בהמשך לסיני הזקן......

*יערית

New member
בהמשך לסיני הזקן......

זה מה שהרגיש לי אתמול כשהגעתי לשערי המקו שכוח אל הזה..שעליו דיבר הסיני
לפעמים ..... לפעמים...בנסיעה על ה"כביש",המחשבות רצות לכל הכיוונים, תוך כדי נסיעה בטוחה הרגל נלחצת על דוושת הגז ואתה בתאוצה גם מבלי להרגיש הנוף מדהים....ואז לפתע ממקום לא צפוי אתה נאלץ להאט את הקצב, הנסיעה ניחלשת..והרגל על דוושת הגז כבר לא לחוצה....הנסיעה על "הכביש" כבר לא אותה נסיעה, פתאום הנוף כבר לא אותו נוף שהיה בתאוצה.. הטנק דלק תמיד מלא לעוד נסיעה........אך תמיד יש מי שמזכיר להוריד את הרגל מהדוושה....למה
{לפעמים מה שרואים מפה...לא רואים משם..מתי יבינו זאת
}

michaly44

New member
סעי לאט ובטוח, עם חגורת בטיחות.

יערית, כמו שניצת כתבה..נסיעה בנתיב הימני..לאט לאט..תוכלי להתבונן בנוף, לבדוק, ןלהעריך, לאיפה את רצה, ילדה? יש המון רסיסים קטנים שמחברים את כל התמונה. תני לעצמך את הזמן לבדוק. אין לאן למהר.

*יערית

New member
הנסיעה...

לא תמיד ידועה וצפויה מראש, לפעמים כמו שכתבתי נידמה שדהירה על הכביש יוצרת נוף מדהים...ואז בא המעצור... תירגעי....תהני מנוף אחר....בנסיעה רגועה יותר, אז זהו...כנראה שצדק מי שהרים לי את הברקס

michaly44

New member
מה זו הנסיעה הזו? יש טרמפ?

כי כרגע אני נמצאת בתאונה. של הלב.

*יערית

New member
חופשי ../images/Emo73.gif

רק לא לשכוח להקליק
מקליק מי שמקליק ראשון
{את לא מכירה את הפירסומת..זה עבור חגורת הבטיחות}

ophra

New member
אסוציאציה...

מקווה שלא תכעסי או.... אבל לא יכולתי שלא לחשוב על זה: תאונה/ ש.חנוך אמרתי לך: תזהרי סכנה, זה יגמר לא טוב את נוהגת מהר מדי את לא מספיקה לחשוב אמרתי לך: תעצרי יש מוצא, אל תהרסי הכל גם אני מאשים את עצמי אף אחד לא אוהב לסבול הכביש חלק, הראות אפס שניים אוחזים בהגה מושכת לכיוון ההרים והיער מושך לכיוון המישור והים זה בתוך המשפחה ביני ובינה היתה תאונה אמרתי לך: הישארי יקרה אסון, עצרי בצד הכביש כשאת נלחמת להיות עצמך אז למה את נלחמת בי? הכביש חלק, הראות אפס שניים אוחזים בהגה מושכת לכיוון ההרים והיער מושך לכיוון המישור והים זה בתוך המשפחה ביני ובינה היתה תאונה עפ
(אחחחחחחחחח.... שלום.....
)

*יערית

New member
איך אפשר לכעוס עליך../images/Emo35.gif

רק בלי תאונות בבקשה
הנסיעה שלי עפרה היא שרק אחד אוחז בהגה, השני יותר מתון בנסיעתו בכביש...הוא עם השנים למד להיות זהיר ולשים לב לכל הנופים שבדרך בקפדנות ואף חשדנות....ואני עדיין עם השוונג על דוושת הגז..פתאום משום מקום מקבלת אותות הזהרה... עיצרי
לא ממש סכנה מולך...אך הנה את הולכת ליפול שוב.. והכוונה שלי לא ממש ברורה כאן..אבל מה זה חשוב
העיקר שהפעם הזו לראשונה בחיי לא כעסתי על משיכת המעצור, לא כעסתי על החושבים שלי,לא כעסתי ....נהפוך הוא...פתאום הבנתי דברים שלא הבנתי כל השנים... ואני בטוחה.....שמתי עוד רגל בתוך חלל הבגרות האישית שלי

באמת למה?

"כשאת נלחמת להיות עצמך אז למה את נלחמת בי? " עכשיו אני מהורהרת עד לסוף השבוע לפחות....

חושבת....שכבר אמרו לפני...

אבל מה'כפת לי...רוצה גם... יעריתי... נסיעה איטית מאפשרת התבוננות מעמיקה בנוף ובפרטיו מאפשרת רגע של הסנפת הריחות של האזנה לקולות לצלילים להנות מסימפוניה של כל החושים גם אם ירד קצת האדרנלין.. חוץ מזה... אם תגיעי כל כך מהר אל היעד.. מה יהיה? יהיה לאן להמשיך? או שצריך יהיה להמציא יעד חדש? enjoy your way...

*יערית

New member
אמרו אמרו אמרו

וכייף לשמוע זאת שוב..
ולהבין...שבכדי לראותא ת הנוף בנסיעה איטית....אני המורה לשנות את מי שאני.. רגע...זה ממש לא משימה קלה.. לכן אולי משנה את הגישה שלי לדברים מסויימים כמו נסיעות על כביש..

למעלה