בהשראת פנינת חן

*pank

New member
בהשראת פנינת חן

אני והמכסה שלי לא מתחברים, אני והמכסה שלי כבר לא מתאימים, עוד נותר ניחוח של ימים אחרים ברק מתכתי זעק ריגושים חלשו כתמי חלודה מחו כל סימן ביערו כל רמז לתשוקה. אני והמכסה שיקשקנו על הפתיליה חבוקים נרדמנו על האש הקטנה מבעד לסדק צר, להטו אדים ורודים, ההבילו משקל סגולי של אהבה אשר חמק ואינו.

פאנק אהבתי את הסיר והמכסה שלך

חשיפת סודות מאת עדינה .ו יש לי איש ואני לו אישה כה הבטיח לי בפגישה, אפזר ממך השכול, אפזר את השממה אפיח בך רוח חיים ותקווה. שלי תהי עד קץ הימים בית נבנה לנו עם גוזלים. הגוזלים כבר גדלו עוד לא משקו כנפיים, עומדת לימינם, ביום וגם בליל. וככה סתם באמצע החיים עולים וצצים בי דברים אחרים, כמו... מה עשיתי ומה עוד נותר האם עוד אספיק או שמא מאוחר? ולעת עתה,עד שאפתור החידה, עוברת ושבה,משתוללת במידה, בכוחם של מילים מפליגה למרחק, בדימיון מודרך...וזה שם המשחק. זה היה הסיר והמכסה שלי

*pank

New member
פנינת החן ../images/Emo140.gif

תודה על התגובה ועל השיר לגבי דמיון מודרך אני בהחלט מסכימה ממליצה בחום על "כוחו של תת המודע של ז'וזף מרפי

פאנקילההההה

אני חייבת אבל חייבת להגיד שיש לי בבית כמה סירים (שהם ד.א. היפים ביותר שהם בכלל בלי מכסה!) אז מה?? ובהם אני משתמשת הכי הרבה!!! נה נייי נההה נההה נהה! ובכלל כשאני מבשלת לפעמים אני מניחה על הסיר דווקא צלחת ולפעמים דווקא סיר נוסף. רק טוב!!!

למעלה