בהצלחה לכולם מחר! תישנו טוב אחרי החרישה!
ת תמיר1991 New member 8/6/06 #7 פסיכיות זו לא החוכמה, זו הצורת מחשבה - גאונים גאונים, אבל פסיכים לחלוטין. טוב נו, לפחות הם משהו, בניגוד ל... תמיר.
פסיכיות זו לא החוכמה, זו הצורת מחשבה - גאונים גאונים, אבל פסיכים לחלוטין. טוב נו, לפחות הם משהו, בניגוד ל... תמיר.
S Sashka7 New member 8/6/06 #11 בכל מקרה אני לא חושבת שהם היו פסיכים...זה כמו לומר על לוינטל שהוא מטורף...
ה החזרה למוטב New member 9/6/06 #12 כן... כל כך חכמים... אם להיות חכם זה לרצוח עשרות מיליוני בני אדם סתם ככה.. אז אני מעדיף להיות טיפש
S Sashka7 New member 8/6/06 #4 עזוב אותך, נו היסטוריה קטן עלינו!!! אבל שיהיה בהצלחה בכל זאת!!!! אתה בכלל לא עושה היסטוריה, אז בכלל אין לך מה ללמוד!!!
עזוב אותך, נו היסטוריה קטן עלינו!!! אבל שיהיה בהצלחה בכל זאת!!!! אתה בכלל לא עושה היסטוריה, אז בכלל אין לך מה ללמוד!!!
ה החזרה למוטב New member 9/6/06 #13 חכמים הם אנשים כמו אריסטו,איינשטין,אפלטון,זיגמונד פרויד.. אנשים שהועילו לאנושות ולא שחיסלו את האנושות
חכמים הם אנשים כמו אריסטו,איינשטין,אפלטון,זיגמונד פרויד.. אנשים שהועילו לאנושות ולא שחיסלו את האנושות
S sagia1 New member 9/6/06 #14 מסכים איתו לא גאונים ולא חכמים....זה לא כזה גאונות בתנאי שיש לך את יכולות המנהיגות ליסחוף אחריך אומה
ת תמיר1991 New member 9/6/06 #19 חכמים זה גם אנשים כמו היטלר, לנין ומוסוליני - אבל השאלה היא איך אתה משתמש בחוכמה שלך, ומובן כי אפלטון ופרויד השתמשו בה טוב בהרבה מאשר היטלר ולנין... תמיר.
חכמים זה גם אנשים כמו היטלר, לנין ומוסוליני - אבל השאלה היא איך אתה משתמש בחוכמה שלך, ומובן כי אפלטון ופרויד השתמשו בה טוב בהרבה מאשר היטלר ולנין... תמיר.
ת תמיר1991 New member 8/6/06 #9 חופש?????????? אולי לך חתיכת רעה עוד 13 יום לסיוט שנקרא "כיתה ט'" שיעברו מהר תמיר.
ב ביאטה New member 9/6/06 #15 תן לי לאכזב אותך...../images/Emo6.gif כי אחרי כיתה ט' יבואו עוד י' ויא' ויב'.... וזה רק במסגרת מערכת החינוך... ומה עם האקדמיה ?!!?
תן לי לאכזב אותך...../images/Emo6.gif כי אחרי כיתה ט' יבואו עוד י' ויא' ויב'.... וזה רק במסגרת מערכת החינוך... ומה עם האקדמיה ?!!?
ת תמיר1991 New member 9/6/06 #17 ארוך, ארוך../images/Emo10.gif לגבי האקדמיה אני לא דואג, מזה אני נהנה, וגם מרוב המוגברים שלי - אבל בינתיים בבצפר יש גם מקצועות פחות סימפטיים ובכל מקרה, בא לי כבר חופש תמיר.
ארוך, ארוך../images/Emo10.gif לגבי האקדמיה אני לא דואג, מזה אני נהנה, וגם מרוב המוגברים שלי - אבל בינתיים בבצפר יש גם מקצועות פחות סימפטיים ובכל מקרה, בא לי כבר חופש תמיר.
S Sashka7 New member 8/6/06 #10 תגיד מזלטוף!!!! יש לי בגרות מלא מהיום!!!!! ישששששששש איזה הרגשה כיפית זו!!!!!!