בהצלחה

batyasher

New member
בהצלחה

המון המון הצלחה בלימודים, ואכן כמו שכתבו כאן זו התקופה הכי יפה בחיים - תהני ואין לנו ספק שעוד נשמע עליך בעתיד... ד"ש חם לכל בנות הפורום ממאיה. אצלנו אין הרבה חדש, היינו בשניידר במח' האנדו - לא חידשו לנו יותר מידי, זו הייתה פגישה יותר פורמלית על מנת שיכירו אותנו וממה שהבנו שכעת בוחנים האם להתחיל לתת לה כבר עכשיו (מאיה בת שנה וחצי) את הורמון הגדילה. הסבירו לנו שההורמון ניתן בזריקה כל יום עד לגיל שבו היא למעשה מפסיקה לגדול. אשמח לשמוע קצת מכן (ממי שטופלה בהורמון גדילה) איך זה עובד באמת, האם זה כואב, באיזה גיל התחילו לתת לכן את ההורמון? האם יש לו אי אילו השפעות? אז זהו בנות יקרות, שתהיה שבת שלום וחמימה לכולכן, נשתמע בתיה - אמא של מאיה

לבתיה

איך קוראים לרופאה שמטפלת בה? אני גם שם יש רופאה בשם ד"ר דפריז .הרופאים שם מעולים

nirgen

New member
הי בתיה

הי בתיה שמי עדי,אני בת 31 ואצלי התגלה הטרנר בגיל 3 בערך אחרי ששמו לב שהגדילה נעצרה. בתחילה טופלתי (כמובן אחרי בדיקות מתישות) על ידי כדורים של הורמון גדילה שהביאו לי במיוחד מאיטליה. לאחר מכן מגיל 13 עד 15/16 משהו כזה, עד שהעצמות נסגרו וסיימו את הגדילה טופלתי על ידי זריקות יומיות של הורמון הגדילה (הייתי בין 100 הילדים הראשונים בארץ שקיבלו את התרופה בחינם במסגרת המחקר בארה"ב) . בעיקרון הטיפול הממושך הוסיף לגובה הסופי שהיה אמור להיות עוד 4-5 ס"מ כך שהיה שווה מאוד. כיום אני 1.47 אז תארי לך מה היה בלי זה. אני יכולה לספר לך שהזריקות מאוד לא כואבות, המחט היא דקה ביותר (כמו הזריקות של חולי סוכרת). אצלי היה רק סיפור שהחברות בזמנו לא ידעו אז אם נגיד הית חברה מגיעה לישון אצלי והייתי צריכה לקבל זריקה אז זו היתה קצת בעיה , או בטיולים לדאוג שהתרופה תהיה בקירור, אבל חוץ מזה זה לא היה נורא בכלל, בשלב מסוים הייתי מזריקה בעצמי. אני חושבת שלבת שלך יש סיכוי מצוין בגלל גילה הצעיר, הטיפול יעזור לה מאוד. מקווה שעניתי לך על השאלה, ואל תהססי לשאול עוד בהצלחה עדי

batyasher

New member
שניידר

הרופאה היא ד"ר פרומקין בן-דוד רחל, אבל יש שם את פרופ' פיליפ ולגבי הזמן בו צריך להתחיל לטפל בהורמון גדילה היא צריכה להתייעץ איתו. הוא ראה את מאיה לפני כחצי שנה כשהיינו אצלו בקליניקה הפרטית שלו.

היי לך ../images/Emo8.gif

אני לא טופלתי עם הורמון הגדילה . אז באמת לא יכולה לענות לך כאן. אבל יש בנות שכן והן בטח ישמחו להשיב לך. שמחה לשמוע שמאיה בסדר . הכי חשוב זה תמיכה ועזרה שאת תתני לה. אגב, אם רצית להגיב על ההודעה של דלית - מתחת להודעה יש הוספת הודעה ואז ההודעה משורשרת. תודה דרומית

היי בתיה'לה

אני טופלתי בהורמון גדילה בגיל 4 וחצי , לקראת החמש , אז עדיין לא כל כך הבנתי את העניין ואפשר להגיד שזה כאב ממש קצת (כל טחד יש לו כוח סבל שונה) , אך היום הרפואה יותר מתקדמת מלפני חמש עשרה שנה ויש היום מזרקי עט מיוחדים שאיתם מזריקים וזה לא כואב בכלל . אני חושבת , אחרי שיחה ארוכה עם הרופא שלי לפני כמה זמן ובהרצאות שהוא נתן מתחילים את הורמון הגדילה בסביבות גיל 4 בגלל שאז האפקטיביות של הזריקה יותר גדולה ומאיה די רחוקה מהגיל אז אני כבר לא ממש בטוחה יום נעים שמחה תמיד לענות דלית

למעלה