בהצלחה לפורום החדש !

benif

New member
למעריץ תנועת השנאה- דרככם שלילית

ככשומעים את השנאה של לפיד לחרדים או של מרץ להתנחלויות מגיעים למסקנה אחת: תנועות השנאה בפנינו. אנו נמשיך להגיד במה אנו תומכים או מתנגדים בלי לבעוט כמו שינוי בש"ס או כמו מרץ בהתנחלויות. זו הסתה של שנאה ואלימות. זו הדרך השלילית שמראה על ריקנות.

למה אתם פוסלים את שינוי ?

שינוי לא פוסלת את המפדל. להיפך מפדל כמפלגה ציונית ולאומית צריכה למצוא דרך לפשרה עם הציבור החילוני ולא התחרדות לכיוון ש"ס ויהדות התורה. הבנים שלכם מתגייסים לצהל אתם צריכים להיות הראשונים להתנגד לחוק טל הפוטר עדה שלמה מהשירות הצבאי.

עם כל הכבוד לשינוי

היום זה החרדים מחר זה הדתיים! מפלגה שקמה על שינאה צריכה להדליק אורות אדומים אצל כווולם. אנחנו בעד שמי שלומד תורה ותורתו באמת אומנותו ילמד. מי שלא באמת לומד תורה כל היום שילך לצבא זו הדעה של הציונות הדתית

על איזו שנאה אתה מדבר?

תן לי ציטוט אחד מראשי שינוי שיש בו ריח של שנאה. לא תמצא כי אין כזה. שינוי מבקשת שוויון וחופש.

dorrn

New member
למה אתם פוסלים אותנו?

"מפלגת החילוניים ומעמד הביניים",נשמע מוכר? בתור סטודנט דתי שהחל לנטות לכיוון של הצבעה לשינוי בבחירות הקרובות, אני יכול לומר שההגדרה הזאת היא מה שגרם לי באופן סופי לוותר על האפשרות הזו.

benif

New member
חוק טל,נחל חרדי זה שלב 1 בדרכי שלום

ולא במלחמות. בגללכם המון דתיים מצביעים לחרדים כי הם משיבים מלחמה לסיסמאות שלכם. תדברו אחרת, תרגיעו את הלפיד שמוציא מפיו רק בעירת החרדים. ול-dornn אני אומר : אל תיפול רוחך ואל תתפתה שבמלחמה מגייסים חרדים. זוהי טעות חמורה. אפילו בניזרי אומר: 6000 חרדים יצאו ללמוד מקצוע בזכותנו. זה התקדמות אדירה לגיוס מרצון של החרדים. בכוח לא נגיע לאף מקום.

benif

New member
מי משדר אלימות בעיטות פסול בעינינו

מי משדר אלימות בדיבורו כגון שינוי בש"ס או מרץ במתנחלים לא ראוי להיות בכנסת. מה זה האלימות הזו? חוץ מזה הסיסמה "ללא חרדים" היא סיסמה של שנאה. אפילו אם הם חרדים הם אחינו. מי שמשתמש בשונאי חרדים כדי לגדול במקום להוסיף שלום בין יהודים הוא פסול. אסור להתיחס אליו.יש לך דעות. תציג אותם. בלי שנאה למפלגות אחרות.

למעלה