדם: לא יודעת
אבל יש! 12.שחקן אהוב: בראד פיט 13.שחקנית אהובה: רייצ'ל מקאדמס! ולינדזי לוהאן שלי 14.שיר באנגלית אהוב: מהההה 15.הבויז שלי: AJ
16.מה הכי מרגיז אותך: אנשים צבועים ומתלהבים 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: צבועים ומתלהבים[?] 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: חמודות, מצחיקות, משעשעות, כיף לדבר, נאמנות 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: דברים קטנים ומעצבנים. 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: אזדיין, לא רוצה למות בתולה 21.מה את אוהבת לאכול: בעיקר ג'אנק פוד.. ורואים את זה עליי 22.שונאת לאכול: חומוס, טחינה, נקניקים למיניהם 23.משפט שאת אוהבת: "אהבה התלויה בדבר - בטל הדבר, בטלה האהבה" 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: "וואלה" 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: "מה הוא עושה איתה, שיבוא אליי" 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: לא לקחו אותי, אני קיבלתי את הפסטיגל 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: "יא, הנה הראל מויאל" 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: מורידה לה כאפה! 29.האם תהרגי מישהו: היה לנו שיעור היום על זה בספרות! רק אם הוא מסכן מישהו שאני אוהבת 30.האם את עושה ש.ב.? רק במת' 31.מה הממוצע שלך: גבוה 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? אצחק לו בפנים ואלך 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: מתעצבנת? כן או לא: 34.היה לך חבר? לא 35.רוצה חבר: לפעמים 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? בערך 37.וזה יכול להסתדר: לא 38.אוהבת את אחים שלך: יש לי רק אחיות, וכן 39.רוצה מכות: תמיד בעד או נגד: 40.ערסים: נגד 41.פרחות: נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: נגד 43.עישון: נגד 44.מסיבות: בעד 45.אלכוהול: בעד במידה 46.מוסיקת רוק: בעד 47.דיכאון:נגד 48.להרביץ למורות: נגד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: בעד 50.ללעוס מסטיק בשיעור: בעד 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): בעד 52.לשיר סרנדה: בעד זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה? שיזדיינו הגיי בויז 55.הזדמנות שניה או גליה? מה 56.בא בכאב או האור שבעיניים? מההההההה 57.אורנית או אורן(חח)? מה 58.פורום או צ'אט? פורום 59.שאלון או חידון? שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? את המאעפן הזה, לסיים. אחר טוב יותר, להמשיך בכיף

ל א ק י

New member
טוב :O

1.שם: 2.שם משפחה: בסדר 3.גיל+כיתה: 16 יב' 4.מקצוע אהוב: מדעיהמחשב 5.מקצוע שנוא: מאלה שאנחנו עדין לומדים?:X אממ אזרחות? 6.תחביב: סנפלינג 7.שיר אהוב של הבויז: של מי 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: מה 9.זמר אהוב חוץ מהבויז:מי אלה הבויז למען ה' 10.זמרת אהובה:לא חוץ מהבויז? 11.סלב שנוא בדם:למה לשנוא אנשים!!
12.שחקן אהוב:שחקן איפה :[ 13.שחקנית אהובה: כנל 14.שיר באנגלית אהוב:כרגע? Simple Plan - Crazy 15.הבויז שלי: מה!!! 16.מה הכי מרגיז אותך: הבויז 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: איטיים 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: אין לי חברות 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: אין לי חברות 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: אתלה את עצמי 21.מה את אוהבת לאכול: בשר 22.שונאת לאכול: גבינה 23.משפט שאת אוהבת: שוקי רולז 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: למה אני צריכה לשמוע על הפרידה של רן ונינט??@#@Wג!@#W!!!1223 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: לא שמעתי 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: מה אתם רוצים מהחיים שלי?!??. 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: מה יש לו לעשות במגדל העמק 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: למה שאני אראה אותה לעזעזל
29.האם תהרגי מישהו: לא 30.האם את עושה ש.ב.? ברור!!!! מידי יום ויום. אני חרשנית 31.מה הממוצע שלך: 64 וחצי 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? "חבל" 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: כלום כן או לא: 34.היה לך חבר? כן 35.רוצה חבר: יש:$ 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כן 37.וזה יכול להסתדר: כן 38.אוהבת את אחים שלך: לפעמים 39.רוצה מכות:לא בעד או נגד: 40.ערסים:נגד 41.פרחות:נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12:למי אכפת 43.עישון:נגד 44.מסיבות:אם נהנהים מזה, למה לא 45.אלכוהול:בעד 46.מוסיקת רוק:בעד 47.דיכאון:נגד 48.להרביץ למורות:נגד 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה:נגד 50.ללעוס מסטיק בשיעור:בעד. זה עוזר להתרכז 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו):מה 52.לשיר סרנדה:זה לא משו זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב?מחשב 54.אשמור את ליבי או שמחה?מה 55.הזדמנות שניה או גליה?מה לעזעזל עובר על השאלון הזה?!?@# 56.בא בכאב או האור שבעיניים??
57.אורנית או אורן(חח)?
58.פורום או צ'אט?פורום 59.שאלון או חידון?שאלון 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?לסיים, השאלון הזה יותר מדי מפגר

קיר קמט

New member
להלה

1.שם: גילעד 2.שם משפחה: גם את זה יש 3.גיל+כיתה: כמעט20, צבא? 4.מקצוע אהוב: 5.מקצוע שנוא: צבא? 6.תחביב: להיות בבית 7.שיר אהוב של הבויז: איכ 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: כלדבר שפורטיסחרוף נגעו בו 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: פורטיסחרוף, קומפלט 10.זמרת אהובה: קלי קלארקסון שליטה
עוד מעט בארץ
11.סלב שנוא בדם: לא יודע 12.שחקן אהוב: בראד פיט, שון קונרי, סטיב בושמי 13.שחקנית אהובה: כל אחת שמתפשטת? 14.שיר באנגלית אהוב: פ יש יותר מדי 15.הבויז שלי: 16.מה הכי מרגיז אותך: הבויז 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: בויז 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: אני אוהב אצל חברות שלי? כשהן פותחות רגליים? לא, נו, כלמיני דברים שכבר מצאתי בחברה, אז לא חשוב 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: שהן אף פעם לא מוכנות להיות ברורות 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: אברח? 21.מה את אוהבת לאכול: כל מה שלא בריא 22.שונאת לאכול: חצילים, ביצים, גבינה, מלפפונים, קישואים, עוד כלמיני 23.משפט שאת אוהבת: hit me baby, one more time 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: ניסיתי לברר מה הטלפון של נינה? 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: ניסיתי לברר מה הטלפון של רוצח שכיר? 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: צחקתי בקול רם? 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: מקלל, אני מאסכולת סקעעעת 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: אומר שלום, מה. לא מנומס, אני מכיר אותה. 29.האם תהרגי מישהו: תלוי את מי 30.האם את עושה ש.ב.? 31.מה הממוצע שלך: 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? צוחק בקול רם? 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: צועק? כן או לא: 34.היה לך חבר? ח לא כזה 35.רוצה חבר: ח לא כזה 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? ח יכול להיות 37.וזה יכול להסתדר: האמת שלא כ"כ. 38.אוהבת את אחים שלך: כן 39.רוצה מכות: יאללה בעד או נגד: 40.ערסים: בוז 41.פרחות: בכיף 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: מה אכפת לי 43.עישון: איכ 44.מסיבות: בכיף 45.אלכוהול: איכ 46.מוסיקת רוק: בכיף47 \.דיכאון: תלוי איזה 48.להרביץ למורות: תלוי איזה 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: תלוי איזה 50.ללעוס מסטיק בשיעור: תלוי איזה 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): תלוי את מי 52.לשיר סרנדה: בכיף זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? תלוי 54.אשמור את ליבי או שמחה? הא? 55.הזדמנות שניה או גליה? הא? 56.בא בכאב או האור שבעיניים? הא? 57.אורנית או אורן(חח)? הא? 58.פורום או צ'אט? הא? 59.שאלון או חידון? הא? 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? הא?

../images/Emo216.gif

1.שם: הילה 2.שם משפחה: החמודה 3.גיל+כיתה: 17 י"א 4.מקצוע אהוב: ציור ורישום 5.מקצוע שנוא: לשון >< 6.תחביב: לא להיות בבית 7.שיר אהוב של הבויז: בויז? 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: בויז? 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: בויז?! 10.זמרת אהובה: אבריל לאבין 11.סלב שנוא בדם: מה. טוב, נו אנג'לינה ג'ולי מכוערת לדעתי ואני לא מבינה מה מוצאים בה אבל אני לא שונאת אותה. חוץ מזה, נינט בתזונה כי היא זרקה את רן. עוד משהו? 12.שחקן אהוב: צ'אד מייקל מאריי 13.שחקנית אהובה: איבן ריצ'ל ווד 14.שיר באנגלית אהוב: כל מיני 15.הבויז שלי: מההההה 16.מה הכי מרגיז אותך: הבויז [?] 17.איזה סוג של אנשים את שונאת: כמו הבויז. לא סתם, כל מיני 18.מה את אוהבת אצל חברות שלך: שהן חברות שלי 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: שהן לא תמיד חברות שלי 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: אצרח על מסוקים שעוברים מעליי בזמן שיש רעידת אדמה? 21.מה את אוהבת לאכול: שניצל תירס. ושוקולד 22.שונאת לאכול: אנאערף. חצילים? 23.משפט שאת אוהבת: "שתקו זונות"
, אריק אומר את זה בצורה נחמדה 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: רציתי להרביץ לנינט 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: רציתי להרביץ לנינט 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: דווקא זה לא קרה. 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: בורחת 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: בורחת וזורקת עליה אבנים? 29.האם תהרגי מישהו: את רוני סופרסטאר? 30.האם את עושה ש.ב.? לא 31.מה הממוצע שלך: 80 טוב? 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאת חייבת להיות דוגמנית, מה תעשי? אסגוד לו כל חיי ואנשק את הרצפה שבשבט.
33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: מתעצבנת? כן או לא: 34.היה לך חבר? כן 35.רוצה חבר: מה 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כן 37.וזה יכול להסתדר: מה 38.אוהבת את אחים שלך: לא תמיד 39.רוצה מכות: ברור, אני מייחלת לזה בעד או נגד: 40.ערסים: נגד 41.פרחות: נגד 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: למי אכפת? 43.עישון: נגד 44.מסיבות: מה 45.אלכוהול: מהההההההה 46.מוסיקת רוק: מה 47.דיכאון: מההה 48.להרביץ למורות: נגד? 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: מה 50.ללעוס מסטיק בשיעור: מה 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): מהO_O 52.לשיר סרנדה: מה טוב ביי זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? 54.אשמור את ליבי או שמחה? 55.הזדמנות שניה או גליה? 56.בא בכאב או האור שבעיניים? 57.אורנית או אורן(חח)? 58.פורום או צ'אט? 59.שאלון או חידון? 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..?

Nati Lucky

New member
הנה שלי :) הראשון :D

1.שם: נתנאל 2.שם משפחה: א 3.גיל+כיתה: 17.5 י"ב 4.מקצוע אהוב: תקשורת נתונים, תקשורת ספרתית ותקבילית. 5.מקצוע שנוא: כל מה שלא קשור בתקשורת (אלקטרונית כמובן) 6.תחביב: אלקטרוניקה, מחשבים, פינוק ואהבה. 7.שיר אהוב של הבויז: בויז בע :| 8.שיר עברי אהוב לא של הבויז: היא אמרה לי תראה... החיים די קלים... איך קוראים לזה ? 9.זמר אהוב חוץ מהבויז: אביב גפן אחלה. 10.זמרת אהובה: אבריל. 11.סלב שנוא בדם: אלה שלא עושים משהו מועיל. 12.שחקן אהוב: נראה לי אדם ססלר או זה ששיחק ב"הרי החדשות" המופרע שמופיע בסרטים ומשחק מוגזם בכוונה. 13.שחקנית אהובה: המורה שלי לאנגלית כשהיא חושבת שהיא באמת מורה לאנגלית. 14.שיר באנגלית אהוב: Ofer Nisim ft. Maya - Thats The Way I Like It (Unreleased Ofer Nissim Private Mix) נכנס לי לראש :\ 15.הבויז שלי: :? 16.מה הכי מרגיז אותך: כשהפללפון שלי נתקע\הPSP שלי נתקע\ המחשב שלי נתקע\ DVD נתקע \משהו שאני עובד עליו שעה נתקע וכמובן כשאני מאבד את המפתחות של הבית בכיס שלי :\ 17.איזה סוג של אנשים אתה שונא: אנשים שמעדיפים כוח ולא מוח. בכל הבחינות. 18.מה אתה אוהב אצל חברים שלך: כשהם לא איתי\אצלי. 19.מה את שונאת אצל חברות שלך: כשהם איתי\אצלי. 20.בעוד 5 דק' מתפוצץ כדור הארץ, מה תעשי: אתבונן מהמרפסת :) 21.מה את אוהבת לאכול: בא לי פיצה... אבל בעיקר מאמליגה עם גבינה צרפתית או ברינזה בלבד! 22.שונאת לאכול: מאמליגה עם גבינה שהיא לא צרפתית או ברינזה. 23.משפט שאת אוהבת: "אני אוהבת אותך" כשאומרים לי כמובן... 24.כששמעת על הפרידה של רן ונינט מה עשית: חשבתי שחבל :\ 25.כששמעת שנינט יוצאת עם יהודה לוי מה עשית: חשבתי שחבל :\ 26.כשהודיעו לך שאת הולכת לשיר נולד מה עשית: לא הלכתי... 27.אם את רואה עכשיו את הראל מויאל מה את עושה: כפה לפנים... חבר שלי עשה לו את זה פעם :) 28.אם את רואה את רוני "סופרסטאר" מה את עושה: כפה לפנים... בצורת כוכב כזה... 29.האם תהרגי מישהו: למה לא... 30.האם את עושה ש.ב.? רק אם ממש בא לי או ממש חייב ויש בחן או משהו... 31.מה הממוצע שלך: 85 כזה ? 32.אם את מסתובבת בקניון ופתאום רוברטו אומר לך שאתה חייב להיות דוגמן, מה תעשי? אפשר לתבוע אותו על הוצאת דיבה ? 33.אם מעצבנים אותך מה את עושה: מעצבן בחזרה :D כן או לא: 34.היה לך חברה?: כן. 35.רוצה חברה: אם זה כולל "רוצה את החברה שיש לך" אז כן. 36.אוהבת מישהו אהבת אמת? כן, יותר... 37.וזה יכול להסתדר: מאוד. 38.אוהבת את אחים שלך: לא. 39.רוצה מכות: אממ לא עכשיו כואב לי הראש :\ בעד או נגד: 40.ערסים: נגד. 41.פרחות: נגד. 42.להתנשק צרפתית בגיל 12: נגד, מוגזם, בגיל 14 כבר חדירה? מה יהיה... 43.עישון: נגד. 44.מסיבות: אם אין כניסה למי שכתבתי "נגד" אז בסדר. 45.אלכוהול: קצת... לא שותה אבל בירה זה נחמד (בפעמיים שטעמתי) 46.מוסיקת רוק: בעד. 47.דיכאון: נגד. 48.להרביץ למורות: נגד. או שלא :p 49.להדביק מסטיק לשולחן בכיתה: נגד. 50.ללעוס מסטיק בשיעור: נגד, רעש מעצבן :\ 51.לדעת לחבק אותך(חח אני שומעת את זה עכשיו): בעד, לחבק זה טוב ולדעת איך זה יותר טוב. 52.לשיר סרנדה: בעד, זה רומנטי... זה או זה: 53.טלוויזיה או מחשב? מחשב בטלווזיה זה בסדר ? 54.אשמור את ליבי או שמחה? שמחה 55.הזדמנות שניה או גליה? הזדמנות שנייה! לא פייר להפרד בצורה כזו, לא פייר להפרד.. פייר... 56.בא בכאב או האור שבעיניים? האור שבעיניים ! 57.אורנית או אורן(חח)? אורנית, אני בעד שם ארוך. 58.פורום או צ'אט? פורם. חוסכים במילים וברוחב פס :\ 59.שאלון או חידון? שאלון, חידון זה בע"פ כן ? 60.לסיים ת'שאלון הארוך הזה או להמשיך..? להמשיך משעמם לי וזה מרגיע... -שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? הייתי מנקה את הרעש הלבן (רעש כזה ששומעים בטלווזיה כשאין שום ערוץ, זה קרינה וזה לא טוב), הייתי משנה כמה חוקים פיזיקליים, הייתי מבטל מחלות ופצעים, הייתי נותן יכולות חשיבה טובות יותר לאדם וכמובן יותר איים בודדים :) 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? כלומר לחיות חיים טובים שבהם אני אלוהים ולאקי לידי? סבבה למה לא... 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לגנוב ידע זה לא אפשרי, אבל תעודה לא נותנת כלום. אז לא. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? כן. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? ללאקי :$ היא לא מרגישה טוב :\ 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... כמו תמיד, 3 ארוחות ביום או 2 ולא הרבה ולא קצת כזה... 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא, אף פעם התושבים לא מרוצים. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? חוסר שוויון, כאוס. -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים. 3.שתייה קרה או חמה? חמה. 4.עוף או נקניקיות? נקניקיות. 5.מה יותר מרגיז-להירטב במיים באמצע הרחוב,או לחטוף כרמבו על הראש בזמן מסיבה? כרמבו. 6.סבתא או סבא? סבתא. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? עיניים חומות כמו של לאקי ! כשיש מספיק אור בשביל לראות את החום זה כזה יפה ! 8.סוודר או מעיל? סוודר ! זה של TNT ! 9.שקט או רעש? שקט... ש.... 10.מרק או דייסה? מרק ! 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה אני אוהב את הריח של המקלות האלה. 12.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? יעל, אליענה מוזרה כזה והכל קטן אצלה :[ -שאלות אסוציאציות: 1.אביב גפן: רבין. 2.יין: סבא. 3.שמחה: לאקי, חברות, אהבה. 4.ריקודים: slow. 5.ציפור: פירגית זה עוף, לא חייה :D 6:מוזיקה: להלהלהלהה. 7.בעלי חיים: שוב פירגית. 8.ג'ינס: TNT ,אבל זה יקר :\ 9.חיים: אהבה. 10.מוות: ריקנות. 11.אהבה: לאקי. 12.שינאה: אבא (קורה...) 13.ילדים: לאקי :} 14.הורים: לאקי ואני :p 15.חברים: לאקי ! -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? לאקי ! מה :$ 2.שתייה אהובה? קולה, ענבים, תפוחים. 3.אומניי מוזיקה אהובים חוץ מאביב? ניקלבק. 4.עונה אהובה? אביב סתיו. 5.צבע אהוב? תכלת כחול. שחור קצת. 6.רגש אהוב? אהבה... מה שבפנים לא מרגישים, יודעים. 7.מתקן לונה-פארק אהוב? רכבת וווו.... 8.חיה אהובה? שוקי... 9.חמש האנשים האהובים ביותר? לאקי, לאקי, אמא, לאקי, אני. 10.סרט אהוב? כולם...

למעלה