../images/Emo32.gif בואו להכיר תופעה מדהימה...
היי לכולם אני רוצה לספר לכל על הדבר הכי מדהים שהתנסתי בו בחיים שלי גיליתי את זה לפני כמעט שנתיים ואחרי תקופה של הפסקה עכשיו יש לי יותר זמן לקחת את זה ברצינות ורציתי להזמין את כולכם להתנסות בחוויה המדהימה הזאת! אז אחרי שסיקרנתי אותכם נעבור להסבר: דמיינו לעצמכם עולם בו הכל אפשרי עולם קסום ומציאותי בו אפשר לעוף, לשנות צורה, לעבור דר קירות ולהגשים כל פנטזיה שעלייה רק חלמתם אבל הפעם אתם עומדים להתעורר בחלום הזה לעולם בו הכול מוחשי וממש כמו במציאות - עולם החלומות הצלולים. חלום צלול הינו כינוי לאחת התופעות המדהימות והמרתקות ביותר הקשורות לתחום החלומות, חלום צלול הוא חלום יוצא דופן שבמהלכו אתה מבין לפתע כי אתה בעצם חולם, זה הרגע בו הקסם מתרחש - לפתע תמצא את עצמך מודע ועירני לגמרי בתוך עולם קסום ומציאותי לחלוטין, חיי ושופע בדיוק כמו העולם הזה בו תוכל להסתובב ולדבר עם אנשים, לבחון ,לגעת ולמשש חפצים ודברים אותם תראה, לאכול לשתות לרוץ לישחות .... ואפילו לעוף! כל זאת עם תחושה מציאותית לחלוטין בזמן שאתה ער ומודע לגמרי בתוך החלום. אנשים ודמויות אותן תפגוש בזמן חלום צלול, רוח הנושבת על פניך, מקומות מראות ונופים אותם תראה, כל אלו יהיו מציאותיים לחלוטין עבורך ממש כמו בחיים האמיתיים והרבה מעבר לכך. יותר פרטים על כל הדרכים ליצירת חלום כזה ובכלל על כל האפשרויות שיש לכם תמצאו באתר הבא:
http://planet.nana.co.il/lucidity מומלץ ביותר לקרוא הכול!! ותאמינו לי זה ממש מעניין והתחושה בתוך החלום הזה היא פשוט מדהימה! אני החלטתי לספר לכם על זה כי היה לי לא ממזמן (אחרי מלא זמן שלא התעסקתי בנושא) את החלום עם רמת הצלילות הכי גבוהה שהייתה לי אי פעם והקטע הכי טוב היה שס"פ הופיעו שם ודיברתי איתם והכול (אבל דווקא הם הופיעו לבד בלי שאני חשבתי/ניסיתי לגרום לכך שהם יופיעו בחלום)