מרגיש הכי בנח אחי..
ב בא לבד2 New member 31/7/09 #34 לפעמים משגע אותי.אבל אני לקוח עיסקי שלהם ויש לי 3 קוויום סוג של קומבינה שעשו לי.ונתנו לי את המכשירים הכי טובים שלהם..
לפעמים משגע אותי.אבל אני לקוח עיסקי שלהם ויש לי 3 קוויום סוג של קומבינה שעשו לי.ונתנו לי את המכשירים הכי טובים שלהם..
ד דסדס New member 31/7/09 #36 ושוב.... בשביל מה צריך 3 קוים? מקווה לטובתך שאתה לא כמוני ולא מכור לטלפון שיהיה זמין ולידו 24 שעות....
ושוב.... בשביל מה צריך 3 קוים? מקווה לטובתך שאתה לא כמוני ולא מכור לטלפון שיהיה זמין ולידו 24 שעות....
ב בא לבד2 New member 31/7/09 #37 שאלה טובה שגם אני שואל לפעמים.. זה כבר שנים ככה.סוג של קומבינה שעשו לי בחברת פאלאפון היות ואני לקוח עסקי שלהם. אני לא מכור.אבל הטלפונים שלי צריכים להיות זמינים 24 שעות.. ככה זה שאתה..
שאלה טובה שגם אני שואל לפעמים.. זה כבר שנים ככה.סוג של קומבינה שעשו לי בחברת פאלאפון היות ואני לקוח עסקי שלהם. אני לא מכור.אבל הטלפונים שלי צריכים להיות זמינים 24 שעות.. ככה זה שאתה..
מ מורן אחת New member 30/7/09 #4 אם לא היה אתה- היה צריך להמציא אותך!!!! שמחה שעובר לך צום טוב... אני צמאה מאוד מאוד!! מבחינתי, כוס קולה עם לימון וקרחיות שווה לאורגזמה עכשיו!
אם לא היה אתה- היה צריך להמציא אותך!!!! שמחה שעובר לך צום טוב... אני צמאה מאוד מאוד!! מבחינתי, כוס קולה עם לימון וקרחיות שווה לאורגזמה עכשיו!
ט טל205 New member 30/7/09 #7 זהו? רק לאורגזמה? חשבתי לאיזו אורגיה רבתית.. אם לא היה אתה=אם לא היית... ביום שנולדתי זהו היום שבו אלוקים החליט שהעולם לא יכל בלעדי..
זהו? רק לאורגזמה? חשבתי לאיזו אורגיה רבתית.. אם לא היה אתה=אם לא היית... ביום שנולדתי זהו היום שבו אלוקים החליט שהעולם לא יכל בלעדי..
מ מורן אחת New member 30/7/09 #17 אל תתקן אותי- אני יודעת למה כתבתי ככה אם לא היה אתה- היה צריך להמציא אותך! ויפה לך לצטט חתימות של אנשים חחחח
אל תתקן אותי- אני יודעת למה כתבתי ככה אם לא היה אתה- היה צריך להמציא אותך! ויפה לך לצטט חתימות של אנשים חחחח
ט טל205 New member 30/7/09 #10 יש אור חזק שהוא עובד על גז והמה זה בצרפתית אור ע``ש מי שפיתח את האור הזה.