בהצלחה

מזל טוב! ../images/Emo24.gif

אני מצטרף לברכות ומאחל לים ולתא הגליל החדש המון בהצלחה!

wizibusy

New member
תודה תודה!../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אני מאוד שמח שאישרו את התא סוף כול סוף, ואני כבר בקשר עם יו"ר הסניף הקרוב אליי(סניף טבריה) והוא נשמע מאוד נלהב לעזור לתא לגדול ולהוציא לפועל פעילויות.

ביאטה

New member
תא הגליל ?! ../images/Emo24.gif

אוהו !? מגניב !! איזה ישובים זה כולל ? מזל טוב ! מאחלת שהתא יחזיק מעמד בפעילות שוטפת ומבצעית ויצליח רק לגדול !

wizibusy

New member
כול המקומות באזור.

כרגע חבירם בו אנשים מהמקומות האלו : ראש פינה,ק"ש(קרית שמונה),עמיעד,כחל. בקרוב יתווספו עוד הרבה. ובגדול בישיבה לא החלטנו איזה יישובים זה כולל אך אני כיול להגיד שהוא אמור לכלול את : צפת,חצור,טבריה,ק"ש,עמיעד,כחל,כורזים,כרכום,אליפלט,ראש פינה... יש עוד הרבה....פשוט יותר מדיי שמות... בגדולה ייתי רוצה גם לכלול את הקיבוצים...אבל הם שמאלנים מדיי אך אני פועל עליהם...לפחות עם כול הקיבוצניקים שאני לומד איתם(ויש הרבה כאלה)

wizibusy

New member
תיקון- חבירם(חברים) כיול(יכול)

בגדולה ייתי(בגדול הייתי) ואיי איזה טעויות...חחח...

ביאטה

New member
יפה מאוד !!

ואיפה המרכז ? איפה נפגשים ? ישיבות ופעילויות מרכזיות ?

wizibusy

New member
כרגע המרכז יהיה

אצלי בבית עקב חוסר אפשרויות. בהמשך הדרך עם נראה שאנחנו צריכים להיפגש במקומות אחרים אולי נעשה רוטינה בין הישובים,,, כרגע הסניף הכי קרוב של שינוי הוא סניף טבריה וזה בכלל רחוק יחסית מכולם כמעט...אבל לפעמיים הסניף הזה יוכל גם לשמש לנו מקום אך אני אצתרך לבדוק זאת.

ביאטה

New member
יופי ! ../images/Emo3.gif

אני מכירה כמה מהסניפים הגדולים ביותר שהתחילו בבית של... אגב, גם אצלי בבית יש סניפון של שינוי, לפחות מבחינת היקף החומרים ! יש לי דברים שלא נמכרים גם במוזיאון ההיסטוריה של שינוי...
כי הם פשוט אינם...

המון המון בהצלחה! ../images/Emo65.gif

ואיך אומרים? כל המרבה הרי זה משובח! אני מאוד מקווה שאישור תא הגליל יהווה קרש קפיצה לנוער שינוי, מי יתן ויפתחו עוד תאים רבים מספור!
(ליאור מתלהב)

למעלה