בהשראת הסתיו

צילה 65

New member
בהשראת הסתיו

כאן בקנדה הסתיו (יש עונה כזאת) שונה מבארץ. ומדהים ביופיו. עבודה שעשיתי ב-2005 מנסה להעביר את מה שנעשה בטבע אופס...אני לא מצליחה להעביר את הקובץ,אולי גדול מידי? אנסה שוב

העלאת תמונות לפורום

אשמח אם מישהי תוכל לתת אינפורמציה על העברת תמונות לפורום. איך מורידים גודל קובץ (הקטנת רזולוציה של תמונה קיימת) או כל טיפ אחר. ניסיתי לאחרונה להעלות קובץ JPG בגודל 1.4 מגה, ונזרקתי - בצדק כנראה..... תודה מראש

justmom

New member
עושים את זה ככה:

נכנסים לאלבום התמונות שלך (my pictures). פותחים תמונה (מקליקים עליה). כשהתמונה פתוחה מקליקים קליק ימני ואז נפתח חלון דיאלוג. מקליקים על "עריכת תמונה" (edit picture).מימין תיפתח לך תיבת דיאלוג עריכה. את יורדת עד למטה, ל-change picture size. יש לך שם שתי אפשרויות - בחרי בראשונה - resize ןהקליקי עליה. בתיבת הדיאלוג שתיפתח יהיו לך כמה אפשרויות ב-resize settings. בחרי ב-predifined width and height ואז בחרי, בתיבת הגלילה שתיפתח, באופציית document - small. לחצי OK לאישור, והתמונהת תוקטן לגודל שתפוז מקבל. לחצי "שמור" וואז שלחי לתפוז.

chayahd99

New member
לקנדה הרחוקה

שמחה שהסתדרת
אני כרגע עורכת מאמר מסודר שמסביר איך להקטין תמונות ואיך להעלות אותם לפורום. אני אפרסם אותו בימים הקרובים. אגב, ראיתי שכתבת את שתי ההודעות בסמיכות זו לזו. אני מניחה שזה היה מתוך תסכול על כך שדברים לא עובדים אך את צריכה להבין שבחמש בבוקר רובנו עוד ישנות
נשמח לראותך הרבה פה בפורום

למעלה