בהמשך למכללה למינהל

kerench

New member
בהמשך למכללה למינהל

רפי שלום בהמשך למכתב של המכללה למינהל שרשמתי לפני שבוע. הסיפור הוא כזה לפני כשנה החלטתי ללמוד קורס סוכני נסיעות במכללה למינהל ושילמתי 250 ש"ח על דמי הרשמה . לאחר מכן עברתי מבחנים כדי לדעת אם אני "מתאימה" לקורס. בגלל שאין לי בגרות מלאה ביקשתי מהמכללה להיכנס לועדת חריגים ולבקש בקשה ללמוד בתנאי שועדת החריגים תאשר כי במצבי החריג (ללא תעודת בגרות) אוכל ללמוד ולקבל את תעודת גמר הקורס כמו כולם. לאחר כחודשיים בערך היה אמור להיפתח הקורס אך המכללה לא הואילה להודיע לי כלל כי הקורס לא נפתח ואני מדי שבוע התקשרתי לוודא אם הקורס נפתח. יומיים לפני תחילת הקורס התקשרתי שוב כדי לוודא שהקורס נפתח ומסרו לי טלפונית כי הקורס לבסוף לא נפתח. האישור מועדת החריגים על זה שאני יכולה ללמוד ולקבל את התעודה הגיע כחודשיים אח"כ. ועוד לפני שהגיע החלטתי כי איני רוצה להיכנס וללמוד את הקורס ובטח שלא במכללה למינהל וזאת כי הם נראו לי לא רציניים בכלל ומאורגנים. ביקשתי מהמכללה למינהל את דמי ההרשמה בחזרה - 250 ש"ח (על גבי הפרוספקט שלהם רשום כי המכללה מחזירה דמי הרשמה רק במידה והמכללה היא זו שביטלה את הקורס) וכך אכן קרה. מה שקרה הוא שהם לא מוכנים להחזיר לי את כספי על אף האמור בטענה שעשיתי מבחני התאמה לקורס וביקשתי לברר אם אני יכולה לקבל תעודה דרך ועדת חריגים. נראה לך טענה מוצדקת? מעניין כמה כמוני שנרשמו ושילמו והמכללה למינהל ביטלה לא קיבלו את כספיהם בחזרה. חשבתי לתבוע אותם אבל רק לפתוח תיק בבימ"ש לתביעות קטנות יעלה לי אותו הסכום של התביעה. לתגובתך אודה קרן

webmasterN

New member
איזה קטע, אסור לרשום

את המילה שהשורש שלה הוא ק.פ.צ, אז ניסיתי שוב.

למעלה