בהמשך לשאלותיי..

שיוש82

New member
בהמשך לשאלותיי..

לפני מס´ שבועות שאלתי אותכם בקשר לבי"ס "כותרת", ועל כך קיבלתי תשובה בהערכה בהארכה. בהמשך לכך, יצרתי קשר עם הבי"ס בכדי לוודא אם ניתן לשלב בינם ובין פילוסופיה באת"א. הם אמרו לי שיש מקצועות מסויימים שעובדים בשיתוף עם "כותרת" ופילוסופיה הוא לא אחד מהם, למשל, אני יכול לעשות תואר כללי במדעי הרוח: מה זה בדיוק אומר "תואר כללי במדעי הרוח"? בנוסף, מזכירת בי"ס אמרה לי שמבחינתם אם אני מפנה לי את ימי א´ ו-ו´ אני יכול ללמוד מה שאני חפץ, אבל לדעתה פילוסופיה בת"א הוא מקצוע דו- חוגי כך שלמעשה אהיה עם 3 מקצועות, היות ואדרש לבחור מקצוע נוסף.האם זה אפשרי, או שזה כרוך בעומס גדול מדיי ובאמת עדיף לי לבחור בb.a כללי? אציין שפילוסופיה בת"א זה באמת רצוני, האם יש דרך כלשהיא שאוכל לשלב בין מקצוע ספיציפי זה באת"א לבין הלימודים עם "כותרת"?

"תואר כללי במדעי הרוח"?

מסלול זה מאפשר לקחת קורסים מחוגים שונים במדעי הרוח. מסלול זה מתאים למעונין בהשכלה כללית או למי שמתקשה לבחור בחוג ספציפי. חסרון המסלול- הוא מקנה השכלה חלקית בתחומים רבים, אבל לא מאפשר המשך לתואר שני במרבית החוגים. בוגרי מסלול זה יכולים להשתלב במשרות הפתוחות לבעלי השכלה אקדמית לא ספציפית (בעיקר תפקידים מנהליים).

כותרת

אין לי מושג מה המזכירה אמרה ואינה יכול לפרש את דבריה. מה שאוכל לומר הוא ששילוב הלימודים בין כותרת לאת"א מאפשר שילוב עם המסלולים: החוג לתקשורת, החוג למדעי המדינה מורחב, החוג לסוצילוגיה ואנתרופולוגיה מורחב, לימודי B.A כללי ולימודים בינתחומיים בפקולטה לאמנויות. בתוך המסלול של BA כללי תוכל לבחור קורסים -גם- מפילוסופיה.

למעלה