בהערכה גסה,מהי העלות של גרמושקה באורך 4 מטרים

• פותח הנושא ZVOR
  • פורסם בתאריך

ZVOR

New member
בהערכה גסה,מהי העלות של גרמושקה באורך 4 מטרים

??

מאקורן

New member
עלות מה

העלות לייצר את הנייר, לקנות נייר חלק, להוביל אותו? העלות של כתיבת תכנית אינסטלציה, תכנית הנדסית, אדריכלית? העלות להדפסה במכון העתקות, ש"ל/צבעוני. תכתוב בהערכה גסה מה שאתה צריך

ZVOR

New member
עלות של ההדפסה עצמה בשחור לבן ../images/Emo13.gif

מאקורן

New member
למה לך הערכה גסה

חפש בדפי זהב מכון העתקות קרוב לביתך, תתקשר ותקבל מחיר מדוייק.

THE UNDER TAKER

New member
בפרוייקט של מליון ש"ח אתה רוצה לחסוך, כמה ?

כל צילום עולה 200 ש"ח צריך משהוא כמו 6 עותקים .

ZVOR

New member
עניין אותנו לדעת לא בגלל העלות ,

אלא בגלל איזה ויכוחון עם מר אדריכל יקר שלנו בכל מקרה תודה.

bar 23

New member
עלויות הדפסה:

מבירור ראשוני: הדפסת גרמושקה: 15 ש"ח למטר. צילום גרמושקה: 10 ש"ח למטר. אתה יכול לבקש להדפיס רק עותק אחד ואת כל השאר שיהיו צילומים. גם חיסכון של 50 ש"ח זה כסף.

bar 23

New member
מקווה שלא התבלבלתי עם מחירים של משהו אחר...

בכל אופן שתדע שיש לך אופציה של צילום שעולה פחות בוודאות.

simenhouse

New member
גברת בר בהחלט באיזור המחיר הנכון, אבל...

קח בחשבון שצילומים עבור תכנית להיתר (גרמושקה) הם צבעוניים ולכן עולים כפול

זהבה נ

New member
עולה לי 7 ש"ח למטר לפני מעמ שחור לבן

אני צובעת באדום וכחול לפי הדרכת האדריכלית שלי יש צורך להגיש לועדה את התוכניות צבועות ולצבוע קירות ועמודי בטון בשתי הצבעים הללו ממש לא בעייתי עשינו זאת בהרבה כייף בבית עם עפרונות צביעה. לא רןאה טעם בלצלם בצבע, לדעתי אין צורך זה לא צוכניו מתאר ששם יש משמעות לצבעים סתם חבל ובזבזני. ממוצע לכל גרמושקה יוצא לי בן 70 ל 80 ש"ח מאחר ולעתים זה יוצא עם שליח אז זה תוספת של 15 ש"ח משלוחה מהאדריכלית לבית הדפוס באזור התעשייה ליד איקאה זה נקרא "גמא 200 מכון העתקות משוכלל בשרון" יש להם מייל [email protected] שוו לבדוקאולי לכמות גדולה יותר של צילומים ניתן לפנות ולהעביר להם ולסגור מחיר יותר יטוב. בכלל שווה לבדוק מכרז גם בנושא הזה כי אני ערכתי שלוש הגשות ובכל פעם הייתי צריכה לשלם לצילומי הגרמושקה מחדש לכל הגורמים והייתי לקוחה עסקית שלהם ממש כי לא כל יום מגיע איש פרטי עם כמויות כאלו של צילומי גרמושקה. בהצלחה

למעלה