בהתחלה היינו עשרה...

Digi Lista

New member
בהתחלה היינו עשרה...

אני אפרסם את ההמשך למרות שאין הרבה תגובות,אני אשמח שתגיבו אבל אם לא אז לא,אין לי בעיה
למי שפיספס או סתם לא קרא בכוונה אבל עכשיו בא לו לקרוא מוזמן להיכנס לחלקים הקודמים. אני ממשיכה מקווה שיהיה בסדר(מה גם שאני צריכה לדרבן את עצמי להקליד את ההמשך מהמחברת,אחרי שאני אסיים להעתיק לכאן כול מה שכבר מוקלד...)
ראיתם פעם מישהו ללא הבעה בעיניים? ואני לא מדבר על עיוורים, אני מדבר על… הסתכלתם פעם הרבה זמן על קיר? זאת הייתה ההרגשה שלי באותו הרגע בו הבטתי בעיניים שלה!. "ריקה, דיוויס טוב שחזרתם! ומי זאת הילדה שאיתכם?" תהה הנרי, אם הוא רק היה יודע… "היי אני טקאטו!" טקאטו יצא מההלם למראיה של איזומי(אני לא חייב לאהוב אותה, אבל היא יפה ולא יעזור לי כלום! לי ולאיזי…אני כבר מתלפגוש את איזי ולספר לו על המקום הזה, הוא חכם ובטח ימצא תשובות הגיוניות, והוא גם צריך ללמד אותי איפה מכניסים את הקודים במשחק המחשב האהוב עליי, אחרת איך אני אנצח?…). " ריקה?" שאל הנרי "דיווייייייייייייייייייייססססססססססססססססססס" צעקתי הישר לתוך אוזנו. "הנרי…למה הם לא עונים?… אתם ברוגז איתו?…" סוזי הקטנה ניסתה לקחת את הזרתות ולעשות "שולם-שולם לעולם, ברוגז -ברוגז אף פעם", דיוויס וריקה לא שיתפו פעולה. " ריקה הבגדים האלה פחות יפים לך תחזרי למה שלבשת קודם!" תאמינו שזה מה שהטריד את מימי באותם הרגעים?… זה כבר היה יותר מידיי בשבילי ליום אחד, מה כבר עשיתי רע? למה הם עכשיו לא מדברים איתי ועם האחרים? נו, בפעם הראשונה בחיי אין לי עצבים למריבות וחיכוכים(ראיתם את משחק המילים?…)!, אני רוצה להיות שוב בבית- אני וקארי ולא לחזור למקום הזה במילא אין לי כאן משהו מיוחד לעשות. אם הייתי רק יודע כמה מה שחשבתי באותם הרגעים היה רחוק מהמציאות, יותר נכון מהאמת כי גבולות המציאות טושטשו. הנרי נראה שמשקל כבד מונח על כתפיו(חכו עד שתיראו כמה זה נכון!…). " דיוויס אחי ,תענה לי!, ריקה תגידי משהו חד רק תגידי משהו!" "עזוב טאי, הם לא יענו לך" "למה הנרי?" "כי הם לא בדיוק הם עכשיו!" "הם לא בדיוק מה? מי?, אתה לא רואה שזה הם? וזאת איזומי היא מהכיתה שלי!" " זה לא העניין טאי, וזאת לא איזואי שאתה מכיר!" " אני לא מכיר איזואי אני מכיר איזומי!" " טאי, תקשיב שנייה" הנרי לא נראה שלו על אף שהוא הפגין קור רוח. " הקשבתי, אתה מדבר שטויות בכמויות!" " בואו נשמע מה יש לו להגיד" התערב טקאטו "כן" הסכימה מימי "הנרי…" "סוזי, זה לא הזמן" " אולי תנו לו כבר לדבר?" מה יש לטקאטו נגדי?…אולי הוא אוהב את הנרי ורוצה איתו קשר רומנטי…איזה שטויות, על מה אתה חושב בכלל טאי? גערתי בעצמי ללא קול, אבל אני מודה שהמחשבה שחלפה במוחי של הנרי וטקאטו כזוג הייתה מצחיקה. הינה הם עורכים טיול רומנטי בפארק, והינה טקאטו מורח להנרי קרם שיזוף על הגב, והינה הם מתנשקים… המחשבה הזאת כול כך הצחיקה אותי שכבר לא יכולתי להתאפק ופרצתי בצחוק מתגלגל וקולני ולא יכולתי להפסיק, זה היה פשוט קורע!. " ממה אתה צוחק?" מימי בהתה בי "זה לא מצחיק בכלל טאי, הנרי אמר כרגע דברים מאוד רציניים" "אה?" הצלחתי להגניב משפט בין גל הצחוק שתקף אותי "תפסיק כבר לצחוק" " אני מנסה טקאטו, אני מנסה, אני לא שולט על זה, אחחח כמה שזה מצחיק!" "בכול אופן טאי, מה שאמרתי זה שאיזומי או איך שתקרא לה, ריקה ודיוויס שאנחנו רואים מולנו הם לא אלה שפגשנו קודם ואתה התחלת משום מה התפוצצת מצחוק!" בבת אחת הפסקתי לצחוק. שותקתי מרוב הלם!

Digi Lista

New member
המשך...

"איך אתה יודע?,למה אתה מתכוון?" " אתה מוכן סוף סוף להקשיב לי?" "דבר" אני חייב לקבל הסברים ומייד! "תסתכל עליהם טוב טוב טאי אתה לא מרגיש שמשהו לא בסדר אצלם? הם לא עונים והבגדים שלהם הם לא מה שלבשו קודם…" " אז אני בכול זאת לא סנילי כמו סבא" המחשבה הזאת שימחה אותי. "מ..הה? לא חשוב תקשיב גם העיניים שלהם… אני לא יודע מה קרה להם בדיוק אבל אני בטוח רק בדבר אחד הם לא הם!" " מה הם יכולים להיות?" שאלו מימי וטקאטו "כמו שאמרתי אני לא יודע" " המשחק הזה נמאס עליי, נ-מ-א-ס" התפרצתי, אני שונא מצבים של חוסר וודאות וסבלנות היא לא מהתכונות החזקות שלי , התקרבתי לדיוויס הוא בטוח עובד עליי והוא יבין אותי ויעזור לי התרשמתי שאנחנו דומים מאוד… טלטלתי אותו בכוח "דיוויס, זה לא מצחיק, ותפסיקו לעבוד עליי! אין כאן מצלמה נסתרת והיום לא האחד באפריל, מה הקטע?" זה היה חסר טעם, הרגשתי שאפילו קיר מגיב יותר. מה קורה כאן?. בתוך ראשי שמעתי פתאום את הקול של קארי " תברחו! זה מסוכן!" האחרים נראו מופתעים מהקול בראש בדיוק כמוני, גם הם חשבו שהם מדמיינים. "קאררררייייי" צרחתי "איפההההההה אתתתתתתתתת?" זה היה חסר טעם וידעתי את זה, אבל היה כבר מאוחר מידיי, דיויס, ריקה ואיזומי (או לפחות הדמויות שלהם) התחילו להתקרב אלינו. התחלנו לברוח, אני הייתי ראשון, הנרי והאחרים קצת מאחוריי… "אל תסתכלו אחורה" שוב שמעתי את קולה של קארי בראשי, הסתכלתי לכיוונם של האחרים, הנרי הנהן כמין סימן שגם הוא שמע(אם אפשר להגדיר את זה ככה), סוזי נפלה, הנרי עצר ומיהר לעזור לה… "איייייי, הנרי הרגל שלי כואבת" "טוב, תקומי ואני אסחוב אותך על הגב!" "ישששש שק-קמח!, הנרי יעשה לי שק-קמח!" "יש לי ברירה?" מילמל הנרי. סוזי נעמדה, הנרי גחן כלפי מטה והקפיץ אותה אל כתפיו. סוזי אולי הייתה קטנה אבל כנראה גם כבדה, הנרי כבר לא יכול היה לרוץ מהר כמו קודם. "דיו! הנרי סוס!" ברגע כמו זה התחלתי להעריך מחדש את אחותי קארי, איפה היא עכשיו? היא בסדר? איך היא מצליחה לדבר בראשים שלנו? ואולי זאת בכלל לא היא? ואיך אני יכול בכלל לקבל כאן תשובות? נתתי למימי וטקאטו לעקוף אותי, אם הנרי מחזיק את סוזי אין לו כמעט סיכוי להגן על עצמו ואני צריך להיות שם ולהגן עליו! ככה אני תמיד, חייב להתנהג כמו גיבור! מוכרח פשוט מוכרח! מאז שאני זוכר את עצמי אני אמיץ(יש כאלה שמגדירים את זה כטיפשות, אני? טיפש??? בחיים לא!) סוזי עמדה ליפול, מיהרתי לתמוך בה ובהנרי…מאוחר מידיי- סוזי הסתכלה אחורה!. בשנייה שהיא הסתכלה אחורה עיניים של איזומי, ריקה ודיוויס החלו לירות ברקים וכוכבים! דבר אחד ברור, זאת באמת הייתה קארי, זה עודד אותי- קצת רק טיפטיפה לא שזה שינה במשהו את העובדה שהיינו צריכים להעביר לטורבו את מהירות הריצה שלנו… אני מנסה להתקדם...

מעולה!

אהבתי את הקטעים עם קארי, איך שהיא מסוגלת לדבר איתם וזה. יכול להיות שהיא מוטנטית לא רשומה?

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

משמח לדעת שלפחות מישהו אחד קורא

יאנה י

New member
יפה מאוד

מקסים, אף אחד לא שונא אותך מתים עלייך. כולם לשיר "ליסטה בחורה כארז ליסטה בחורה כארז ליסטה בחורה כארז ליסטה בחורה כארז כולנו פה אחד" כיפאק לליסטה "היי" כיפאק היי כיפאק היי היי היי מאוד אוהבים ותך ליסטה. השתדלתי לעודד

Kenny Girl

New member
אהההההההההההההההההה

יא סופרת אחת!! תמשיכי תמשיכי אני מתה ממתח!!!! מאטי שלי!!! הנרי המסכן!! (כמה סוזי שוקלת בסיפור שלך?)

אבל למה לקלל?

את חושבת שזה נעים לה שאת קוראת לה "סופרת"? באמת! עכשיו תתנצלי מיד! וגם את, ליסטה! למה? כי אני משוגע והסיפור שלך גרוע ואני תמיד מבזבז זמן על לקרוא אותו! שתיכן. סליחה. עכשיו! (הערת הכותב:
)

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifלשניכם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מיליהו זה שאתה משוגע אנחנו כבר יודעים,לכן אני ממש שמחה שאתה כאן בבית המשוגעים הכי מקסים בפרדס(מישהו הזכיר פרסומות סמויות?)
נייקו אחותי תודה רבה על מה שאמרת,ריגשת אותי לאללה

Kenny Girl

New member
תודה

עכשיו תמשיכי אחרת אני יאכיל אותך בעוגיות ננסי!!!!!!!!

Digi Lista

New member
במיוחד בשביל נייקו ומיליהו../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

הם הכי חמודים כי הם לפחות טרחו להגיב ,אין לי בעיה שתגיבו גם בשלילה אבל לפחות תגיבו משהו... לקחתי את היד של סוזי והתחלתי לרוץ, ולרוץ ולרוץ, ומאחורינו המשיכו ריקה, דיוויס ואיזומי להפציץ, בלי הפסקה, ככול שהם המשיכו היריות נראו חזקות וגדולות יותר, היריות פגעו בהכול(לא שהיה מי יודע מה דברים לפגוע בהם במקום הזה…). ובין כול הרעש שמעתי את קארי שוב " לבועה האדומה השלישית", יופי עוד הוראה בלתי מובנת ואיזה בועות בכלל? המשכנו לרוץ, טקאטו ומימי כנראה נעצרו איפשהו כי לא ראינו אותם באופק. " טאי תיראה את זה!" הנרי הצביע ימינה. גם אני ראיתי עכשיו למה הוא מתכוון "בוא נלך לשם, הנרי" "גם אני באה" "כן, סוזי ברור שאת באה" פנינו ימינה, היריות הלכו והתחזקו, הגענו לשורה של בועות, כמו חיילים במסדר צבאי, הבועות היו בכול הצבעים וסודרו בשורות בסדר צבעים קבוע- צהוב, סגול, ירוק, כחול, ורוד, לבן, אדום, חום ושחור(בועה שחורה רק שתדעו זה לא מחזה מלבב במיוחד). "אלה בועות" " לאלה קארי התכוונה כנראה" "קארי זאת אחותך שנעלמה?" "לא נעלמה, נחטפה, לפחות נדמה לי" "כן, מה שתגיד, אז לאיזה בועה צריך ללכת?" "אדומה שלישית" " את זה גם אני שמעתי, איזו בועה זאת?" " השלישית" "דיי טאי, אני רציני" "גם אני" " למה הכוונה בבועה האדומה השלישית? יש כאן מלא שורות כול אחת מהן יכולה להיות השלישית" "אני מניח שאת זה ניאלץ לגלות בעצמנו" " נעבור שורה שורה? טאי זה יקח זמן והבעיה היא שאין לנו כזה" " יש לך הצעה יותר טובה?" "הנרי, מה קורה לשורה שם?" הנרי ואני העפנו מבט, סוזי לא שיקרה אחת השורות החלה לזוז, הבועה האדומה בה בלטה לשנייה כאשר שאר הבועות נעלמו. וכעבור רגע הופיעו שוב והשורה חזרה להיראות כמו כול השורות. " אתה חושב שזה סימן?" " אני בטוח, קארי כנראה מנסה לעזור לי" "לנו" הנהנתי "ממ-ממ, לפעמים אני שוכח שאני לא לבד כאן" "אני מציע שנלך על זה" אני כבר הייתי בדרך לשורה שקיפצה קודם. " נמצא את מימי וטקאטו אתה חושב? ומה לגביי האחרים?" "אני חושב הנרי שכרגע כדאי להפסיק עם התהיות ולהתקדם יותר מהר לבועה" "מאיפה אתה כול כך בטוח שזאת לא מלכודת?, חשוב להיות זהירים טאי , בעיקר במקום הזה שאנחנו לא נחים לרגע" " אולי תפסיק כבר לדבר?, אני הולך על זה!", אני יודע, אני יודע זה לא יפה, אני פשוט חייב להגיע כבר לבועה ולראות מה קורה! היריות נמשכו, מרוב שאלות של הנרי(למה שהוא לא יגיש מועמדות כסוכן חשאי בנאדם יכול להסגיר את כול הסודות רק כדי שמטר השאלות שלו יפסק, האמת שהוא דווקא דיי נחמד ואפשר להבין את הרצון שלו לדעת הכול, אבל אני חסר סבלנות מטבעי…) סוזי בניגוד אלינו לא בזבזה זמן, היא רצה לכיוון השורה הזזה כשהיא צועקת "עיגול אור! אוצה הביתה לקחת עיגול אור!" "סוזי, חכי רגע" הנרי ואני התקדמנו יותר מהר. "טאי, זה אתה?" הסתכלתי וראיתי את טקאטו ומימי, איך שמחתי לראות אותם! "כבר חשבנו שקרה לכם משהו!" " לא, הצלחנו להתחבא כאן" מיהר טקאטו להשיב " שמעתם את הקולות על הבועות?" " אני מפחד לאבד את עצמי אם נקשיב להוראות על הבועה" " אנחנו כבר אבודים אם לא שמת לב טאקטו, לא איכפת לי מה אתה אומר אני החלטתי להקשיב לקארי" וכדי להוכיח את כנות דבריי הושטתי את ידי לבועה שבלטה קודם. המגע שלה הזכיר לי זרם חשמלי או לפחות את מה שקורה לגוף כאשר נשארים באותה התנוחה הרבה זמן, הגוף "נרדם" ויש מין הרגשה של זרמים כאלה, עזבו הסתבכתי עם התיאורים. האחרים עמדו ובהו בי, מיהרתי להזיז בחזרה את היד.

Digi Lista

New member
ועוד אחד...

"אתם בדרך הנכונה" בליבי שאלתי את קארי "אז להתקרב יותר?" היא כאילו שמעה אותי וענתה בתוך ראשי "תלך בעקבות הלב שלך", אני לא חושב שהאחרים שמעו את זה, הם עדיין חיכו לצעד הבא שלי, ומה בעצם הצעד הבא שלי? ואם אני מסתבך בצרות נוראיות? האחרים יסתבכו גם הם! אני לא חושב שאני יכול להיות אחראי לזה. אני בקושי אחראי למעשיי איך אצליח לקחת אחראיות על מישהו אחר? ועוד על ארבעה! ה"תקשיב ללב שלך" לא עזב אותי, אתם יודעים כמה פעמים הסתבכתי כי הקשבתי ללב שלי ולא חשבתי בהיגיון בעזרת המוח? הפעם המצב שונה הזכרתי לעצמי . התקרבתי שוב לבועה האדומה, הפעם עם כול הגוף, מה שיהיה-יהיה, על החיים ועל המוות. "חבר'ה בואו" לפחות נהיה ביחד בקטע הזה, וזה לא שהייתה ברירה כשאנחנו במקום לא ידוע נרדפים ע"י שני אנשים שהיו קודם חברים שלנו(לפחות נראו כמוהם) וילדה בלונדינית ויפה שבחיים "הרגילים" היא מלכת השכבה שלי. סוזי התקרבה" בועה לסוזי!", הנרי מיהר אחריה, ומימי וטקאטו נגררו בלית ברירה אחריהם. " קדימה" הוכרזתי בטון של מפקד. התקרבנו לבועה, כולנו, מהססים אך יודעים בליבנו שהאפשרויות שלנו לא מסעירות במיוחד. כולנו הכנסנו את הידיים ובלי להתמהמה גם את שאר הגוף. הבועה החלה לזוז, ליתר דיוק לעלות. מעלה, מעלה, מעלה… "כולם בסדר?" "אני לא יודעת עם כולם, אני יודעת שאני בסדר למרות שהבגדים שלי לא יתנקו גם אחרי מיליון כביסות" " אני שמח מימי" הנרי כנראה קלט שאני עומד לעקוץ אותה ומנע את זה מראש. הבועה המשיכה לעלות, ובסוף צנחה בפתאומיות על הקרקע ונעצרה. "זה הזמן לצאת" לשם שינוי לא היו שאלות, כולם הקשיבו לי והתחלנו להשתחל החוצה. " מי היה מאמין שבועה שנראית כזאת קטנה מבחוץ מכילה בתוכה מספיק מקום לחמישה אנשים?" טקאטו נראה באמת נדהם מהעובדה הזאת. בחנתי את השטח, כול כיוון סרקתי בעיניים שבע פעמים, ראיתי שגם האחרים סקרו כמוני. " איפה אנחנו?" " אם הייתי יודע… מה שאני יודע טאי זה שאנחנו לא איפה שהיינו קודם" "באמת? נשבע שלא שמתי לב ,הנרי" חכמולוג שכמותו. אנחנו שותפים במקום הזה, הזכרתי לעצמי, מה הביקורתיות הזאת שלי? ופעם המי יודע כמה מאז הגעתי למקום הזה\ למימד הזה\לעולם הזה\ למציאות הזאת הבטחתי לעצמי להשתפר. אני אבוד כאן כמו האחרים, עליי לקבל אותם ויהי מה!גמלה ההחלטה בליבי. "הנרי…" " כן, סוזי?" "אני רואה ציפור גדולה, נוכל לקחת אותה הביתה?" "אההה? מה? איפה הציפור? ולא נראה לי שאימא תסכים שציפור גדולה תתגורר אצלנו" " אולי היא תסכים כי הציפור תביא אותנו הביתה?" " אני לא חושב סוזי, אני לא חושב. עד עכשיו הכול הלך לרעתנו" " אבל אני אוצה ציפור גדולללללההה, קן לציפור בין העצים ובקן לה שלוש ביצים ובכול ביצה הס פן תעיר ישן לו אפרוח, אפרוח שעיר, אני אוצה אפרוחים" " אומרים אפרוח זעיר- זה בא מהמילה קטן ולא שעיר, וזה לא בדיוק הזמן לדבר על אפרוחים סוזי" "מתי נדבר על אפרוחים?" " אחר כך סוזי, כשנהיה בבית" "טוב" אמרתי ""מה הלאה?" אף אחד לא ענה, המשכנו ללכת ולפתע נשמעה מרחוק צרחה "הצייייייייייייללללללללוווווווווווו…" הקול נשמע זר ועם זאת היה בו גם משהו מוכר ,זאת קארי? תהיתי ביני לבין עצמי. "הצצצצציייייייייייילללללללללוווווווו…" הקול נשמע בשנית. הפעם קרוב יותר, אבל אפילו ממרחק כזה לא הצלחתי לאבחן אם מדובר באחותי קארי או שזה בכלל בן. דבר אחד היה בטוח- מישהו זועק לעזרה ואני אציל אותו! התחלתי לרוץ. "הצצצציייייייללללללווווווו… הציייייילללללווווווווווווווווו!!!" יותר קרוב,יותר מוכר. "טאי , לאן?" אפילו עכשיו הנרי מנסה להיות הגיוני, אני מעריך את זה, רק שלי לא מתאים לחשוב כול כך. המשכתי לרוץ. "איי, כואבת לי הרגל" יופי כעת גם מימי מתחילה בשטויות שלה. "הצילוווווווו…" רוץ טאי, רוץ! פקדתי על עצמי. "טאי, אנחנו לא ממשיכים עד שלא תגיד לאן!!!" פסק טקאטו "אולי תבואו כבר?" הסתובבתי. "הנרייי… למה רצים? אני אוצה לשבת!" סוזי חזרה לבכות. קארי לעולם לא הייתה מתנהגת ככה. "זהו" קרא הנרי "טאי, תעצור או שתמשיך לבד!" האמת? לא הייתה לי בעיה להמשיך לבד- אני מרגיש שאני חייב לראות מי הקול שצועק לעזרה, רק שעדיף שאני לא אאבד גם אותם כמו את דיוויס, ריקה, סורה, קארי אחותי ואפילו מאט. "אתם לא מבינים? אני הולך להציל את מי שצועק הצילו!" "אבל טאי אף אחד לא צועק כלום!" הנרי אמר את מה שאני חושב? "אני שומע אותו כבר כמה פעמים" "ואני לא שומע" פסק הנרי. אני לא משתגע, נכון? "אני בכול אופן שומע, והולך לכיוונו!" התכוננתי לפתוח שוב בריצה.

Kenny Girl

New member
חוצפנית!!!

ככה את משאירה אותי במתח?! תמשיכי מיייייייייד אחרת מסבלי מהנזלת של קן קן: אפצ'י!

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

אני מגניבה?אני???לא יודעת למה התכוונת אבל
רבה,משמח לשמוע מחמאות
במיוחד בשביל שלושתכם ההמשך... "הצייייילללללללוווווווווווו…" "טאי צודק, עכשיו גם אני שמעתי" אמרה מימי "וגם אני" השיב טקאטו "ואני" צייצה סוזי, הנרי הנהן "אז אני לא משוגע!?!?!" חייכתי חיוך של ניצחון "עכשיו אתם כבר מוכנים לבוא?" "טאי…" "הנרי, גם את שמעת! אה לא מבין שמישהו בצרה?" "גם אנחנו" האחרים מלמלו לאות הסכמה. הוא צודק גם אנחנו לא בדיוק במקום בטוח שאנחנו מכירים כמו את כף היד שלנו, כול רגע אנחנו יכולים להיחטף ולהעלם כמו אחותי קארי והאחרים. קארי. שוב מצאתי את עצמי חושב עליה ודואג האם היא בסדר. המשכתי עוד קצת להרהר ושוב נשמעה הזעקה "הצצצצצצצציייייייייייללללללללללללווווווווו…" הפעם היא נשמעה חלשה אך קרובה יותר. "אנחנו לא יכולים לתת לו להיפגע! מי שהוא לא יהיה" "אולי זאת מלכודת?" הנרי הוסיף לעכב אותי מלרוץ ולראות מי זקוק עזרה. "באמת יכול להיות…" התחיל טקאטו, אך לי כבר לא הייתה סבלנות וקטעתי אותו "אני לוקח את הסיכון, תגידו מה שתגידו, אני הולך לבדוק מה קורה, מי הקול שקורא לעזרה!" "אתה מטורף טאי, מ-ט-ו-ר-ף!!!" "בסדר, אז אני מטורף, אבל אני הולך. סוף פסוק". "אנחנו נבוא, אבל אם זאת מלכודת אתה תוציא אותנו! כי אתה הכנסת אותנו!" "טוב טקאטו, אחרי שסיכמנו את זה אפשר כבר ללכת?!" וכדי להוכיח שאני רציני פתחתי בריצה מהירה, האחרים בעקבותיי. "הציייייילללללווווווו…." הקריאות נתחזקו עם כול צעד וצעד, המשכנו ללכת- בשתיקה, אני בראש והאחרים נגררים מאחוריי. "הצילו!" כעת משהתקרבנו יותר למקור הקול הזועק הוא נשמע כפקודה. "אולי זאת בכול זאת מלכודת?" "אם לא נתקרב לא נדע, הנרי" בעצמי לא הייתי משוכנע שזה מה שצריך לעשות רק שאם התחלתי אני צריך לסיים. "זאת אחריותך, זוכר טאי?" טקאטו יזכיר לי את זה לכול החיים? "אני זוכר, אבל אם תמשיך לעצבן כשיקרה אם יקרה לנו משהו אני משאיר אותך שם!" כאילו שבאמת הייתי עושה את זה… באותו הרגע הוא עיצבן אותי, כולם עיצבנו אותי, המקום הזה עיצבן אותי, השאלות עיצבנו אותי, ואפילו אני עיצבנתי את עצמי! "הצצצצייייייייילללללוווווו…. הצצצצציייייללללווווווווו…" שפתיו של טקאטו מילמלו משהו בתגובה להערה האחרונה שלי אך הקול הזועק לעזרה קטע אותו וטוב שכך! הייתי עלול לא לשלוט בעצמי ואחר כך להצטער, כמו תמיד. "מה זה?" שאלה סוזי קיר סלע ענק עלה לנגד עינינו ובתוכו נעוצות שתי חרבות מצופות בזהב וביהלומים סגולים, לפחות ככה אני ראיתי את זה, במקום הזה אי אפשר להיות בטוח במה שאתה רואה. "ההההצצצציייייללללללללווווו…" הקול היה ממש קרוב, הקול בא מתוך הסלע? "הנרי, מה הקיר הזה?" סוזי שאלה את מה שאני סבור שכולנו שאלנו. "הצצציייייללללוווו… ה-צצצצ-ייי-ל-ווווווווווווווו" "אני לא רואה שום דבר שיכול לקרוא לעזרה!"פסקתי. "יש כאן סלע ענק עם חרבות" "וזה היה טקאטו שמגלה לנו את המובן מאליו" "אני לא חושב שלזה הוא התכוון טאי, זה יותר מיזה, אולי יש קשר בין החרבות לקול הקורא לעזרה?" הנרי הזה תמיד יודע מה להגיד והכול כול כך הגיוני ומשכנע, אני אשגע בסוף!!! (אם כי טכנית אני נמצא במקום מוזר שכול דבר שמזכיר את הבית ואת כדור הארץ שאני מכיר לא קיים, חבורת ילדים שמעולם לא פגשתי מנדנדת לי, פלא שאני אשתגע?) "הציייייילללללווווווו…" "איפה אתה?" "בתוך הסלע!" ענה הקול. טקאטו והנרי החליפו חיוכי "אמרנו לך", עשיתי את עצמי כאילו שלא שמתי לב. "בתוך הסלע?איך נכנסת אליו?" "כאילו שזה משנה איך טאי. אולי כדאי שנציל אותו ואחרי שזה יקרה נחקור אודותיו" "אני לא נוגעת בסלע ובטח שלא בחרב" "טוב מימי, טוב" הנרי ענה בשלווה, איך הוא עומד בזה? אני מתפוצץ בשניות. "אתם עוד כאן?הצייייילללללללווווווו…" "לא צריך לצעוק אין לנו בעיות שמיעה! ודרך אגב אנחנו עדיין כאן" עניתי "יש לך רעיון איך להציל אותך?" המעשיות לא עזבה את הנרי. "תוציאו את החרבות!" לא היה צריך להגיד לי פעמיים, בחיים לא נגעתי בחרב ,אלא אם מחשיבים את חרבות הצעצוע ששיחקתי בהן כשהייתי קטן, התקרבתי וניסיתי למשוך את החרב, היא הייתה תקועה חזק בסלע ולא זזה בכלל, עברתי לחרב השנייה, משכתי ומשכתי והחרב לא הראתה סימנים של השתחררןת. "למה שלא תעזרו לי?" הנרי, טקאטו וסוזי התקדמו לכיווני. "סוזי, את לא!" הודיע הנרי חד משמעית, סוזי המשיכה להתקרב למרות מה שאמר, החרבות היו גבוהות ממנה ולא נראה שזה מפריע לה במיוחד לנסות. "הנרי, תעלה אותי על החרב" "מה?" נדהם הנרי "הנרי, אני רוצה לעמוד על החרב, בבקשה הנרי, זהב-סגול-יהלומים" הרעיון שלה היה מוזר, רק שפתאום קלטתי שאני מבין, חייכתי.

Digi Lista

New member
אומרים שדברים טובים באים בזוגות...

אז הינה עוד חלק,האם האימרה נכונה?
... "בואי סוזאנית אני אעלה אותך" ובאמרי זאת התכופפתי כדי להערים אותה לעבר אחת החרבות. "מה בדיוק אתה חושב שאתה עושה, טאי? אני אמרתי לה לא, מה אתה חושב שאתה עושה? מה אתה חושב שאתה עושה?" שמתם לב כמה פעמים הוא חזר על עצמו, האם יש כאן רגע היסטורי והנרי יצא משלוותו בפעם הראשונה מאז נפגשנו? מתי זה היה בכלל? כמה זמן אנחנו כבר כאן? "אל תדאג הנרי אני חושב שאני יודע מה היא מנסה לעשות" "טוב שמישהו מבין" מילמלה מימי חלושות. "טאי היא ילדה קטנה" "אולי טאי באמת יודע?" הפריח טקאטו שאלה "לטאי יש נשמה של ילד קטן ויכול להיות שזאת הסיבה שהוא קולט את הראש של סוזי" "זאת אמורה להיות מחמאה?" איך אני אמור להגיב? אין לי מושג אם לצחוק או לבכות, כלומר אם להגיב לשלילה או לחיוב. "תירגע טאי התכוונתי שאני מאוד מעריך את היכולת שלך להבין ילדים קטנים" "בסדר,תודה. טוב סוזי את מוכנה?" "יא…." "3, 4 ו…" הקפתי אותה על החרב ישר בין שני יהולומים סגולים. הקטנה החלה ללכת על החרב, אז בכול זאת יש בה משהו מועיל… "אתם מנסים להציל אותי?" נשמע הקול, איזה נודניק עוד מילה אחת ואני פשוט הולך, שיהיה בתוך הסלע וישתוק. סוזי המשיכה ללכת ועם כול צעד החרב השתחררה קצת יותר. "עכשיו תורנו!" פקדתי "מה?" נו, האנשים האלה לא קולטים אם לא מסבירים להם כול דבר, שאני לא אתעצבן? "זה לא ברור? מימי את עומדת מתחת לחרב ותופסת את סוזי, הנרי וטקאטו אתם נכנסים איתי להציל את מי שלא יהיה, עכשיו הכול מובן?" לפי המבטים ראיתי שלא כול התוכנית מובנת, לא משנה עד שאני אסביר ועד שהם יבינו עלול להיות מאוחר מידיי "פשוט תבואו איתי הנרי וטקאטו, מימי תעמדי שם ותתפסי את סוזי" מימי התייצבה במקום הנרי, טקאטו ואני התקדמנו לעבר החרבות. "סוזי, עוד 2 צעדים" סוזי החלה לצעוד, צעד אחד. צעד שני. "אני נופלת, הנרי"- זה היה האות, החרב המשיכה לנוע באיטיות, סימנתי עם היד למימי ועם היד השנייה לטקאטו והנרי(ידיים מסתבר הן חלק שימושי בגוף)החרב כמעט יצאה אך הלהב נשאר תקוע בסלע. "אתה בסדר שם בפנים?" שאלתי כוונה את אל מה/מי שלא יהיה שנמצא שם(הוא שקט דיי הרבה זמן, למרות שהשעון שלי לא עבד, ההערכה שלי היא שעברו בין שלוש לחמש דקות) "כן, טוב שהזזתם את רוב החרב, כמעט נהייתי קציצה!" "צריך להקיף את השטח בשביל לראות אם יש פירצה בסלע" העיר הנרי "בסד, תלכו להקיף את הסלע" טקאטו והנרי התרחקו ביחד "למה שלא תתפצלו? זה ייקח פחות זמן והסלע הזה ענק!" התוכנית שלי מתעכבת… "טאי" אמרה מימי "הם עלולים לא למצוא אותנו שוב או אחד את השני" אוי נו, נמאס שאי אפשר להוציא לפועל אף תוכנית שלי בלי הערות, בעצם, אני לא אודה בזה לעולם(ואני מבטיח אישית לחנוק את מי שיגרום לי להודות) אבל דווקא טוב שאנשים חושבים על דברים שאני מפספס, אני שונא לפספס(אני חלוץ בכדור רגל וכשאני פעם ב…מחמיץ גול…)לא חשוב עכשיו, צריך לעשות מה שטוב לדבר הזה שבקיר האבן ואולי הוא יוכל לעזור לנו לחזור הביתה- לתמיד! רק שאני לא חוזר לפני שאני מוצא את קארי אחותי ואת האחרים. "מימי, סוזי אני צריך את עזרתכן" הרעיון שלי נראה טוב באותו הרגע אם רק הייתי יודע שאני אצטער על זה הרבה זמן… חכו, אני מקדים את המאוחר…"אני צריך שתעזרו לי להוציא את החרב לגמרי" "אנחנו בנות! בנות לא עושות כאלו דברים! זה מלכלך!!! ואנחנו טוב אני לפחות יכולה לשבור איזו ציפורן וכבר לא יהיו לי ציפורניים!" משלמים לה על זה?… "מימי עיזבי שטויות בואי תעזרי לי למשוך, סוזי גם… בעצם את לא מספיק גבוהה, עזרת לנו מספיק בינתיים" "אז לנוח? אין מיטה!" בכל זאת אל תשכחו שמדובר בילדה בת חמש, התחלנו למשוך הנרי וטקאטו עוד לא חזרו. "משוך בחרב, משוך בחרב…" החלה סוזי לשיר, מימי ואני משכנו, עוד טיפ טיפה והחרב תצא, מאמץ אחרון. בוווווווםםםםםם כל החרב נשלפה החוצה, מימי ואני עפנו מרוב מאמץ "אתה יכול לצאת עכשיו, הוצאנו את החרב!" קראתי, הסלע החל להתמוטט "תעצרו את זה!!!" נשמעו קולות מקרוב "תמנעו ממנו לצאת!" מימי ואני התבלבלנו לגמרי ,תעצרו אותו, יש עוד קצת זמן!אסור שהוא ישתחרר! אסור! מהר! תעצרו אותו" "מאוחר מידיי" הפעם כבר היינו קרובים מספיק לקבוצה של יצורים שצעקו לנו שזה אסור. הסלע התמוטט לגמרי, עשן ענק הקיף את הסלע וממנו יצאה לאט לאט דמות, משהו מעוות שאפילו בסיוטים הכי גדולים שלכם לא בטוח שהייתם מצליחים לדמיין אותה. היה משהו שגרם לי לכווץ אגרופים, להיות דרוך ומוכן לקרב. משהו רע היה בדבר הזה, רע יותר מכול רע שרואים בסרטים וקוראים בספרים(ואישית אני לא קורא ספרים) הבעיה הייתה שהדבר הזה שיצא מתוך הסלע היה אמיתי.

../images/Emo12.gif

ככה נראתי בערך לחצי דקה אחרי שסיימתי לקרוא. ודרך-אגב: "דברים טובים באים בשלשות, רביעיות ואפילו חמישיות (גם שישיות זה בסדר. ע"ע קוקה קולה)." אז יאללה! תמשיכי!

Kenny Girl

New member
ואייייייייייייייייייייייייייייייייי

ליסטה! דברים טובים באים באין סוף!

למעלה