בהצלחה שרת IL1

xxx RAANAN xxx

New member
בהצלחה שרת IL1

הנטארים יצאו היום לפנות בוקר, אני מאחל לכולם בהצלחה, ושהטוב ינצח!

באסטר1

New member
חח איזה שרת מצחיק

לג'נד מתחרה עם עצמה הנאטרים בלי הרבה צבא כמו שחשבתי שכונה עשית רענן

תומר88

New member
דווקא לא ממש

נכון שממש קל עכשיו לבנות את הפלא, אחרי שכבר נכבשו שני כפרים. אבל לשחקנים שלא חזקים במיוחד יש אתגר לשרוד מול הבריתות שמנסות להפריע ולהיכנס במאות השחקנים הקטנים (יחסית) שאמורים לתגבר את הפלא.

באסטר1

New member
לא נראה לי שיש לישראלים שם תמידע

רובם זה שרת ראשון בריתות מעדיפות לחבור ללג'נד ולעזור גם עכשיו אפילו שהם לא ינצחו מתוך פחד לאבד תכפר.. לא ברור למה אם היו חכמים היו תוקפים את הכפרים שלג'נד ככל הנראה תבנה ליד מי שכבש את הפלא במיוחד כדאי שלא יהיה מימון מהיר עליו ולא בעיה לאף אחד לפגוע בהם ולשחקנים הלא חזקים אין שום אתגר לג'נד לא תתמקד בהם היא תתמקד בהגנה עכשיו

תומר88

New member
על איזה מידע אתה מדבר?

ברור לכולם שעכשיו ינצלו את העובדה שההגנות עומדות ללכת לפלא כדי לתקוף כפרים ומחסנים. יש הרבה שחקנים עם כמה אלפי חיילים בהגנה ולא המון חיילי התקפה. אפשר לומר שהברית המתחרה R-D תנסה לתקוף כאלו שחקנים. ההתישבות מסביב לפלא לא מהווה מטרה כי באים להתיישב שם בסביבות ה400-500 שחקנים. תקיפת שחקן אחד לא תעזור לאף אחד. ויש שם שחקנים חזקים שיוכלו להגיב בקלות.

באסטר1

New member
תראה

אתה נכנסת למשחק רק עכשיו בתור אחד שהתחיל את השרת שם גם וגם היה 7 חודש בלג'נד אני יכול להגיד לך שRDN האלה לא יעשו ללג'נד כלום המידע הוא שלא הרבה עברו שרת שבוא יצא פלא ומי שכן עבר יועד מה לעשות ומי שלא פשוט לא יודע יש כמה שכן יודעים ורואים מי ולא האלה שכבשו כבר כפר אבל עכשיו יתמודדו עם זה תראה את מנהיגי השלוחות פשוט יודעים שלבנות פלא זה 24/7 על המחשב אז הם פשוט בנו כפרים לידו כדאי להעביר משאבים ולא להיות האלה שיהיו על המחשב כל היום

תומר88

New member
יכסחו לא, אבל אולי יפריעו קצת.

לא הבנתי איך בניית כפרים ליד הפלא עוזרת לעובדה שהם לא יהיו על המחשב כל היום.

shmulikking1

New member
אחי! אם אני כובש עמק

אחי! אם אני כובש עמק במרחק 7 מהכפר, לא בשבע על שבע שהכפר באמצעו הוא בר סיפוח???

תומר88

New member
לא, אבל אם אתה יכול, תאמן את הגיבור שלך.

אפשר לספח עמקים רק ב7X7. תחשוב מה היה קורה אילולא היתה את ההגבלה הזו. אנשים היו מגיעים לרמות עצומות של ייצור משאבים במשחק. ככה גם שחקן חלש יכול להחזיק עמק אם אין לידו שחקנים חזקים.

shmulikking1

New member
תודה אחי!! אז

בעצם אם יש לידי עמק רק של עצים אז יעלה לי 50% עצים ולא יעלה לי יבול בכלל

תומר88

New member
25% התכוונת

עם עמק עצים אחד בכפר רגיל אפשר להגיע עד 1200 עצים לשעה

למעלה