בהצלחה לכולם!

בהצלחה לכולם!

נשארו לכם רק עוד 20 בגרויות, מזל טוב
אבל באמת שהסטוריה א' זה כלום. זה גם רק 40% מכל הציון. אז מה אכפת לכם. (ופססט.. י"א זה חרא טהור... אבל י"ב זה נחמד)

אוי, למה שתהיו פה בשעה הזו. לעזאזל

עכשיו אין לי עם מי לדבר. אני עובד בשבוע הספר בת"א. וזה נחמד. למרות שלא משלמים נסיעות... לא נורא, כרטיסיה ב50 הספיקה להכל. זונע גדלת, הרבה זמן לא דברנו. פרס ראש ממשלה. יש לי מחשב שעובד, סוף סוף. ברק לא ינצח את ביבי, אבל הוא עדיף על איילון. טיב טעם שליטה! שליט"א! אל תשרשרו אותי!!

השמן ההונגרי מחשב את צורי

ואני אמור חשוב שזה סמולוויל. לאן הדרדרנו? יש לי 88 סופי בהסטוריה. הוגשתי על 95 בשתיהן. י"א זה חרא, תנ"ך בעיקר. י"ב זה נחמד אבל אזרחות זה מעפן... ספרות חצי מעפן... מתמטיקה זה אחלה. 007 זה חמוד. אל תאמינו למי שמציע לכם לעושת אנגלית חורף, אי אפשר לעשות מועד ב'.

גם אני עשיתי

אבל אם אתה עושה בחורף ואז רוצה מועד ב' הציון האחרון יחשב.

זונע

New member
זובי

רגע ואם אני עושה היסטוריה בחורף(כי אני לא יודע חצי מהחומר ובכל זאת אני פה מתכתב איתך)...הציון הטוב נחשב נכון?

אתה לא עושה בחורף

כי בתי ספר מגישים פעם בשנה לכל מועד. ואין מועד ב' להסטוריה. אבל כן, אם תעשה בשנה הבאה הגבוה יחשב. אין סיכוי שתעשה עוד פעם בגרות שהיא לא מת'/אנגלית, לפחות לא לפני הצבא. כולם מכריזים שיעשו, אף אחד לא עושה.

זונע

New member
מה?????????????????

אין חורף בהיסטוריה?????????????????????????????????. ???????????????????????????????.. ???????????????????????????????????????????????????? אז איך תהיה לי בגרות??????????????

זונע

New member
מה זה בי"ס לא יגיש

:|אני לא יכול לבוא ולעשות מועד חורף פשוט?!??????????....?##?@

זונע

New member
יאללה ייבשת אותי

קיצר אין לי בגרות אין עתיד!!!!!!!!!!!!! יאלהההההההההההההה איזה זין הלכתי לישון או משהו נקום ב-9 נלמד איסלאם!

למעלה