בהצלחה עם הפורום

ה מוזה

New member
../images/Emo51.gif וברוכה הבאה

אז איך באמת מרגישים שלמים ? שאלת מיליון הדולר
מקווה שאת התשובה נמצא בעזרת הפורום והאנשים שיצטרפו למסע אחר התשובה יש המון,אבל באמת המון תשובות החל מחז"ל דרך אושו ועוד המון אחרים שחולקים את התבונה הפנימית שלהם עם אחרים אך לכל אחד יש את הדרך שלו,אם הייתי יודעת איך הייתי מאושרת
מקווה ללמוד כאן ,כמו כולם מכולם ואם למישהו יש תשובה ,גם אני אשמח יש הרבה "איך"....

ב ל

New member
../images/Emo50.gif מוזה יקרה

קוראת פה מילים זה אמור להיות פורום אופטימי? הנושא הזה כל כך כואב.... יש אנשים שמחפשים את האושר כל חייהם ולא מוצאים אותו תוהה אם אני אהיה אחת מאלו...

seaגל

New member
בל

אנשים מחפשים חיי אושר וזה דבר שלא קיים מה שכן קיים זה רגעים קטנים של אושר שאותם צריך לזהות בדרך... ללמוד להנות מהדברים הקטנים שבדרך שהפכו עם הזמן להיות דברים שאנו לוקחים כמובן מאליו... שלמות פנימית לטעמי לא קשור לאופטימיות אלא למסע פנימי עמוק... סליחה שהתפרצתי בזמן שפנית למוזה...

ב ל

New member
זה בסדר

אושר קיים ברגעים הקטנים שבחיים אך שלמות פנימית לא יכולה לבוא וללכת מתי שבא לה שלמות פנימית לא יכולה לספק לכמה רגעים קטנים מדי פעם.... ונראה כאילו תמיד יהיה משהו שיפריע לאותה שלמות.... האם באמת ניתן להגיע למקום עם שלמות פנימית מבפנים? מאמינה שכן רק לא בטוחה שכל אחד יכול

seaגל

New member
שלמות

פנימית היא לדעתי אהבה ללא תנאי וכשיש בנו אהבה ללא תנאי לעצמנו ולסובבים אותנו היא הופכת לדיירת קבע בלב ובחיים...

ב ל

New member
חושבת

שעבור כל אחד שלמות פנימית מסמלת משהו שונה משהו אחר כל אחד יכול להיות שלם עם עצמו מבחינה אחרת

נשמת

New member
מוזה יקרה ../images/Emo23.gif

המון הצלחה והשלמה עם פתיחת הפורום המקסים הזה. כל הכבוד לך. פשוט אין גבול לנתינה ולתבונה שבך. מאחלת לך פי שתיים חזרה.

moon light9

New member
בהצלחה

והאושר הפנימי טמון רק בנו, אין מה לחפש בחוץ, ההארה היא אי שם... בפנים

BellA עלמה

New member
בשבילי

הסמל לשלמות זה אנשים כמו הדאלאי למה, האמא תרזה והרבי מלובביץ. כמעט ברמה של קדושה.

BellA עלמה

New member
ציתות

Inner Quiet If, inside , you possessgood qualities, such as compassion or spiritual forgiveness...then external factors will not affect the internal peace of the mind the little book of wisdom Dalai Lama

ה מוזה

New member
הדלאי למה

בעיתוי באמת מופלא הפורום התחדש ביום בו הוא מבקר בישראל יש כ"כ הרבה ציטוטים ואמירות וספרים ופתגמים השאלה האמיתית היא,איך מתרגמים אותם למעשים ? לחיי היום יום ,למקומות האפורים,לחסרים,למבולבלים וכו' ואת זה כך אני מקווה, נעשה ביחד,נפרוט את המילים הגדולות למעשים הקטנים של היום יום ברוכה הבאה עלמה

BellA עלמה

New member
איך הוא הגיע לזה

דרך חיים הבודהיסטים הרבה שעות של מדיטציה והתבוננות פנימית אני אישית. משתדלת לתרגל טאי צ'י ואומנות לחימה כדי להגיע לרוגע שלי.

למעלה