בהצלחה עם הפורום!

Monica-Sex

New member
בהצלחה עם הפורום!

הייייי קוראים לי מתן ואני מת על רוק.....ושונא פופ......ומזרחית...איכסההההה........ אבל למה אין פה אף אחד שאוהב רוק ישראלייי????? מוניקה סקס הענקיייייםםםםם

Hell is beige

New member
אני!!! אנייי!!!

מוניקה סקס באמת ענקיים (אגב, מאיפה התמונה) גם איפה הילד... גם פורטיס נחמד אבל אני שונא את סחרוף

z.StarDust

New member
היייי...!

עד כאן-שונא סחרוף?? אז נכון-האלבום האחרון ממוסחר בטירוף(מזרחית בלגאנים...) אבל זה לא פונקצייה!! אז נכון-הוא לא כזה מוצלח (לדעתי האישית)כמו שכשהיה עם פורטיס(וגם להיפך...),אבל יש לו דברים דברים טובים!!! אמליץ לך-לפני שתחרוץ דינים ככה-לשמוע את האלבומים שלפני ``נגיעות``,-בלי לשלול מראש, ואולי אפילו תשנה דעתך...

Hell is beige

New member
תגובה מלאה

קודם כל, הוא לא מלך, נסיך, אדמירל, סנסאי או אפילו לייצן החצר של הרוק הישראלי... ואם כן אז כבר מזמן היתה המהפכה הצרפתית בארץ... יש שילובים מזה יפים שלמזרחית עם רוק (ג`ירפות יצאו בדיסק תותח)... פוטיס תמייד היה מוצלח, תמיייד יהיה מצלח... אפילו רמיזה שהוא מתדרדר לא מתקבלת לדעתי... עבדים - שיר מסריח... חלליות - גםכן... מינימל קומפקט - זבל.. נגיעות - מתרוממי כזה... וחבר שלי השמיע לי שירים שלו מכל התקופות.. כווולם גרועים (למרות שהיו כמה קטעים יפים של גיטרות)

z.StarDust

New member
יודע מה..?

חבל. אם אתה טוען שבאמת שמעת מכל התקופות, והכל-ועדיין חושב כך-באמת שחבל..

z.StarDust

New member
זה בסדר,

פשוט לא רציתי שתשלול ישר-כי אני אישית עשיתי זאת בהתחלה... ורק בהתחלה.

the real flea

New member
רוק ישראלי זה חמצן!!!!!!

ואגב ברי סחרוף הוא ענק הוא גם בן אדם מאוד נחמד, לפחות הוא היה אחרי ההופעה בנתניה שדיברתי איתו. מוניקה סקס מצויינים גם היהודים, איפה הילד, משינה (אל תעיזו להגיד משהו עליהם), ורטיס כמובן, אה והמכשפות היו מצויינות

למעלה