בהשראת חברה שלי

lighter

New member
בהשראת חברה שלי

שיושבת לידי ומכתיבה לי מה לכתוב... עוד ציטוטים!!! משירים לועזיים וישראלים...זה לא מתורגם ולא בטיח...השפה של כל שיר היא השפה של הציטוט...בהצלחה!!! 1.´no the rain won´t last forever find a way to make it better´ 2.I blame you for the moonlit sky 3.עד מתי תאכל החרב אלוהי המלחמה 4.did you ever think that you would be this rich 5.everytime i sleep you´re always there and everytime i wake you´re never there 6.so i start a revolotion from my bed 7.who is that girl i see starring staight back at me 8.who´s to balme for the life the tragedy clames 9.במשעול בלב שדות זוג פוסע לבדו וידה בתוך ידו 10.אני לבשתי ג´ינס וכובע 11.oi who´s that buddy for me ב-ה-צ-ל-ח-ה-

nati012

New member
תשובות

1) Sleeping Satelite - Tasmin Archer 3) אם - לא זוכרת מי שר... 7) Don´t Look Back In Anger - Oasis 9) כל הכוכבים - שוב, לא זוכרת מי שר 10) כל הנחלים זורמים לים - אריק לביא

lighter

New member
אממממ...

3- אכן נכון...זהו ´אם´ של...תנסה להיזכר
6- זהו אכן dont look back in anger ו-10 זה באמת כל הנחלים זורמים לים של אריק לביא... בקשר לשיר שאמרת שהוא מספר שלוש, כל מה שאני אגיד לך זה שהוא לא מספר שלוש... ומספר 9 הוא לא כל הכוכבים...

Section

New member
בזכות דיסני...7!

השיר ממולאן! Reflection Christina Aguilera ונדמה לי שגם הראשון שלה....

פ י י

New member
אין לי הרבה להוסיף

3 - הזמר הוא שמוליק קראוס 9 - השאלה זה איך באמת קוראים לשיר, בכל אופן, הזמר הוא אריק סיני, לא? שום דבר לא בטוח.

lighter

New member
3- ../images/Emo127.gif

הזמר הוא אריק סיני? אני לודעת...יכול להיות...שנייה...אמ...וואלה!!! נכון!!! אווופס....טוב, גם לי מותר לטעות...

סלים וארזה

New member
מנהל
תיקון לשיר מספר 9 ליל אמש של שייקה לוי (ההוא מהגשש החיוור) שיר 10 נקרא פשוט "כל הנחלים" של אריק לביא

קוציני

New member
כמה

2.sleeping settalite 3.אם רק תאמיני - שמוליק קראוס 6.don´t look back in anger - oasis 9.במשעול בלב שדות ? 10. כל הנחלים הולכים לים - אריק לביא

למעלה