בהשראת איתמר

קרן ב1

New member
בהשראת איתמר

שהעיז וכתב לנו כאן את רשימת הדיסקים המלאה שלו, אני מציעה שרשור חדש - מהו הדיסק שאתם הכי מתפדחים להודות שיש לכם באוסף... זה שאתם לא מעיזים להודות בפני אף אחד שיש לכם וכשבאים אורחים אתם מסתירים אותו מאחורה... אמנם קשה לי להאמין שרבים מאיתנו יצליחו להתעלות על רפי גינת, אבל אפשר לנסות, אז יאללה חבר'ה - תשפכו. אני אישית מודה ומתוודה שיש לי את הדיסק של כוכב נולד (ורינה, שלא תעיזי עכשיו להתקשר אליי בשתיים לפנות בוקר כדי לצחוק עליי)

ספי סול

New member
כוכב נולד? קרן...קרועה!!!

טוב אז דיסק הפאדיחה שלי הוא דיסק של גלי עטרי, שנקרא חבק אותי לאט... ורינה...לפני שאת קופצת למסקנות... הסבר קטן: לא אני קניתי את הדיסק!!! ידידה שלי קנתה לי אותו אחרי שכל היום זמזמתי לה את תעשי רק מה שאת אוהבת...והיא החליטה שאני חייב את הדיסק המקורי בבית... אולי נעביר אותו לאיתמר...עוד דיסק מעפן לאוסף, רוצה...?

יהורמי

New member
והנה אני כותב שוב...

אני מניח שאני כותב קצת יותר מדי היום אז אני אקח הפסקה אחרי ההודעה הזו..
הדיסקים המפדחים שלי הם: 1. הדיסק של שרונה ודניאלה פיק (שלמרות שהוא עדיין סגור ואטום בניילון המקורי שלו, אנשים בטוחים ששמעתי אותו) 2. סינגל האליפות של בית"ר ירושלים מ- 97' 3. שרית חדד - ילדה של אהבה 4. שרית חדד - רק אהבה תביא אהבה אלו הדיסקים שאני מחביא...

הדיסק שאני לא מראה שיש לי בבית

זה דיסק של אהובה עוזרי, זה תקליט ראשון שלה שיצא על דיסקים עם השיר הישן שלה היכן החייל שלי...

ענתי44

New member
חחחחחחחחחחחחחח

סינגל האליפות של ביתר??????????? נסה שיר העלייה של הפועל עכו של יודה שלנו, ולאור המצב בליגה הלאומית, נראה לי שהאחיות פיק ואביהם יעשו לו קאבר לחגיגות העלייה של עכו לליגת העל...

willo1

New member
חחחחח קרן, בסוף את יצאת הכי נורמלית

שרונה פיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יתמר, הגעת לשיאים חדשים. וזה שלא שמעת אותו לא חשוב כרגע לאור העובדה שהוא ממש נמצא אצלך בבית
ואני לא מצחליחהלחשוב על דיסק מפדח שלי.. אולי שרית חדד שאני אפילו לא יודעת איפה הוא כבר.וגם את זה יש לי כי קיבלתי חינם

A r e t h a

New member
לי יש מלא דיסקים פאדיחה

יש לי אייר סופלי האוסף יש לי ריקי מרטין והכי הכי בושות יש לי 2 דיסקים של הבקסטריט בוייז

רוצים לדעת איזה דיסק פאדיחה לי יש..

אני מת מבושה... טוב נו נשחרר את זה עכשיו (אבל לא לצחוק...) יש לי דיסק של הברירה הטבעית (נשמע יותר גרוע מאהובה עוזרי?) ויש לי גם דיסק אוסף של דורון מזר, שבחיי אין לי מושג איך הגיע אליי... נו עשיתי את הפאדיחה... יום טוב לכולכככככםםםם...

רינה ד

New member
דיסק הפאדיחה שלי...

יש לי אוסף משולש של אבי ביטר בשירי דיכאון ובכי סתאאאם... נו תירגעו, אין לי אבי ביטר בבית!!! אבל פאדיחה לא פחות קטנה מאבי ביטר - יש לי אוסף משולש של המאסטרו צביקה....
וגם דיסק של boyzone...

קרן ב1

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה

אז בצעירותי הייתי מעריצת בריאן אדמס והיו לי כל הדיסקים שלו!!! מסתבר שהסתרתי את הדיסקים כל כך טוב עד ששכחתי את קיומם אצלי... ואני מרגישה ממש הקלה שהוצאתי את זה עכשיו, אני בדרך כלל לא מספרת את זה לאף אחד!!! אבל אם כבר מדברים על בריאן אדמס, אז רק שתדעו שהוא היה פעם בהופעה של יהודה (כשיהודה הופיע בחו"ל, מתישהו בסוף שנות השמונים) ומאוד התלהב מנגינתו על הבוזוקי!

ספי סול

New member
לא שבריאן אדמס מרגש, אבל איזזההההה

כיף שגם הוא התלהב מהנגינה של יהודה...

רינה ד

New member
הוא ישב אצל יודה בחדר, במלון וניגן

על בוזוקי... איך אפשר לא להתלהב מיודה ומהנגינה שלו...

ספי סול

New member
איזה יופי.... ואיזה כייף לבריאן הזה

איך אתן יודעות את כל זההההה???? איך? איך? איךךך?????????

קרן ב1

New member
ספי, יש לנו קוד אתיקה כמו לעיתונאים

אנחנו לא חושפות את המקורות שלנו...

רינה ד

New member
קרן, למה לא...ספרי לו שאנחנו גם

ישבנו איתם בחדר ואיזה כיף היה... את ישבת ליד בריאן ואני ליד יודה, את לא זוכרת...??? סתאאאאאאאאם... אבל כמו שקרן אמרה לא נחשוף את המקורות שלנו...

ספי סול

New member
רינהההההה משוגעת!!! כמעט תפסתי אותך

ברצינות... וסבבה, אם לא תוכלו לספר מאיפה המידע...זה לא חשוב, מה שחשוב שיהודה שלנו כובש את כולם עם הבוזוקי שלו...

ספי סול

New member
קרועה!!! ודיסק אחד של המאסטרו יש גם

לי...הייתי צריך פעם לאיזו עבודה את השיר אהבה בסוף הקיץ, אז נאלצתי לקנות במחיר מלא... ולא זוכר אם הוא עדיין נמצא אצלי, מקווה שלא, וגם אם כן ברור שלא שומע אותו בבית...

רינה ד

New member
הבוקר פגשתי את אהרון פררה כשיצאתי

לסידורים מהעבודה, אז בדרך עברתי לקניון, ואהרון פררה עבר לידי (הוא הופיע כנראה בקפולסקי) וקראתי לו, (אין לכם מושג איך הוא התלהב שזיהו אותו...) אז שאלתי אותו למה הוא לא משמיע את יודה בתוכנית שלו, והוא אמר לי שהוא דווקא משמיע אותו המון ושהוא מת עליו!!!! (עוד מעריץ של יודה איזה כיף!) אז אני אמרתי לו שהוא צריך להשמיע אותו יותר ולפחות פעם אחת בתוכנית, ואם אפשר אז את השיר דברים שרציתי לומר והוא אמר לי שיראה אם התוכנית תתאים לשיר הוא ישמיע אותו, אז אני אמרתי לו שיתאים את התוכנית לשיר... ואמרתי לו שיש הופעה ב-22 עשיתי פרסום קטן לעמותת צעד קדימה, ודיי מיהרתי אחרת הייתי ממשיכה לקשקש איתו ומבקשת הקלטות של יודה שאין לי... איך לא חשבתי על זה...היתי מבקשת ממנו את ההופעה של מים שקטים...

ספי סול

New member
רינה...קרועה!!! שיתאים את התוכנית

לשיר, הרגת אותי... מי זה אהרון פררה בכלל? עורך תוכנית או שדר?????? ובאיזה תחנה השידור שלו??? השם דווקא מוכר - אהרון פררה...

רינה ד

New member
ספי...לא ראית "הופה היי" כשהיית ילד

והוא מגיש תוכנית כל בוקר ב-11 ברשת ג'.

למעלה