בהצלחה!!!!!!!!!(סורי על הודעה חדשה)

sapirush1

New member
../images/Emo32.gif בואו להכיר תופעה מדהימה...

היי לכולם אני רוצה לספר לכל על הדבר הכי מדהים שהתנסתי בו בחיים שלי גיליתי את זה לפני כמעט שנתיים ואחרי תקופה של הפסקה עכשיו יש לי יותר זמן לקחת את זה ברצינות ורציתי להזמין את כולכם להתנסות בחוויה המדהימה הזאת! אז אחרי שסיקרנתי אותכם נעבור להסבר: דמיינו לעצמכם עולם בו הכל אפשרי עולם קסום ומציאותי בו אפשר לעוף, לשנות צורה, לעבור דר קירות ולהגשים כל פנטזיה שעלייה רק חלמתם אבל הפעם אתם עומדים להתעורר בחלום הזה לעולם בו הכול מוחשי וממש כמו במציאות - עולם החלומות הצלולים. חלום צלול הינו כינוי לאחת התופעות המדהימות והמרתקות ביותר הקשורות לתחום החלומות, חלום צלול הוא חלום יוצא דופן שבמהלכו אתה מבין לפתע כי אתה בעצם חולם, זה הרגע בו הקסם מתרחש - לפתע תמצא את עצמך מודע ועירני לגמרי בתוך עולם קסום ומציאותי לחלוטין, חיי ושופע בדיוק כמו העולם הזה בו תוכל להסתובב ולדבר עם אנשים, לבחון ,לגעת ולמשש חפצים ודברים אותם תראה, לאכול לשתות לרוץ לישחות .... ואפילו לעוף! כל זאת עם תחושה מציאותית לחלוטין בזמן שאתה ער ומודע לגמרי בתוך החלום. אנשים ודמויות אותן תפגוש בזמן חלום צלול, רוח הנושבת על פניך, מקומות מראות ונופים אותם תראה, כל אלו יהיו מציאותיים לחלוטין עבורך ממש כמו בחיים האמיתיים והרבה מעבר לכך. יותר פרטים על כל הדרכים ליצירת חלום כזה ובכלל על כל האפשרויות שיש לכם תמצאו באתר הבא: http://planet.nana.co.il/lucidity מומלץ ביותר לקרוא הכול!! ותאמינו לי זה ממש מעניין והתחושה בתוך החלום הזה היא פשוט מדהימה! אני החלטתי לספר לכם על זה כי היה לי לא ממזמן (אחרי מלא זמן שלא התעסקתי בנושא) את החלום עם רמת הצלילות הכי גבוהה שהייתה לי אי פעם והקטע הכי טוב היה שס"פ הופיעו שם ודיברתי איתם והכול (אבל דווקא הם הופיעו לבד בלי שאני חשבתי/ניסיתי לגרום לכך שהם יופיעו בחלום)

Edgar Davids

New member
אממ.. פעם קראתי את זה..

אבל לא יצא לי לנסות. אם את ממליצה אני אנסה ונראה אם אני אצליח לקח לך זמן עד שהצלחת?

sapirush1

New member
ממליצה מאוד!

בעיקרון אחרי יומיים או שלוש היה לי את הצלול הראשון שלי ואחרי זה לקח קצת זמן עד לשני (משהו כמו שבועיים) אבל אפילו אחרי איזה חצי שנה בלי כתיבת יומני חלומות ולעשות בדיקות מציאות עדיין לפעמים יש לי צלולים.

Edgar Davids

New member
זהו, חייבים את היומן?

כי זה נראה לי די מעצבן לכתוב כל הזמן. ובכלל כל בוקר איך אני אזכור לא לפתוח עיניים ולבדוק אם אני זוכר מה חלמתי?

sapirush1

New member
אמממ..

זאת הדרך הכי טובה כדי לזכור היטב את החלומות ולמצוא עוגנים ואני לא יגיד לך שאתה תמיד תזכור כי זה קשה אבל לאט לאט מתרגלים.. ולמרות שזה מייאש לכתוב כל בוקר חשוב להתמיד (וזאת הייתה הבעיה שלי-עצלנית!) אתה יכול לתלות לך שלט שיהיה ממש ליד המיטה ככה שתראה אותו ישר בבוקר ותזכור לשאול את עצמך מה חלמת. ויש שיטות אחרות שאתה יכול לקרוא עליהם באתר אני אף פעם לא ניסיתי אותם למרות שעכשיו זה זמן טוב כל כל בוקר אח שלי מעיר אותי עם הרעש ב7 כשהוא הולך לבצפר וגם ככה אני חוזרת לישון אחרי זה...

Just TalTi

New member
נצל"ש [סורי שזה בא על ההודעה שלך]

אני חייבת עצה, אני לא יודעת מה להחליט - כדאי לי לנסוע לסאמר סקול לבד [הייתי אמורה עם חברה אבל היא לא יוצאת בסוף]? אני מפחדת שאני אהיה שם לבד ויהיה לי קשה להכיר אנשים חדשים.. כדאי לצאת או לא?

mirrra

New member
ועוד איך כדאי

שנה שעברה גמני פחדתי לנסוע כי אני דיי ביישנית והכרתי שם הרבה אנשים שאני עדיין בקשר איתם.. זה חלק מהחוויה!

mirrra

New member
כשאני לבד אז כן!

כבר דיברנו על זה מתישהו.

קרניjack

New member
בטח שכאדי../images/Emo70.gif

זה הכי כיף להכיר אנשים לחדשים
מתי את אמורה לנסוע?

Just TalTi

New member
הממ.. אני לא יודעת

אין לי תאריך.. פגשתי מישהי חמודה והיא המליצה לי על אחד.. אבל לא בטוח שעדיין יש מקום.. ואם יהיה אז ב-17.7 - 28.7 . אני מקווה שיש כי גם היא נוסעת =]

קרניjack

New member
יש שני תאיכים שהם בסוף החודש

נראה לי שהתבלבלת
יש את ה-25 ואת ה-31 לחודש יולי

double O S

New member
בטח שכן../images/Emo96.gif

לא נדמה לי שיהיה לך קשה להכיר אנשים, אחד העקרונות של הסאמר סקול הוא להכיר אנשים...

למעלה