בהצלחה לפזארו! יאלה מלחמה! מוטלה קרע אותם!
ש שiש New member 5/4/05 #6 למה הוא שוחרר? לא הלך לו שם טוב? דווקא אני מאד מאד אהבתי אותו. קשיש קשיש, אבל את הנשמה הוא נתן אצלנו. היה אפשר לראות אצלו שהוא באמת אהב את הקבוצה.
למה הוא שוחרר? לא הלך לו שם טוב? דווקא אני מאד מאד אהבתי אותו. קשיש קשיש, אבל את הנשמה הוא נתן אצלנו. היה אפשר לראות אצלו שהוא באמת אהב את הקבוצה.
א אדום סל צהiב רגל New member 5/4/05 #8 הם שלמו עליו מלא כסף! פי כמה ממה שהפועל נתנה והם התאכזבו ממנו מאוד!
E EL CHE VIVE New member 6/4/05 #12 לא הייתי לוקח אותו מכמה סיבות א. שמועות על שימוש בסטרואידים (כן גם בהפועל- זוכרים את הבדיקת סמים שהוא סירב לעשות) ב. בגלל המצב שהוא נמצא בו היום- אכזבה! ג. כי להפועל מגיע יותר. ד. נזכור אותו אבל בכל זאת עדיף ללכת על בטוח!
לא הייתי לוקח אותו מכמה סיבות א. שמועות על שימוש בסטרואידים (כן גם בהפועל- זוכרים את הבדיקת סמים שהוא סירב לעשות) ב. בגלל המצב שהוא נמצא בו היום- אכזבה! ג. כי להפועל מגיע יותר. ד. נזכור אותו אבל בכל זאת עדיף ללכת על בטוח!
A AmiTutiT14 New member 6/4/05 #14 לא מאמינה שהוא משתמש בסמים, ואני רואה את זה שיש שחקנים שמצליחים בקבוצה אחת מאד ובקבוצה אחרת בכלל לא כעובדה.
לא מאמינה שהוא משתמש בסמים, ואני רואה את זה שיש שחקנים שמצליחים בקבוצה אחת מאד ובקבוצה אחרת בכלל לא כעובדה.