בהצלחה לכולם מחר!!!! ^^כותרת^^
W Witchcrafts New member 29/7/08 #2 ../images/Emo45.gif בהצלחה לכולכם! מתנצלת שאעדר, התכוונתי להגיע אבל העניין נכשל. זכרו שההנאה היא העיקר. ואני מאמינה בכם. (תשתדלו להצטלם עבורי באיזו תמונה קבוצתית מגובשת שכזו.) תדעו שעדיין לא ויתרתי על מפגש פורום אמיתי. נורמלי. כלומר, שלא במסגרת טורניר.
../images/Emo45.gif בהצלחה לכולכם! מתנצלת שאעדר, התכוונתי להגיע אבל העניין נכשל. זכרו שההנאה היא העיקר. ואני מאמינה בכם. (תשתדלו להצטלם עבורי באיזו תמונה קבוצתית מגובשת שכזו.) תדעו שעדיין לא ויתרתי על מפגש פורום אמיתי. נורמלי. כלומר, שלא במסגרת טורניר.
I impale New member 29/7/08 #3 בהצלחה לכולם :O גם ליסמין שכבר איזה 3 שנים מנסה להרים מפגש לפורום שלנו XD
W Witchcrafts New member 31/7/08 #4 אז, מה? איך היה? למה אחרי כל טורניר אני צריכה להוציא מכם מידע בכוח, תתחילו לחפור מרצונכם! @#$%*& ו, זיגי, מה אתה מזלזל. חכה תראה, יום יבוא, וכשהוא יבוא... |מבט מזוגג|
אז, מה? איך היה? למה אחרי כל טורניר אני צריכה להוציא מכם מידע בכוח, תתחילו לחפור מרצונכם! @#$%*& ו, זיגי, מה אתה מזלזל. חכה תראה, יום יבוא, וכשהוא יבוא... |מבט מזוגג|
M magicannn New member 10/8/08 #5 יה הייתי בטוח שכולם ידברו על הטורניר 0.0 טוב האמת שלא הלך לע משהו אבל אני ממש שמח שבאתי! אני כנראה אשנה את החפיסה למאקרו/מונארך ובכלל היה לי כייף.עוד מישו?
יה הייתי בטוח שכולם ידברו על הטורניר 0.0 טוב האמת שלא הלך לע משהו אבל אני ממש שמח שבאתי! אני כנראה אשנה את החפיסה למאקרו/מונארך ובכלל היה לי כייף.עוד מישו?
I impale New member 10/8/08 #6 תחכה.. תחכהכמה ימים... צריך לראות איך הסנכרונין והבאן ליסט משנים את המשחק...