בהתלבטות

makel1

New member
בהתלבטות

לפני כמה חודשים סיפרתי כאן בפורום על חבר ילדות שלי. חבר מגיל אפס. כשהיינו בבית ספר היה בינינו קטע שאני יזמתי. לאורך תקופה הייתי דלוק עליו (במקרה או לא בתקופה שזכה במדלית זהב או כסף באליפות הארץ לשחיה :p ), והקטע שהיה בינינו היה סוג של מימוש פנטזיה. הוא, לפי מיטב ידיעתי, סטרייט וכמובן יודע עליי
בשנתיים האחרונות, מאז שחזר מלימודים בחו״ל, מאוד התקרבנו. הוא ישן אצלי כמה פעמים (עוד כשהייתי בזוגיות) וכל פעם שאני חוזר לצפון הוא בא אליי ואנחנו יושבים עד ארבע-חמש בבוקר ביחד..
מאז שנהייתי רווק הקשר התחיל להתהדק עוד יותר, וזה ניכר יותר מצידו. ידידה משותפת שלנו מספרת לי שהוא כל הזמן שואל עליי. מתי אני חוזר, מה איתי, איך בעבודה. זה חוץ מהשיחות שלנו. שלשום הוא היה אצלי עד חמש בבוקר. ישבנו במרפסת של ההורים שלי. היה ממש נעים. חפרנו שעות. אבל היו גם לא מעט רגעי שתיקה ומבטים אחד בשני..
היום הוא שלח לי הודעה וקבענו שבלילה נשתה קצת לרגל השנה החדשה. ואכן בלילה הוא התקשר ושאל אם אני ״בראש להפגש״, אבל אני הייתי עם המשפחה עד מאוחר אז בסוף זה לא הסתדר..
חשבתי על זה הרבה והחלטתי שאני כן רוצה משהו איתו. הוא מושך אותי, ובעצם משך אותי מגיל 15. אבל מצד שני אני מפחד ממה שזה יכול לעשות לקשר שלנו. חוץ מזה שאם שוב אזום אבל הפעם זה לא ילך, זה יהיה לא נעים בכלל, וגם עלול להרחיק בינינו. ידידה שלי, שגם רוצה משהו איתו (והוא מצידו ממש לא מביע עניין בה) מעודדת אותי ללכת על זה.
הכי מצחיק שדווקא ה״קושי״ הזה גורם לי לרצות יותר...

מה שהיה פעם לעולם לא יהיה עכשיו

אולי הוא גילה את האור?
אישית הייתי מייד בודק מה הענין, מה כבר יש להפסיד, ב'מת? ואם החברות כזו טובה, בירור קצר לא יפגע בה.
בהצלחה

לא הבנתי האם הוא הטרו או הומו או דו ?

החלטה נכונה צריך להחשיב:
1. עד כמה התגברת על היחסים הקודמים
2. מה למדת על עצמך מיחסים קודמים – ומה עשית עם זה
3. מה יש לך להציע ליחסים חדשים
4. כמה מהנה/מפרה/משמש אותך החופש או הלבד העכשווים
5. איך החבר הזה רואה את עצמו בעתיד
6. מה היה בו ומה נהיה ממנו
7. מה הוא מוצא בך (לא רק לדעתך)
8. מה יש בו בעל ערך עבורך מעבר לצרכי הומואיות. מה ילך איתו אם הוא ילך.
9. כמה יקר יהיה להיות איתו או לאבד אותו (לא בכסף)

אני למשל בענינים כאלה אימפולסיבי
אבל לכל גישה יש את המחיר שלה.

makel1

New member
ברבור, אם אני הייתי יודע בוודאות מהו, כנראה

לא הייתי בהתלבטות (;

השאלה הרלוונטית היחידה ששאלת היא כמה יקר יהיה לאבד אותו, וזה יהיה יקר לשנינו לאבד אחד את השני..
אולי כמו שחבר אחד אמר לי - "תסתפק בהיצע המוצהר והענף של הקהילה ואל תשחק עם חברויות אמת".. אבל איך שאני מכיר את עצמי ואת היחס שלי לסיכונים, קשה לי להאמין שאצליח ליישם את העצה שלו :)

תעמיס :)

במצב דומה, לקחתי את המושא לשיחה קצרה וענינית, סגרנו שזה יהיה רק סקס. זאת היתה תקופה סבבה עד שזה נעשה טכני. היה גם קטע תעתע באיזשהו שלב. בסוף לקחנו זה את זה לשיחה, וסגרנו שנגמר פרק. התרחקנו. אני מלאתי את עצמי בדברים אחרים, גם הוא את עצמו. כשנפגשים אז אנחנו כמו שני אוטיסטים - "שכחנו" את הפרוייקט, ומדברים רק מהנקודה שבא הפסקנו איי שם בנערות....זה נחמד לעשות מידי פעם על קוניאק וסיגר.
אבל !
זה דורש בגרות !!!

(אם אתה לא חושד שאתה שברירי בזמן הזה של החיים, לך על זה).

אני לא הייתי מתלבט

לא הייתי פוסל לגמרי את השאלות שהבחור מעלי שאל כי הן בהחלט עלולות להשפיע, אבל מצד שני הסקרנות שלי הייתה גוברת על זה (במיוחד אם זו סקרנות של הרבה שנים)
כבר היה ביניכם משהו והמשכתם הלאה.. אז גם אם משום מה זה לא יסתדר, אולי תצליחו פשוט להמשיך במה שהיה עד עכשיו.. ואם זה כן יסתדר אז מעולה ולא תצטרך לפנטז על זה יותר..

בקיצור, אם ממש תשקיע ותראה לו את האור בלהיות הומו (כלומר תשקיע בסקס
) הוא יבין שאין טעם להיות עם נשים יותר.. להעביר שחיין צד נשמע משהו מאוד יעיל :)

Dannynammer

New member
געגוע

לשיטתי מרבית הקשיים בתקשורת בין אישית או כללית נובעים מהעדר אפשרות/רצון לנהוג כנות גמורה בגלל שיקולים שונים אז בחירתך כלפיו לשים את כל הקלפים על השולחן או לאו. סיכון תמיד יש בכל מקרה ומצב

ItsikH

Member
זה עלול להיות לא הוגן מה זה ה"משהו" שאתה רוצה? בכ"א אם לא תברר לא תדע, הרי אין לך מושג מה הוא רוצה.

makel1

New member
אני לא חושב שזה הגיוני שתהיה בינינו מערכת

יחסים. אני גם לא רוצה אחת כזו איתו.. אמרת נכון, אם לא נברר לא נדע(

another גיא

New member
נראה לי מפחיד לשחק בחברות הזאת

כלומר- משתמע שאתם חברים מאוד מאוד טובים, ושהחברות ביניכם היא לא תוצר של משיכה מינית בין אחד לשני.

ואני מניח שזאת הסיבה שקראת להודעה שלך "התלבטות".
אם זה באמת הבסיס לחברות, אני הייתי נזהר מלעשות את הצעד הזה.
ואולי נוכל לייעץ לך יותר אם תגיד באמת מהו- דו? הומו? מה קרה פתאום שהחלטת ללכת על זה, אם אתה יודע שהוא סטרייט?

makel1

New member
אני לא "יודע" שהוא סטרייט

לפי הסימנים, ולאור העובדה שהיה משהו בינינו פעם אני מתחיל לחשוב.
עד לא מזמן הייתי בזוגיות ולכן מן הסתם עכשיו זה יותר "פרקטי"

למעלה