בהשראת DDN

Wild Mage

New member
בהשראת DDN

שלום שוב. החלטתי להחליף את שמי ל - Wild Mage. הגעתי למסקנה ש - High Elf זה שם קצת משעמם (זה לא בהשראת DDN) אז בחרתי משהו שאני באמת אוהב - דרואיד (קוסם טבע לצורך העניין).

DDN

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד! תתחבר ל"אני האמיתי שלך", ודרואיד הוא יותר בכיוון כהן טבע, לא? ואם כבר בדרואידים עסקת - לאיזה אתה מתכוון? למעצבנים של המהדורה השנייה? או למגניבים של הספרות או המהדורה השלישית? ואני אסביר: במהדורה השנייה, חייבו דרואידים לנטראליות מוחלטת, וכל הבולישט של "שמירה על איזון". WTF? למה שישמרו על האיזון?! הם צריכים לשמור על היער שלהם ועל הטבע שלהם! מה זה? הם יעזרו למפלצות? WHATS UP WITH THAT?

mormegil

New member
במהדורה השלישית

הם אמורים להיות נטראליים לפחות חלקית והם באמת שומרים על האיזון בטבע רוב המפלצות נחשבות ליצורים שנוגדים את הטבע ובמיוחד האל מתים. אז במידה מסויימת הדרואיד לא ממש השתנה רק הגדירו אותו יותר טוב.

ד ג י

New member
יש גם דמות שנקראת WILD MAGE

במהדורה השניה (ואני לא יודע אם גם בשלישית) באחד מספרי ההרחבה יש דמות שנקראת ווילד מייג´ או קוסם פראי בתרגום די חופשי לעברית זה קוסם שלמד את הקסמים שלו במקום שבו הקסם לא כל כך יציב ויש לו הרבה בונוסים מגניבים ומינוסים מעצבנים דמות מאוד נחמדה אבל היא לא כל כך דומה לדרואיד וגם דרואיד הוא סוג של כהן

למעלה