בהמשך למשחק...

PHINIX 7

New member
בהמשך למשחק... ../images/Emo12.gif

רציתי לספר סיפור שקרה לי לפני שנה עם מורה פרטית שלי לחשבון
שכמו שניחשתם הוא אמת... הייתה לי מורה מאוד נחמדה בשם .נ. שבדיוק בתקופה שהיא לימדה אותי, היו לי טיקים של מבטים, פתיחת עייניים
, והזזת הראש קדימה בצורה מאוד חזקה (בקיצור מבטים חודרניים) ושיעור אחד ישבתי איתה ובמשך חצי שעה וכל שתי שניות הטיק הזה התחיל ונחשו לאיפה
, אכן כן לחזהה של המורה
(או כמו שאלין אומרת - לבז'ז'ים) בהתחלה היא הסמיקה אחרי זה היא נעלבה ובסוף היא זעמה ונעשתה אדומה, במיוחד אחרי שהיא אמרה לי להפסיק אבל כמובן שלא יכולתי...
, אחרי כמה שיעורים היא התפטרה מללמד אותי ויצאו שמועות כאלו ואחרות בבית ספר, וזו הייתה הטראומת טוראט הראשונה שלי... ורציתי לשאול אם גם לכם יש טראומות טוראט

בוקר טוב פיניקס המתוק שלנו../images/Emo140.gif

התעוררתי מוקדם מהרגיל,, עם שיעול וליחות מגעילות ניראה לי שאני אחרי 9 שנים של עישון מקבלת או שכבר קיבלתי התקף ניקוטין לצערי, זה כואב זה שורף בריאות והכי באסה שזה מגעיל את הנשמה. כבר יומיים שאני משתעלת שיעול כזה שבחיים לא היה לי , זה לא אומר שאני מפסיקה לעשן גם עכשיו אני מעשנת, זנ כניראה טבוע בי. אני מצטערת לשמוע שזה אמת, כבר ניחשתי את האמת. האמת שלי מהמשחק למרות שכתבתי ואולי אנשים כאן לא ראו היא ככה: בגיל 24 גיליתי כוחות תיקשור- אמת בטיול בבונאוס איירס פגשתי את אוסבלדו לפורט השחקן - פנטיה בית ספר יסודי מישהי שברה לי את השינים בגלל טיקים- שקר. (למרות שחלק חשבו שזו אמת אבל ממש לא ) טוראמת טוראט שאלת? שאלה יפה. אני חושבת שלכל אחד יש. אני זוכרת את זה בתור ילדה, יום אחד אספר את זה , ועדיף פנים מול פנים באיזה מפגש או משהו כזה. המשך יום נעים ותודה ששיתפת אותנו , אתה בחור 10.

למעלה