בהשראת שירן!

shiroosh999

New member
בהשראת שירן! ../images/Emo3.gif

שם: גיל: מיקומך בארץ: חבר: מזל: צבע אהוב: צבע שנוא: מספר מזל: יום אהוב: יום שנוא: רוצה... לחזור לבית ספר? שתהיה שביתה? שיהיה קיץ כל השנה? שיהיה חורף כל השנה? לעבור דירה? לעבור עיר? לעבור בית ספר? לעבור לארץ אחרת? אינטימי יותר... בתולה? הכי רחוק שהגעת? חבר אחרון? כמה זמן הכי הרבה עם חבר? הכי מעט זמן עם חבר? מחשב... אייסי? מסנג'ר? אתר אהוב? פרומים אהובים? אימייל: הוטמייל או וואלה? מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTVאו 24? מיכאלה או השיר שלנו? שיקגו הופ או אי אר? כבלים או יס? ערוץ הילדים או פוקס קידס? סוף הדרך או רצים לדירה? מה דעתך על פרוייקטY? פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? בית ספר... שיעור אהוב? שיעור שנוא? מורה אהובה? מורה שנואה? הכיתה הכי שווה? באיזה מקצוע את הכי טובה? הכי גרועה? אהה כן, תודה שירן, ממש ממש משעמם לי עכשיו.

האחמית

New member
חחחחח

אין בעד מה
אממ התשובות שלי בפורום החופש הגדול..שמככב בפורום שלנו

tamar brandy

New member
עוד שירשורפלצת../images/Emo122.gif ../images/Emo163.gif

שם: תמר\תמי גיל:14 מיקומך בארץ: חור בשם בית שמש חבר: בקופת חולים מזל:תאומים צבע אהוב:ורוד צבע שנוא:סגול לילך
מספר מזל: 3 יום אהוב: יום שבת יום שנוא: יום שלישי רוצה... לחזור לבית ספר? לא
שתהיה שביתה? כןןן שיהיה קיץ כל השנה? לא
אבל שבחורף לא יהיה קר מדי כדי שקסטרו לא יעשו כסף ממעילים עם פרוות
שיהיה חורף כל השנה? לא לעבור דירה? לא לעבור עיר? לא לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? כן אינטימי יותר... בתולה? אני אמנע מלענות על זה
חחח סתאם ברור שלא הכי רחוק שהגעת? סייבר באינטרנט?
חבר אחרון? נמנמ, וואט? כמה זמן הכי הרבה עם חבר? -- הכי מעט זמן עם חבר? חי חי אין שאלות על נישואים?
זה יותר תאים לי
מחשב... אייסי?
מסנג'ר?
אתר אהוב? תפוז פרומים אהובים? צמחוטבעונות אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורומים ואיי סי <וצ'אט
) טלוויזיה... ערוץ מועדף? ניקולודיאון MTVאו 24? 24 מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו!!! שיקגו הופ או אי אר?אה? כבלים או יס?יס ערוץ הילדים או פוקס קידס? פוקס קידס סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך מה דעתך על פרוייקטY? סדרה מעולה
פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? של אלפרו
הכי מטומטמת? של הנעליים (בריקשתוק או משו כזה) הכי חמודה? של נייר טואלט עם כלבים
הכי אקטואלית? בלע מה? הכי מעצבנת? בריקשתוק <או איך שלא אומרים את זה
) בית ספר... שיעור אהוב? הפסקה נחשבת? שיעור שנוא? היסטוריה ותנ"ך מורה אהובה? חי חי צוחקים נכון? מורה שנואה? אני אמנע מלהגיד את זה כאן הכיתה הכי שווה? ט'4! באיזה מקצוע את הכי טובה? מתמטיקה נדמה לי הכי גרועה? לוידעת.. תנ"ך?

Dark faith

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif

שם:רותם גיל:18 וחצי מיקומך בארץ:בית שמש
חבר:
מזל:דלי צבע אהוב:סגול ושחור צבע שנוא:אממ...ירוק(?!) מספר מזל:2 יום אהוב:כרגע? כל יום
יום שנוא:- רוצה... לחזור לבית ספר?בעקרון כן
, אני יודעצת שאני עוד אתגעגע שתהיה שביתה?לא עינייני
שיהיה קיץ כל השנה?לא! שיהיה חורף כל השנה?חורף
לעבור דירה?ממש לא
לעבור עיר?אממ....לא נראה לי, די אוהבת את בית שמש לעבור בית ספר?לא רלוונטי
לעבור לארץ אחרת?לא לא לא!!!!!! אינטימי יותר... בתולה?כן חבר אחרון?ההגדרה הרישמית לא הייתה...ככה ש... כמה זמן הכי הרבה עם חבר?חודש הכי מעט זמן עם חבר? 45 דקות- חבר ראשון
מחשב... אייסי?יאפ מסנג'ר?יאפ אתר אהוב?תפוז פרומים אהובים? אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה שולט מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורומים, ואטרף טלוויזיה... ערוץ מועדף?13 ביס MTVאו 24?לא בקטע של מוזיקה מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו שיקגו הופ או אי אר?אי אר! כבלים או יס?יס ערוץ הילדים או פוקס קידס?אה? סוף הדרך או רצים לדירה?לא רואה מה דעתך על פרוייקטY?מאוכזבת פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת?של מילקי עם אקי וסידני הכי מטומטמת?כמו שתמר אמר הזה של הנעליים הכי חמודה?אמממ........ הכי אקטואלית?אמ........ הכי מעצבנת? הםפרסמות של חיים הכט של 015-ידעתם שאתם ממנים עם זה את חוות מזור?!
בית ספר... שיעור אהוב?כל שיעור עם נעמה, וכל שיעור עם משה!! (נבי אל תרצחי אותי!) שיעור שנוא?מצביעה על תנ"ך מורה אהובה?נעמה ומשה מורה שנואה?שומרת על זכות השתיקה הכיתה הכי שווה?לא בבית סיפרי
באיזה מקצוע את הכי טובה?אומנות- 100 במעשי ו-100 בעיוני...ונחכה לתוצאות הבגרות הכי גרועה?הולכת על מתמטיקה, ובאותו הזמן מתעצבנת שעד לפני דקה לפני סיום הבגרות המזורגגת היה לי 100!

tamar brandy

New member
איי צודקת!../images/Emo46.gif ../images/Emo163.gif

בואי נארגן אנשים מבית שמש ונילך לשחרר את כל הקופים מחוות מזור ונשרוף את האוניברסיטה בבר אילן!!!

fucking shanti

New member
יאללה למה לא!

שם:מיכל גיל:18 וקצת מיקומך בארץ:תנחשו! חבר:אין מזל:תאומות צבע אהוב:כחול\שחור צבע שנוא: בד"כ ירוק מספר מזל:7...אבל מסמפטת גם את 3
יום אהוב\יום שנוא:כל הימים אותו דבר בחופש לא? רוצה... לחזור לבית ספר? חחח עד שיצאתי ממנו? שתהיה שביתה? לא! שאחים שלי לא ישארו לי בבית! שיהיה קיץ כל השנה? להההה שיהיה חורף כל השנה? לההההה לעבור דירה? אמממ.... לעבור עיר? לא עכשיו לעבור בית ספר? אין ביצפר!!!!
לעבור לארץ אחרת? לא!
אינטימי יותר... בתולה? כההה הכי רחוק שהגעת? רוצים גם פירוט?
חבר אחרון? מה השאלה? כמה זמן הכי הרבה עם חבר? חודש פלוס נראה לי הכי מעט זמן עם חבר? כנ"ל מחשב... אייסי? יש מסנג'ר? אין אתר אהוב? לא מגלה ולא מגלה! פרומים אהובים? את זה תגלו לבד.... אימייל: הוטמייל או וואלה? אאוטלוק מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אינטרטנט טלוויזיה... ערוץ מועדף? ביפ MTVאו 24? אופקורס ש-24 מיכאלה או השיר שלנו? פחחחחחחחחחחח שיקגו הופ או אי אר? לא ולא! כבלים או יס? דיגיטל רולֲז
ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים בשביל הנוסטלגיה.... סוף הדרך או רצים לדירה? עוד פחחחחחחחחחחחחחחחח מה דעתך על פרוייקטY? סתכלו בתשובה הקודמת.... פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא זוכרת פרסומות הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? בית ספר... שיעור אהוב? שיעור חופשי שיעור שנוא? שיעור לא חופשי מורה אהובה? גבאי למרות שהוא הכשיל אותי במגן! טוב נו הגיע לי.... מורה שנואה? חסוי
הכיתה הכי שווה? י"ב 4 שולט!
באיזה מקצוע את הכי טובה? חיבור הכי גרועה? אמממ יש רשימה
לילה מצויין!

למעלה