וגם מובטח לו שקט נפשי לשנה וחצי.אמנם פנתנאייקוס לא גדולה כפי שהייתה בעבר, אבל מעבר לאמן ביורוליג יקפיץ לו את קריירת האימון בכמה דרגות לפחות.
אצל פאו החליפו שישה מאמנים ב-9 העונות האחרונות לפני קטש.וגם מובטח לו שקט נפשי לשנה וחצי.
בניגוד לארץ, שם לא מחליפים מאמן כל שני וחמישי.
את מקומו של קטש, כנראה, יחליף מאמנה לשעבר של הכוכב האדום.
מעניין, מי יחליף אותו באימון הנבחרת? אני מניח שגיא גודס.
אותו הם אוהבים ורוכשים לו כבוד מתקופתו כשחקן אצלם.אצל פאו החליפו שישה מאמנים ב-9 העונות האחרונות לפני קטש.
חברים יש רק באגד, כאמור. הוא צריך להביא נצחונות- ולא יוחלף. אין מקצוע יותר כפוי טובה ממאמן ספורט. זוכר מה עשו לגרנט בקדנציה השנייה נטולת התארים במכבי ת"א?אותו הם אוהבים ורוכשים לו כבוד מתקופתו כשחקן אצלם.
הם חברים שלו, כבר, ממזמן רצו שהוא יבוא לאמן אצלם.
אני מאמין ששם זה אחרת מאשר כאןחברים יש רק באגד, כאמור. הוא צריך להביא נצחונות- ולא יוחלף. אין מקצוע יותר כפוי טובה ממאמן ספורט. זוכר מה עשו לגרנט בקדנציה השנייה נטולת התארים במכבי ת"א?
הלוואי. גם ליוונים יש פתיל קצר, כמו שהמאמן של מכבי ספרפולוס אמר פעם.אני מאמין ששם זה אחרת מאשר כאן
את מקומו של קטש, כנראה, יחליף מאמנה לשעבר של הכוכב האדום.
מעניין, מי יחליף אותו באימון הנבחרת? אני מניח שגיא גודס.
הפגישה של עודד קטש באיגוד נדחתה, פיני גרשון עשוי להחליפו בנבחרת
בעקבות אימון של הפועל י-ם באותה שעה, ההחלטה על עתידו של המאמן תיקבע במועד מאוחר יותר. האופציות: להיפרד אחרי ארבע שנים או למנות את המנהל המקצועי באופן זמני במקומו לשני המשחקים הקרובים במוקדמות היורובאסקט
אפרת עמורבן
עודכן: 10.01.21 , 10:20
פגישתו של עודד קטש באיגוד הכדורסל, אותה הוא יזם, לא תיערך היום (ראשון) מכיוון שלהפועל ירושלים יש אימון באותו הזמן. כזכור, קטש רצה ביקש להיפגש עם יו"ר האיגוד עמירם הלוי, המנכ"ל יעקב בן שושן ויו"ר הוועדה המקצועית עמוס פרישמן, כדי לדון בעתידו בנבחרת ישראל לאור החתימה הצפויה שלו בימים הקרובים בפנאתינייקוס.
אם אכן יקבל את הג'וב בפאו, תיווצר בעיה לקטש עם עבודתו בנבחרת, זאת מאחר שחלון המשחקים הבא של מוקדמות יורובאסקט 2022 נערך במקביל למשחקי היורוליג. לדוגמה, ב-19 בפברואר ישראל תתמודד נגד רומניה, ובאותו היום מצפה ליוונים משחק מול צסק"א מוסקבה.
שקט נפשיוגם מובטח לו שקט נפשי לשנה וחצי.
בניגוד לארץ, שם לא מחליפים מאמן כל שני וחמישי.
שקט נפשי
לא מחליפים מאמן כל שני וחמישי אבל כל חצי שנה בממוצע. בשנתיים האחרונות 5 מאמנים כולל ריק פאטינו פעמיים. בא נגיד את זה ככה: אם קטש לא הופך מידית לגרסה המעודכנת של אוברדוביץ' , הלך עליו.
פנאתינאיקוס (כדורסל) – ויקיפדיה (wikipedia.org)
בפעם הקודמת הוא קפץ משם להיות העוזר של ארז אדלשטיין במכבי. איך זה נגמר כולם יודעים.ליובין עשוי לטוס כבר בחמישי עם קטש לאתונה
מאמן גלבוע/גליל קיבל באופן עקרוני אור ירוק מאנשי המועדון לעזוב לפנאתינייקוס אם ירצה בכך. נדב זילברשטיין ואבישי גורדון בין המועמדים להחליפו
ברק חקלאי
עודכן: 12.01.21 , 06:29
גלבוע/גליל כבר הוכיחה בעבר את עצמה כקרש קפיצה הן לשחקנים והן למאמנים. כעת הגיע תורו של ליאור ליובין, שצפוי להתמנות לעוזרו של עודד קטש בפנאתינייקוס.
בסביבתו של ליובין מעריכים שהעסקה תצא לפועל כבר ביומיים הקרובים. הכוונה היא שהוא יטוס עם קטש ביום חמישי בבוקר לאתונה, ויוצג יחד איתו באואקה. יש לציין שקטש היה זה שרקם את המהלך וביקש אישית מליובין להגיע.
פיני גרשון עדיף עליושימנו את שרון דרוקר. כבר שנים ששמו לא עולה בכלל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.