בהר``ט

Iris G

New member
בהר``ט

אחותי הקטנה (שידועה בנדיבות שלה) שלחה לי תבלין בהר``ט. אחרי שחילצתי מהמכס (הם ניסו לעשן את הדבר) נותרתי עם מספיק תבלין לכמה מנות נהדרות. הבעיה מעולם לא בישלתי עם בהרט ואפילו לא יודעת למה הוא טוב (איפה רובינס שזקוקים לו) איריס

estis

New member
בהר``ט IrisG

אני מישתמשת עם הבהר``ט לתיבול קציצות ולסלט דלעת estis

גורמה

New member
בהרט הינו

תערובת של תבלינים עירקית. משמשת בעיקר לקציצות ובשר. תערובת נהדרת שמוסיפה המון לבשר.

droli

New member
בבהר``ט משתמשים גם בעשיית טביט

של הערקים. - (חמין עוף עם אורז) מיכל

אופק _ח

New member
בהרט -

זוהי תערובת של כמה סוגי תבלינים, יש סוגים שונים ומכינים אותם יודעי סוד וחן, על פי טעמעם כך שהמינון משתנה. מתאים מאד למאכלי בשר ``על האש`` קציצות ותבשילי קדרה מה שקרוי מזרחי (לא מזרח רחוק)

רובנס

New member
לפי דברי אבא בהרט זהו תבלין עירקי

המורכב ממספר תבלינים והנה הם 50 גר` קינמון 6 אגוזי מוסקט טחונים 2 כפות פרחי ורדים טחונים כף זנגוויל טחון 50 גר פלפל שחור טחון 50 גר` פלפל אנגלי טחון מערבבים יחד וזהו אבא אמר שהוא טוחן לבד את התבלינים בכמויות יותר קטנות וכך הטעם והארומה מודגשים הוא גם אמר שעם קציצות ירק התבלין הזה הולך נהדר זהו

מאפין

New member
אכן תבלין עירקי - מורכב מכורכום,

קארי, כמון, פלפל לבן. זה בכל אופן במטבח של חצי הצד העירקי שלי.

נופר 30

New member
בהרט

אני משתמשת בבהרט כמעט לכל דבר לדוגמא לא היה לי כמון לשים בעוף עם אפונה של אריאלה אז שמתי בהרט זה נותן הכל אפשר לשים במרק בעוף מעל דגים בקובה ובקציצות בממולאים בדיוק כמו התערובת קציצות של המרוקאים

שיגריס

New member
בהרט - משתמשים בו הרבה אצל הערבים

וחברות שלי מוסיפות אותו באמת לבשר אבל בזהירות עם הכמויות. הערבים לא כל כך מכינים חמין אבל חברה יהודייה שמה בהרט בחמין שלה ויוצא לה ממש טעים.

למעלה