בהצלחה בבגרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shimrite

New member
בהצלחה בבגרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכל חבריי המשוגעים על הפורום הזה, בהצלחה בבגרות המעצבנת בספרות ביום ראשון רועי, שירן ונועה שבסוף קיבלה 90 במתכונת ולא 65 כפי שהיא חזתה. ושירני בהצלחה במתכונת מחר, אל תשכחי מבנה תשובה, אוהבת שמרית, שים שים!
חולה עלכן, ורעי לא שכחתי מהסודות העסקיים שסיפרת ומהסודות הפרטיים שלא סיפרת לי אבל אני סולחת ובהצלחה בהכל.

drunky

New member
לשמרית שירן ושאר חברי הפורום../images/Emo185.gif

ראשית... |כוכב|שמרית תודה רבה... בהצלחה גם לך... ותפסיקי לחשוף את האמת על גילוי הסודות העסקיים שלך....בעתיד אף עסק לא יקבל אותי מחשש שאני אגלה סודות עסקיים. |כוכב|שירן.... מה המצב? אני מקדיש לך את השיר.. אה... בעצם אי אפשר להקדיש כאן שירים... אני מקדיש לך את כל הצחוק שאני אצחק היום בתוכנית של קיציס ופרידמן... יהיה קטעים.. קטעים יהיה... יהיה קטעים בטלוויזיה (לא יצא משהו....) |כוכב|אנהלה.... מה קורה? התגעגעתי אלייך ולפורום.... אני אסיים עם הבגרות ואז אבוא כל יום....
OK|כוכב| דור.... כל הכבוד שאתה מעורב יותר בפורום שלנו.. ממש כייף לשוחח איתך (פ.....
) |כוכב|מריצה... מה קרה חזרת? התגעגעת לשירן? כנראה שלא הבנת שרוב חברי הפורום חוץ מהמנהל היקר שלנו לא רוצים אותך פה...!!!! וזה שדור מחק את השרשור לא אומר שסלחנו!!!! אנחנו עוד ננקום!!!! |כוכב| אנהלה - כל הכבוד על השרשור הענק של התמונות!!! |כוכב|שאר חברי הפורום... המשיכו כך..... יופי!!!!

למעלה