בהצלחה לי

בהצלחה לי../images/Emo45.gif

אני לפני טיפול IVF והפעם הפרוטוקול קצת שונה , מתחילים בדקה של 0.1 מ"ל במשך 14 ימים ואח"כ מנוגון . האם מישהי עברה טיפול כזה , ללא דקה ארוך ? אם כן אשמח לשמוע דעות לטוב ולרע

Big Mama 1

New member
בהצלחה לך../images/Emo140.gif

אני עברתי בטיפול האחרון פרוטוקול דומה. דקא קצר אחרי בדיקת דם, למשך 13יום ומהמחזור דקא 0.5 + פיוריגון ואחריו מנוגון. הבדלי משמעותיים לא היו בין הפרוטוקול הזה לבין אלה שקדמו לו (סינרל מהיום הראשון ומנוגון). מה שכן השאיבה היתה ביום ה 15 שזה יומיים שלושה לפני המחזורים הקודמים, ואיכות העוברים בסופו של דבר היתה יותר טובה. המטרה היתה להגיע למוקפאים, ולזה לצערי לא הגענו, ולצערי היותר גדול הטיפול לא הצליח.

blessed

New member
בהצלחה לך!

לא יודעת לענות לך (אני רק בתחילת הדרך- הזרעה ראשונה היתה היום) אבל רציתי לאחל המון בהצלחה. מקווה שהפרוטוקול השונה יביא את ההצלחה!

ginger5

New member
דקה קצר

לאחר 3 מחזורי דקה 3.75, פעמיים דקה 0.1 מהיום השני למחזור, פעם אחת צטרוטייד ופעמיים דקה 0.1 מהיום ה- 21 למחזור, אפשר להגיד שממוצע הביציות שלי עלה בטיפולים עם דקה 0.1 (לא מאוד משמעותי, אבל לפעמים תוספת של שתי ביציות זה מה שעושה את ההבדל). מבחינת תגובות הלוואי - לא הרגשתי הבדל. בכל מקרה כל אחת מגיבה אחרת ולכן שווה לשנות מדי פעם את הפרוטוקולים ולראות איך הגוף מגיב להם. המון בהצלחה

ריננית

New member
אני עברתי אותו טיפול... אבל..

ברצוני ליידע אותך שאפשר לקחת ספריי לאף במקום דקה 3 פעמים ביום, ואת זה לקחתי חודש שעבר והייתי מרוצה יותר ... מאחלת לך בהצלחה!!

נועם@בת

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo57.gif

אחד הטיפולים שלי היה כזה. אצלי הדקא שרפה את כל הפיוזים והייתי מאוד לא ידידותית לסביבה הקרובה (ניסוח עדין לתיאור החופשה שלנו בפריז, שבה לא הפסקנו לריב
). אני מקוה שאת תגיבי אחרת, כי יש כאלה שהדקה הקצר ממש לא מפריע להן. רופא טוב משתדל לגוון ולשנות עד שהוא מוצא את הפרוטוקול המנצח. מאחר והקודמים לא עזרו זה בהחלט רעיון טוב לשנות. בהצלחה
נועם

חגית6

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif

גם אני עברתי טיפול כזה והוא לא היה שונה בהרבה מיתר הטיפולים שעברתי (צטרוטייד). בהצלחה

למעלה