בהרת שמש

• פותח הנושא einit
  • פורסם בתאריך

gallish

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אבל יש דברים שמחלחלים עמוק מדי....

לגבי הג'ינג'ים על האף

אמא שלי תמיד אמרה שזה נראה כאילו פיזרו לי אותם כמו אבקת כוכבים על הפנים.... ותמיד קיבלתי אותם באהבה כי זה מה שאמא שלי שידרה לי. למרבה המזל זו לא רק אמא שלי ששידרה לי זאת- כמו הבת של צימעס, גם לי קורה הרבה (ואני כבר לא ילדה מתוקה...) שאומרים לי שהנמשים מקסימים ואיזה כיף לי שיש לי ג'ינג'ים כאלו
.

לא יודעת אם זה יעזור, אבל

כילדה נורא נורא רציתי נמשים, וקנאתי בילדות שהיו להם. אפילו היו כמה פעמים שהייתי מנקדת את לחיי בטוש חום

../images/Emo24.gif ואולי דווקא בזכות זה שלבתך

המתוקה שאת כ"כ אוהבת יהיו נמשים תלמדי לקבל ולאהוב את אלו שלך? אמנם מבחינה חיצונית כרגע לא נראה שהפצפון שלנו קיבל תכונה שאנחנו לא אוהבים בעצמנו אבל דווקא באופי כן. הוא מסוגר וביישן בדיוק כמוני וכמו בעלי. בהתחלה ממש ממש נלחצתי מזה וכל הזמן ניסיתי למצוא שיטות לדחוף אותו קצת להיות יותר "אמיץ", אבל בסוף הבנתי שזה רק ישיג את ההיפך, כי לא מספיק שהוא גם ככה קצת חסר בטחון , אני עוד אגרום לו להרגיש שמשהו לא בסדר בדרך בה הוא מתנהג ורק אהפוך אותו ליותר חסר בטחון. אז החלטתי במקום פשוט לתת לו את כל החום והגנה שהוא צריך ולהניח לו להתפתח בדרכו שלו. אנחנו לא יכולים לשלוט בגנטיקה, אבל אנחנו כן יכולים לשלוט בדרך בה אנחנו מתיחסים אליה.

בוליפלג

New member
עינית..שבוע טוב../images/Emo13.gif

אני חושבת ממש כמו 'צימעס', שדרוש אומץ על מנת לכתוב את תחושותייך, קשות ככל שתהיינה, ולכן ראשית כל הכבוד לך על ההכרה בהן, על החשיפה ועל ה'בקשה' לעזרה.. זו ראשית הדרך ההכרחית, על מנת 'לטפל' ולעבוד עם תחושות שכאלה. בנוסף, מצטרפת לעצותיה של 'צימעס' - הן קולעות ויכולות מאוד לסייע, שכן 'ברור' כי מקור הקושי הוא בינך לבינך, וביתך כרגע משמשת לך כ'מראה'. אם תרצי עצות/המלצות קונקרטיות לדרכי טיפול והתמודדות, יותר מאשמח לעזור
. שיהיה לך שבוע טוב

בובית 29

New member
אני ממש התפללתי שבובולינה שלי

לא תקבל את השיער המרדני והמעצבן שלי, זה לא רק המראה אלה הקושי בלסדר בבוקר ולהתמודד עם שיער מעצבן. עכשיו יש לה קצת שיער והוא לא מוגדר אם חלק או טלטלים אז אני ממשיכה לקוות....

למעלה