בהקשר להודעתי

בהקשר להודעתי

היי רק עכשיו יצא לי לקרוא את התגובות המאוד מעניינות שחברי הפורום הגיבו להודעתי (2 הודעות מתחת בערך). זה פנה לכיוון שלא בדוייק התכוונתי אליו, ולכן אני אדבר על עצמי באופן אישי (כפי שכמה מהתגובות שאלו אותי). אני מרגיש כבר מגיל צעיר מאוד (5-6) שאני רוצה להיות אישה, עם השנים רצון זה התכהה מעט, וכיום אני מרגיש שאני רוצה להיות אישה אבל גם רוצה להיות גבר. (הכוונה בהתנהגות-מגדר ובפיזיות של הגוף עצמו). האם הרצון (רצון=אופי) להיות אישה ילווה אותי כל החיים? במידה וכן ,כנראה ששווה לי לחשוב ברצינות על שינוי כלשהוא פיזי.

backcook

New member
תשובה

יכול להיות שכן ויכול שלא. אם תחוש שאינך שלם עם עצמך כגבר, אז הלב השבור מהרצון להיות אישה ילווה אותך בהרבה מצבים בחייך. אם איכשהו תשלים עם עצמך כגבר, כנראה שלא יהיה רצון להיות אישה ותשכח שבכלל שאלת את השאלה הזאת באינטרנט. אם תשלים או לא, אף אחד לא יכול לדעת כי אלה דברים אישיים שלך שתלויים בהרבה מאוד משתנים כמו איזה ערכים אתה נותן לכל מיני דברים בחיים בהקשר של מגדר. למשל, אתה רואה גוף נשי כמשהו בעל כוח עצום (כי אתה יודע על עצמך עד כמה זה מסיט אותך וכו') ואז אתה רוצה גם... כל אלה ועוד הם משתנים הקשורים למגדר והשאלות שלך קשורות בכמה ערכים אתה נותן למשתנים הרבים.

למעלה