בהריון??

מישל371

New member
בהריון??

הבוקר עמדתי לרוקן תפח וראיתי תמקלון שעשיתי בדיקה אתמול שיצאה שלילית אך היום יצאו שני קווים השני קו חלש ביותר.. אני הוזה?יש דבר כזה כך?

tinky86

New member
בעיקרון

לפי ההוראות על הבדיקה, אמורים להתייחס רק ל 10 דקות הראשונות ולא מאוחר יותר. אבל מניסיון שלי בדיקות שליליות לא מולידות פתאום פסים גם לא אחרי יומיים :) ואם אכן התגלה פס מעבר ל 10 דקות אז יש מצב שאכן יש הריון, ופשוט הבטא עוד נמוכה ומתחת לרגישות הבדיקה. אני גם יודעת שיש בדיקות מסוימות שאחרי הרבה זמן עלולות להראות פסי אידוי, ואז זה False positive. אז אני מציעה לך לעשות עוד בדיקה היום ולראות אם מופיע עוד פס בדקות הראשונות . מחזיקה לך אצבעות ;)

מנסיוני

כשאין הריון הפס לא יוצא בכלל חוץ מבבדיקה קליר בלו, שהיא זייפנית ולא אמינה.
&nbsp
תעשי עוד פעם!

האם רופא נשים יכול לראות ביוץ?

יש לי מחר תור לרופא נשים אחרי שכבר 3 מחזורים מאזהכימי לא מצליחה לתפוס ביוץ כמו שצריך. הסטיקים תמיד יוצאים עםנ2 פסים אך לא כהים ולא דומה לקו הביקורת. על פניו ביום מחזורה12 (בדיוק לפני שבוע) בדיקת הסנסו טסט הראתה 2 קווים אך שוב לא כהים ולמחרת 3 ימים כבר פס אחד בודד. האם שבוע אחרי מחר כשאהיה אצל רופא נשים הוא יכול בבדיקה לראות אם היה ביוץ או שמא טרם הגיע ואולי הוא מאחר על אף 2 הפסים שהופיע?

אחרי ביוץ

אפשר לראות שיש גופיף צהוב בשחלה שזה כמו זקיק מעוות, ואפשר לראות נוזל ליד הרחם...

היתי היום אצל רופא הנשים שלי

שאמר שאי אפשר לבוא ככה סתם פעם אחת ולעשות בדיקה וגינלית ולקבוע כי צריך מעקב מדויק של לפני כמה ימים היום ובעוד כמה ימים כמו שעודות נשים בטיפולי פוריות. שלח אותי לביתי עם בדיקת דם לרמת פרוגרסטון או משהו כזה שניתן לעשות רק ביום 21 מהמחזור. אוף ממש קיוויתי לקבל תשובה שתכניס קצת וודאות לאי הספקות ולדעת האם הפסים לפני שבוע אכן היו ביוץ או שהיום על אף שאין שום פס במקלון ביוץ עדיין יש סיכוי שיהיה ביוץ מבאס מאוד

tinky86

New member
את מודדת חום שחר?

אני בדכ מודדת וכיום לאחר הביוץ החום עולה לי בחצי מעלה, וזה די עוזר לי להבין שאכן היה ביוץ.. אם החום נשאר גבוה למשך שלושה ימים רצוף ( ולא חד פעמי) זה מעיד על עלייה בפרוגסטרון (הוא שגורם לעלייה בחום הגוף) . תנסי אולי למדוד חום שחר מחודש הבא.. לי זה עזר

יש לי ממש דקירות ועקצוצים בצדדים

לפי החישוב של מחזור כל 31 יום היום אמור להתקחש הביוץ. אך לא אתמול ולא שלשום ולא עכשיו מופיעים 2 פסים . לעומת שישי שעבר בדיוק בשעה הזו שהופיעו2 הפסים שצרפתי בתמונה למעלה. יש מצב שיש ביוץ על אף שפסי הבדיקה מראים פס יחיד ובולט ללא זכר לפס שני?

tinky86

New member
זה מוזר..

את זיהית בעבר ביוצים עם המקלונים והם היו חיוביים? אם כן , אז זה נשמע מוזר שיהיה ביוץ והם יהיו שליליים לחלוטין בלי שום פס נוסף. אבל אולי הבדיקה משבוע שעברה כן הייתה ביוץ, כי היא ממש כמעט חיובית . הרגשת בשבוע שעבר כאבי ביוץ גם? לדעתי תכסי גם את הימים האלו בכל מקרה.. זה מבאס החוסר וודאות אני לגמרי מבינה אותך..

הבדיקה בשישי שעבר כמעט חיובית

ובאופן הזוי רופא הנשים שלי אמר שלפעמים גם אם שני הפסים לא ממש כהים וחזקים ולמחרת נעלמים זה יכול להיות ביוץ.
הרגשתי בראשון 27.12 דקירות ועקצוץ בצדדי הבטן התחתונה וממש הרגשתי שזה ביוץ, גם זה היה יום עם המון הפרשות חלבוניות .
אני רק שמעתי שיש הפרשות זה אומר שיהיה ביוץ רק בעוד כמה ימים אז התבאסתי כי לא הבנתי מה הולך כאן .
בכל אופן אני לא יכולה לכסות היום את הימים כי בעלי לא נמצא :(
מה שכן גם בצהריים וגם עכשיו מדי פעם ממש מרגישה משהו בצדדים שבה והולך. לא כאב רציני אבל ממש מדמה כאב כאילו לפני מחזור .
מנסה להיזכר עם לפני הכימי היה לי ככה .....
אפילו מרוב רצון לקוות לטוב אמרתי אולי זה כאב השרשרה, אבל אין שום הפרשה בתחתונית כמו שאתן מספרות שיש .

בקיצור ......באסה

tinky86

New member
דווקא נשמע כמו ביוץ

אם היו כאבים והפרשות וגם בדיקה כמעט חיובית.. גם ביום הביוץ עצמו יכולות להיות הפרשות .. אז חבל לבטל את זה רק בגלל זה. לדעתי תתייחסי ליום ראשון כיום הביוץ, ותמשיכי לבדוק אולי יהיה עוד פעם חיובי :) ולמיטב הבנתי כאבי השרשה לא חייבים להיות מלווים לדימומים או כתמים... בהצלחה!!

ולריה 21

New member
קצת סתבכתי

אם היה לך פס כמעט חיובי ב 24 לדצמבר ואחריו הפס נעלם יכול מאוד להיות שהיה ביוץ יום למחרת כי הפס כבר נעלם,הסיכויים שהיה לך ביוץ ב 27 לדצמבר נמוכים כי אמרת שבדקת ביוץ אם המקלונים ו 3 ימים לאחר מכן הבדיקות יצאו שליליות.
לפי החישובים שלי מחר את תיהיי ביום ה 22 שלך ותוכלי לגשת לעשות בדיקת פרוגסטרון..לפיו כבר תראי מתי בפחת או יותר היה הביוץ.
השרשה בדרך כלל מרגישים בבטן התחתונה..וזה לא אמור להתלוות בהפרשות דמיות כול גוף מגיב אחרת .
אבלל אין להסתמך רק על הבדיקות,וכאשר את מרגישה משו עדיף לקמפר :)

המקלון הכמעט חיובי היה ב25.12 שישי

שעבר. בשבת בשש בערב כבר היה פס חלש כמעט נעלם וב27.12 כבר יצא פס אחד של הביקורת. ב27.12 הרגשתי הרגשה לא נעימה בבטן התחתונה ממש כמו הרגשת ביוץ. זהו ;) המחזור היה ב15.12 כך שיום 21 הוא ביום שני לפי הספירה.

ולריה 21

New member
נו אז מצויין! הכול מתסדר

הפס הנעלם יום אחרי חיובי וכאבי ביוץ ! :))
ועכשיו מחכים..

ולריה 21

New member
לא רוצה לאכזב

אם את אומרת שרק יום שלישי את צריכה לקבל מחזור אז כעיקרון אתמול הית ביוא'ב 8 בערך..וזה מאוווד מוקדם.
תעשי שוב ותראי מה יצא לך בדקות הראשונות..למראת שאם יש פס אז זה פס.
תצרפי תמונה פעם הבאה.

ולריה 21

New member
בתגובות הקודמות

מישל371 רשמה שהיא אמורה לקבל מחזור רק ביום שלישי..אז זה התייחס אליה :)
כי עד שלישי יש עוד זמן וזה יחסית מוקדם לדעת על הריון בשלב הזה

מישל371

New member
אם השאלה מכוונת אלי..עדין לא בדקתי

היי
לא בדקתי
יום שלישי אמורה לקבל רק שהמכשפה לא תגיעע:(
יש לי כאבי גב תחתונה מן כזה לחץ...
כאבי חזה בטירוף כמו מחזור אך יותר..
מתכווץ הבטן למטה..
אני לא בודקת מתה מפחד
כבר פעממים בדקתי בדיקה ביתית השבוע ויצא שלילי
אמרתי זהו אחכה בסבלנות...לתקווה שזה הריון ולא בתחושתי רק:)
קרה לכן כמו שלי סימנים מבלבלים?
מתיש

למעלה