בהצלחה!!!

השאלה היא...

איך אפשר להספיק לכתוב הכל ב- 40 דק'?? לקח לי אולי חצי שעה לשאלה על האיסלאם...

mean girl 16

New member
אגב, אני מאוד מקווה חבר'ה..

שכולם ענו על הקטע עם ז'בוטינסקי. שמעתי שהיה

mean girl 16

New member
הנה../images/Emo26.gif

השגתי בשבילך
".. עד עתה זלזלתם בסוחר, ולא הכרתם כמעט בערכו בתור אחד מבוני הארץ. טעות גסה טעיתם, והנה בא הזמן לתקן את הטעות. קצת יותר מדי נסחפתם אחרי הססמה של יצירת עם שכולו איכרים ופועלים ואין אף סוחר אחד בקרבו. המסחר הוא יסוד כל קדמה כלכלית, כל התפתחות ציבורית ומדינית-חברתית. עליכם לזכור את הסוחר אחיכם, כי יש ויש לו תפקיד חלוצי, ודווקא בחנותו, דווקא בין לקוחותיו. בשביל הציונות הוא הוא הגורם, אשר עתה צריכים אנו לקרוא לו לעזרתנו, כי בלעדיו לא נבנה את המדינה". הסבר, על פי הקטע, את הביקורת של ז'בוטינסקי על גישת מחנה הפועלים. בתשובתך התייחס גם לדברי ז'בוטינסקי על מקומו של הסוחר בבניין הבית הלאומי.

אבל הוא היה באפשרות שלי

בעניין מדיניות ההתקפה במרד הערבי... חחח המורה שלי אמרה לי אחרי מבחן אחד שרואים מה הן הדעות שלי ושאני צריך לכתוב במבחנים בצורה אובייקטיבית
(כי קצת זילזלתי במדיניות ההבלגה..)

בגרות

לקח לי 40 דקות וזה הספיק,האיסלם זה החלק הייחידי שהיה לי בעיה איתו ובגלל זה סעיף אחד חירבשתי,כל השאר ידעתי...אנחנו לצערי עשינו את ב כי זה מה שלמדנו.א' הרבה יותר מעניינת...

מי שצריך את פתרון הבגרות

שיגיד לי יש לי אתר עם התשובות....וקישור לשם.. לעזעזל מה אני עושה פה בשעה כזאתתתתתתת??

mean girl 16

New member
זה מאוד טיפשי

כי אתה לא יודע מי יבדוק לך את הבחינה ואם הוא יחשוב כמוך.

התשובה לשאלה (בקצרה)

הביקורת של ז'בוטינסקי – המסחר אינו רע, הוא מקדם את בניין הארץ בדיוק כמו ההתיישבות החקלאית ואי אפשר להתעלם ממנו. מחנה הפועלים שהיה הרוב בארץ העדיף חברה המושתתת על חקלאות - אנשים עובדים. הסוחרים הזכירו להם את דמות היהודי הגלותי ולכן בזו לעירוניים בכלל ולסוחרים בפרט. כנגד זה יוצא ז'בוטינסקי וטוען כי גם לעירוניים וביניהם הסוחרים יש להם מקום כבוד בבניין הארץ ואי אפשר להתעלם מהם.

mean girl 16

New member
ורצוי לציין

את העובדה שז'בוטינסקי מותח ביקורת על ה"בעלות" שלקח מחנה הפועלים על דמות הציוני, שהציוני האמיתי הוא כביכול רק החלוץ. אז על מה ענית במקום זה?

אני בשוקקקקקקקקקקקקקק

אחד השירשורים האחרוכים בפורום (חוץ מהשירשור הוותיק של "הצתרפתייייייייייייייייי" של גוני... וזה לא ויכוח!! פשוט שרשור אחרוך ולא מריבה.....אני גאה!

למעלה