בהצלחה אפי

בהצלחה אפי

והנה מה שמרגיז אותי. מאגרי המידע שגופים שונים שומרים גם לאחר שהתנתקת מהשירות שלהם. למשל ידיעות אחרונות. היה לי מנוי, אבל הפסקתי אותו. הם כבר חודשים רבים מטרידים ומשגעים אותי שאני אעשה שוב מנוי. בלי שום כבוד לפרטיות שלי. וכל זה למה? רק בגלל שהפרטים שלי שמורים אצלהם. נכון זו לא שחיתות אבל זה מעצבן! אגב גם ספקיות האינטרנט נוהגות באופן דומה.

webuilder

New member
תבקש שיורידו אותך מהמאגר

בפעם הבאה שמתקשרים אליך, תבקש את אחראי המשמרת ותבקש שיסירו את פרטיף מן המאגר. שמירת פרטיך למרות בקשת הסרה היא עבירה על החוק. הם יודעים את זה ועכשיו גם אתה... בהצלחה!

חרות הפרט ממטרידים- מה לעשות../images/Emo155.gif

אני מכיר את מה שאתה חווה כל פעם שמתקשרים "חברים מן העבר". גם אלינו מתקשרים מכל מיני ירחונים ומציעים מבצעים לחידוש החוזה או לביטוח וכו´. פתרונות לחג החרות מאותם גופים מצאתי רק בארה"ב. רק השבוע עבר שם חוק שכל אדם המעוניין שלא יטרידו אותו, עליו להעביר את פרטיו למאגר מידע מיוחד ומאותו הרגע טלמרקטניג איליו יחשב לעבירה פלילית. חידוש נוסף אותו ראיתי בחנות K-MART ׁ(לפני שפשטה את הרגל) הוא מכשיר שנקרא ZIP-משהו ויעודו הוא מחיקת שמך ממאגר המידע הממוחשב בעת שהוא מתקשר אליך. על פי טענתם רוב תקשורות הטלמרקטינג נעשות באמצעות מחשב אשר מחייג ואח"כ מעביר לטלפן. המכשיר מזהה שזהו מחשב ומעביר מידע אשר מוחק את נתוניך מן המחשב ומאגר המידע. בנתיים, בישראל, נסה לשלוח מכתב רשום לידיעות (למחלקה המשפטית בו תודיע כי באם יתקשרו אליך שוב תתבע אותם על הטרדה , תלונה או שתיים במשטרה תפתור ,בתקווה את הבעיה. חג שמח ובהצלחה.

ydamari

New member
בקשר למאגר נתונים...

חברת דן & ברדסטריט ישראל מספקת מאגרי מידע תמורת 100$. לכל חברת שיווק יש תוכנות עם מאגרי מידע מעודכנים. לדוגמא אני קיבלתי דיסקט בו מאגר מידע על כח הגברים הרווקים שעובדים במיקצוע חופשי ומעל גיל 25. אין בעיה לקבל אצלם מאגר מידע בכל חתך שתרצה . זה נורא מעצבן !!! אני לדוגמא מתמחה בראיית חשבון - וכל מיני חברות שקיבלו את המידע הזה שולחות לי ללא הפסקה פרסומות לפקס´ שלי . העובדה שיש לי פקס תרמי - לא מעניינת אותם ובכל שבוע אני צריך להחליף גליל נייר בגלל זה. בקשתי מהם עשרות פעמים להפסיק עם זה - אך ללא הואיל. בעקבות כך החלפתי מס´ טלפון - ועד שילמתי לבזק עוד 70 ש"ח - כדי שלא אכלל בספרי הטלפונים (שגם זו חוצפה). ואם אתם חושבים שנפתרתי מהם - אתם טועים בגדול !!! אז פשוט ביטלתי את הפקס בבית !!! אין מה לעשות !!!

פקסים

מה אומר ומה אדבר . תפתח קובץ WORD של מאה עמודים . תכתוב בגדול תפסיקו לשלוח לי פקסים ותשלח להם חזרה. זה בטח יעלה כמה פעימות מונה לבזק אך בסוף אולי הם יבינו את המסר. (את המזכירות שלהם זה בטוח יעצבן).

למעלה