בהקשר להודעתי

בהקשר להודעתי

היי רק עכשיו יצא לי לקרוא את התגובות המאוד מעניינות שחברי הפורום הגיבו להודעתי (2 הודעות מתחת בערך). זה פנה לכיוון שלא בדוייק התכוונתי אליו, ולכן אני אדבר על עצמי באופן אישי (כפי שכמה מהתגובות שאלו אותי). אני מרגיש כבר מגיל צעיר מאוד (5-6) שאני רוצה להיות אישה, עם השנים רצון זה התכהה מעט, וכיום אני מרגיש שאני רוצה להיות אישה אבל גם רוצה להיות גבר. (הכוונה בהתנהגות-מגדר ובפיזיות של הגוף עצמו). האם הרצון (רצון=אופי) להיות אישה ילווה אותי כל החיים? במידה וכן ,כנראה ששווה לי לחשוב ברצינות על שינוי כלשהוא פיזי.

לא בכדי הניק

אתה נים (אישה) ולא נם (גבר) . על אף שאף פעם לא הבנתי איך לעזאזל מחליטים שמות לבנים ושמות לבנות. השם של בתי הוא שם די יוניסקס וניסיתי לגדלה על ברכי סימון דה בבואר (על אף רווקותה, היא נתנה הוראות די מפורטות בספרה המומלץ מאוד: "המין השני" ששם טענה שאינך אישה , את נעשית אישה) ובכל זאת הבת שלי נשית להפליא :) תראה, זה האמת קצת מוקדם בגיל 5-6 לגלות שאת יותר אישה מאשר גבר. אבל כיוון שלא בפסיכולוגיה עסקינן (תוכל לשים את מודעתך גם בפורום ייעוץ פסיכולוגי , הוא מעולה, ענייני וטוב) , אזהר מלהכנס איתך לנבכי נפשך מבחינה פסיכואנליטית. את טענת שרצונך להיות אישה התקהה עם השנים, כך שסביר להניח שאתה מרגיש קצת סוג של אנדרוגין . נו, אז? יש ימים שאני מסתכלת על בעלי ומעוניינת להיות גבר (עם כל המשתמע מכך :) ) , הרצון קיים , תלוי במינונים (אל חשש אני שומרת על מינונים התואמים למיגדר שלי ) . אגב ממליצה לך לקרוא את כתבי אפלטון בעיקר את "המשתה" ,"פיידרוס" ו"פיידון". שם מתוארת בפרוטרוט הדילמה שלך (אהבת גברים, זהות מינית, סקס לעומת ג'נדר). השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך : האם זה באמת אתה עם כל המשתמע מכך? האם את מעוניינת להיות אישה או האם אתה מעוניין להיות גבר? האם את/ה מעוניין/ת להיות שניהם? האם זה אפשרי? לאחר שהגעת למודעות שאכן את מעוניינת להיות אישה או מעוניין להיות גבר או שזה ממש לא משנה ה sex שלך, אלא המגדר שלך : כל שנייה ושנייה איך שאתה בונה את הזהות המיגדרית שלך, אז תחליט מה אתה מעוניין להיות . אם את תהיי שלמה עם עטיפת-חליפת עור נשית, וזה מה שיעשה אותך מאושרת, אז כן: לכי על זה . אבל אם אינך מעוניין בניתוח לשינוי מין וטוב לך עם האינסטרומנטים הקיימים שלך (אלפי סליחות על הניסוח) ואינך חש בחילה נוראית כשאתה מסתכל על עצמך במראה, אז אל תעשה ניתוח לשינוי מין כי משם אין דרך חזרה. במידה ונוח לך עם גופך , נוח לך עם עטיפתך, תחשוב על הצעדים הבאים: מגדרך, התנהגותך, קבוצת השווים שלך, השתלבותך במקום ששם תרגיש בבית . בהצלחה רבה . אגב במסגרת שליחתי אותך לקריאת ספרים : קרא את כתבי מישל פוקו שגם הוא, מסתבר היה בדילמות כבשלך .

למעלה