בהמשך לוידויים...

jeackyh

New member
בהמשך לוידויים...

שלום לכולם... לאחר יציתו של מייקל מהמדף..וחשיפתו של בני היקר. רציתי להתוודות שאני דליה אמו היקרה והסטרייטית של מייקל...(או בשמו הידוע בקרב העם עברי) האמת שמייקל היתה הבחירה הראשונה שלי לשם אבל הרגשתי שעברי ילך חזק יותר בכותרות... הרי כמה כוכב כמה רוח... בקיצור כמנהגו של בני היקר, במקום לעלות אלי לארוחות שישי בסגנון באונוס אירס..הוא נותן לי 2 כרטיסים לכל הופעה.. ומכיוון שאני רק בנ אדם אחד, גדול אבל אחד.. יש מקום פנוי לידי... הדרישות- 170 ס"מ ומעלה (ואני לא מתכוונת לגובה...) עינים כהות, שער כהה..חסון, יפיוף עם נקודת חן בצד הימני של הלחי- ואני לא סובלת מתסמונת אדיפוס או משו כזה.... יכול לפנות אלי ואני אשמח לחלוק איתו את מקומי ולצפות בבני המוכשר.. צ'או

בקיץ הבא הוא יהיה באירופה כי שמה לא חם והוא לא צריך לפחד מה יגידו כולם...​

ת'אמת, לי יש עוד אחת קטנטן...

לא הייתי אומר כלום, אבל אחרי שעברי בכבודו ובעצמו נתן לי כאילו מחמאות, הרגשתי שאני לא יכול יותר ואני חייב להתוודות אני מי שעברי אמר אליו: "הייתי חייב לחפש דמות לחיקוי, ופגשתי לפני שנה בחור צעיר ושרמנטי (שלא נדבר כמה חתיך), בשם מייקל, ושהוא בן 21, ואחרי שיחה ארוכה, הוא הפך לדמות החיקוי שלי" וגם.. הוא בנאדם מדהים, כריזמטי, ושבקלות היה הופך בעצמו לחבר מומחה אז כן, וזהו הוידוי האחרון, אני הוא מייקל 21. אני מתנצל שהסתרתי את האני האמיתי מכם, זה היה קשה. עכשיו בטח הבנתם למה קראתי כל הזמן למייקל אחי התאום האבוד... זה התת מודע שלי שניסה לרמוז לכם מה קורה באמת...

גללל תתחבר לאיסיקיו ומיד :))))

עוד מישהו רוצה להתוודות??? עד כה יש לנו את מייקל שהוא עברי וכרמית שהיא יניב וספיר שהיא אמא של עברי ויש לנו את גל שהוא מייקל בעצם טוב נו אז וידוי אחרון אני רייכל וזהו אני מכריז חסל סדר וידויים :))

יניב שהוא (!) כרמית

למה לבלבל תומר הא??? יכול להיות שארתור ופיליפ יקפצו להתוודות כרגע הם מתביישים ועברי כל הזמן מוציא אותם להפיג את הלחץ...

מצטער לנפץ את האשליה מתוק

אבל זה הרי ידוע שעברי קורא לי בכינויי "מייקל" כי כשהייתי קטן אהבתי את מייקל ג'קסון ואני אפילו יודע לחקות אותו.. כל הסיפור שהוא המציא פה זה עליי כאילו שיו כאילו דה כאילו נה להירגע...

מייקל21

New member
חשבתי שעשיתי סדר

כרמית היא יניב? נו באמת גל (שלא עונה לי?!) הוא מייקל? נו באמת 2 ספיר היא אימא של עברי? נו באמת 3 ותומר? אתה רייכל? (אם כן קראתי עלייך דברים לא מחמאים בעיתון) אבל בכל זאת - נו באמת... את תופסים טרמפ על וידוי שנעשה מכל הלב. אנשים אני עברי , מה כל כך קשה להבין?

Ez sLeeP

New member
אז..

פתחנו אופרת-סבון חדשה? 'החיים ע"פ מייקל (או שמא עברי)'? אני בעד..

מעלה בי נשכחות...

אני חושבת שהגיע הזמן לטוויסט קטן בדרמה הטלוויזיונית אופרת סבונית הזו... מישהו צריך לאבד את הזיכרון!!!! אני מתנדבת!!! מי אני? מה אני? איפה אני? מה זה המקום הזה? מי אתם אנשים? ומי זה העברי הזה שאתם מדברים עליו כל הזמן?? טוב זה מוגזם!!!! שאני אשכח את עברי??? לא יתכן!!! נ.ב.-נדב אם מדברים על דברים ששכחתי/שכחנו: הג'ורנל המקסים שלנו ואופרת הסבון הפרטית שלנו... אהמ אהמ!!!! (אני בטוחה שכהרגלי שכחתי עוד חמישים אלף דברים אבל בוא נתרכז בזה כרגע טוב?)

שאלה...

מה לעזאזל ניסגר איתכם ?!?!?!
הממ מוזר !! חח 4 שנים שלא הייתי פה ולא יודעת .. מה זה הווידויים .. מישהו מוכן להסביר לי ?!

ברור...

רואה מה כתוב לי בחתימה? אני לא סובלת משגעון אני נהנת ממנו? הכל נכתב ברגע של פיצול אישיות... ולמה את מזניחה אותנו?

למעלה